ارتباط بين 2 تا كامپيوتر

باسلام
از دوستان كسي مي دونه چطوري مي تونم تو شبكه محلي يا دو تا كامپيوتر دور از هم ارتباط بر قرار كنم يا بتونم از كامپيوتر اون از هاردش استفاده كنم

Parham

Well-Known Member
دور از هم منظورت چقدر فاصله هستش ؟ امکان بر قرار کردن ارتباط به وسیله سیم هستش ؟ از چه سیستم عاملی‌ استفاده میکنی‌ ؟

پرهام جان دور از هم من اين كار رو هم واسه شبكه محلي و هم واسه دوستام كه به اينترنت وصل هستند مسافت دور و ضمنا از ويندوز اكس پي استفاده مي كنيم من قبلارو امتحان كردم ولي از تنظيماتش سر در نيووردم اگه بتوني كمكم كني ممنونت ميشم net suport

mehrzad

New Member
براي استفاده از هارد يك كامپيوتر راه دور كافيه طرف هارد يا درايوي رو به اشتراك بزاره و بعد تو با ادرس اي پي اون و اسم درايو بري داخل اون كامپيوتر . البته بيشتر تنظيمات بستگي داره به اين كه شبكه به چه شكله طرف چقد كامپيوتر بلده يا ميخوايي اصلا طرف متوجه باشه يانه دقيقا بگو چي مي خوايي تا بهت كمك كنم.......

سلام. نمی تونید هایپر کنید؟ مودم ندارید؟ به تلفن وصل نیستید؟ اگر هستید می شه به راحتی هایپر کرد. اصلا نکنه منظورتون ارتباط به صورت دائم هست؟

با سلام
ولي دوستان من مي خوام صفحه مانيتور كامپيوتره دوم را ببينم يعني فول كنترل باشه

Parham

Well-Known Member
شرمنده که دیر شد ...دوست عزیز شما باید از Remote Desktop Connectionاستفاده کنین به این ترتیب که اول یه User و Password میسازین اگر هم که دارین که هیچی‌ بعد بر روی My Computer کلیک راست کنید بد به قسمت Remote برین و در اونجا در بخش Remote Desktop تیک قسمت Allow Users to connect remotly to this computer را بزنید اگر هم خواستی‌ که User خاصی‌ بتونه به سیستم بیاد در قسمت Select Remote Users میتونی‌ تعین کنی‌ ... بعد از این کار ها سیستم شما آماده هستش که کسی‌ بهش متصل بشه اگر مشکلی‌ هم داشتی‌ بهتر هستش که Firewall ویندوز یا اگر از Firewall دیگری استفاده میکنی‌ قطع کنی‌ چون اون هم بسته به نوع که داره تنظیمات باید بشه ... بعد از این کار طرف مقابل با وارد شدن به Start<All Programs<Accessories<Communications<Remote Desktop Connection و دادن مشخصات سیستم شما و شناشه کاربری که داره می‌تونه وارد بشه ... یک راه دیگه هم استفاده از MMC یا Microsoft Management Consol هستش اونم به این صورت هستش که شما داخل منو Run تایپ می‌کنید MMC بعد که وارد شدید از قسمت File گزینه Add/Remove Snap-in را انتخاب کنید بعد در پنجره که باز میشود در قسمت Add به دنبال قسمتی‌ با نام Computer Management بگردید و وقتی‌ که انتخاب کردید در پنجره تنظیمات Radio Button را در قسمت Another Computer قرار دهید سپس با زدن IP یا اسم سیستم که هستش و OK کردن لیست به صفحه اصلی‌ اضافه می‌شه حالا شما اگر که درست عمل کرده باشید و روی کامپیوتر دیگر هم اجازه ورود شما به سیستم داده شده باشه شما میتونید به سیستم وصل شید ... البته این کار بیشتر در LAN ها یا Workgroup ها بیشتر کاربرد دارد حال در سیستمی‌ که میخواهید از هارد اون استفاده کنید Folder ها و یا درایو های که میخواهید را Share کنید و به راحتی‌ دریافت کنید ... امیدوارم که توضیحات کامل بود باشه

پرهام جان دستت درد نكنه ولي يه قسمت رو نتونستم پيدا كنم
وقتی‌ که انتخاب کردید در پنجره تنظیمات Radio Button را در قسمت Another Computer قرار دهید سپس با زدن IP یا اسم سیستم که هستش و OK کردن لیست به صفحه اصلی‌ اضافه می‌شه حالا شما اگر که درست عمل کرده باشید

Parham

Well-Known Member
این عکس که برات گذاشتم یه نگاهی‌ بکن فکر کنم که بتونی‌ پیدا کنی‌ ...

Parham

Well-Known Member
خواهش می‌کنم دوست خوبم ... اگر مشکلی‌ باز هم داشتی‌ بگو شاید بتونم کمکت کنم ...

سلام پرهام جان
پرهام جان بالاخره موفق شدم ولي يه مشكل هستش اونم اينه كه وقتي من اختيار كامپيوتر رو بدست مي گيرم اون كامپيوتر به حالت ايستند باي ميره آيا اين حالت هميشه رخ مي ده يا راه حلي هست كه اون كامپيوتر از اين حالت دربياد؟
بازم ازت ممنونم

Parham

Well-Known Member
بله این همیشه هستش وقتی‌ که شما Remote وصل میشین Monitor خاموش می‌شه و برای اینکه در مصرف برق هم صرفه جویی‌ بشه جوری طراحی‌ شده که به حالت Standby بره سیستم

Parham

Well-Known Member
هر موقع احساس کردی تو جایی‌ مشکل داری بپرس ... اگر بدونم یا بتونم کمکت می‌کنم عزیز

با سلام
پرهام جان ببخشيد كه من اين همه سئوال مي كنم آيا اين روش در اينترنت هم كاربرد داره چون تو شبكه كه درست كار مي كنه آيا تو اينترنت هم همين روش جواب مي ده؟

Parham

Well-Known Member
بله شما به وسیله این روش به هر کامپیوتر در هر جای دنیا میتونین وصل بشین و کنترل اونو به دست بگیرید

hadimeysam

New Member
براي ارتباط دو تا كامپيوتر به صورتي كه دسك تاپ طرف مقابل را داشته باشي ميتوني از incoming call كه يك از قابليت هاي windows xp هست استفاده كني. با ساختن يه incoming conection و دادن شماره تلفن طرف بوسيله مودم و خط تلفن خيلي راحت ميتوني اين كارو انجام بدي

Parham

Well-Known Member
احتیاج به فعال سازی نیست شما وارد Network Connectionشوید و یک Connection جدید ایجاد کنید سپس در صفحه New Connection Wizard بر روی عبارت دوم یا همون Connect to the network at my workplace کلیک کنید سپس به مرحله بعد برید در مرحله بعد شما 2 امکان دارید که یکی‌ از طریق خطوط تلفن و مودم هستش و یکی‌ دیگه برای از راه دورتر یا اینترنت هستش ، با زدن قسمت دوم و وارد شدن به صفحه بعدی شما اسم کامپیوتر که در Workstation یا سرور شما هستش رو وارد می‌ کنید یا اینکه یه اسم به دلخواه وارد می‌کنید در مرحله بعد شما باید IP کامپیوتر میزبان یا کسی‌ که می‌خواهید به اون وصل شوید را وارد کنید در مرحله بعد پایان کار ساختن Connection را می‌بینید حالا شما باید زدن Username و Password در پنجره در صورتی‌ که نام کاربری وارد شده از طرف شما در کامپوتر میزبان موجود باشد به اون سیستم متصل میشوید .

جدیدترین ارسال ها

بالا