ارتباط دو كامپيوتر با ويندوز Xp و كابل شبكه و كارت شبكه ( مشكل عجيب غريب )

سلام دوتا كامپيوتر دارم كه ويندوز ايكس پي پروفشنال دارند و كارت شبكه On Board دارند كه مي خواهم با كابل شبكه هر دو را شبكه كنم ولي متاسفانه وقتي در حالت اتوماتيك قرار مي دهيم همديگر را نمي بينند .
توضيح اينكه از نظر سخت افزار و نرم افزار هر دو كامپيوتر كاملا شبيه و يكسان هستند و كارت شبكه ان برد SIS 900-Based PCI fast Ethernet Adapter دارند .
اگه ممكنه كمك كنيد

mroveis

Member
كابل مستقيم است يا با سوپيچ ؟

سلام دوست عزيز

يك مقداري توضيحات شما گنگ بود ؟ لطفا مشخصات كابل را بگوپيد ! آيا استاندارد است و يا كراس و در كل مشخصات كل را توضيخ بدهيد.

با تشكر

:?: :!:

با تشكر كابل من كابل استاندارد شبكه است و از سوكت مخصوص كارت شبكه استفاده مي كنم .
به محض اينكه كابل را وصل مي كنم هر دو كامپيوتر ايكن كانكشن شبكه را در تري نشان مي دهند ولي متاسفانه وقتي پراپرتي مي گيرم فقط هر كامپيوتر سند كرده و هيچكدام رسيو ندارند

R_chizari

Active Member
از توي استارت از منوي زير
allprograms-->accessories-->communications-->new connection wizard

استفاده كن و مرحله به مرحله ارتباط دو كامپيوتر رو به طور صحيح برقرار كن.ضمنا نگاه كن ببين هردو كامپيوتر در قسمت workgroup يه عبارت رو داشته باشن. يعني نام workgroup شون بايد يكسان باشه.

با تشكر
اين كار رو كردم ولي ظاهرا هر دو دستگاه همديگر را مي بينند و در تري ديده مي شوند ولي در
واقع بطور غير واقعي كانكت هستند و ديتا ترانسفر نمي كنند
اگه بتوانيد كمك كنيد متشكرم

M

Mahmoodi

کاربر مهمان
با تشكر كابل من كابل استاندارد شبكه است و از سوكت مخصوص كارت شبكه استفاده مي كنم .

1 شما بايد كابلتون كرس باشه (يعني يك سر معمولي اون يكي سر كرس)
2 ا بايد به هر دو كامپيوتر ايپي دستي بدي؟
3 اگه بخواين درايوهايه همديگر رو ببينيد بايد اونهارو شر كنيد

اميدوارم مشكلتون حل شده باشه

موفق باشيد

علي

جدیدترین ارسال ها

بالا