اطلاعاتي راجب relation در mysql و كاربرد اون مي خواستم. همچنين قابليت index,primary؟ متشكرم
J Jaf@r Member Aug 3, 2005 #1 اطلاعاتي راجب relation در mysql و كاربرد اون مي خواستم. همچنين قابليت index,primary؟ متشكرم
O oxygenws Active Member Aug 3, 2005 #3 در مورد سوال دومت قبلا جواب دادم.... برو خودت بخون. فکر کنم تو بخش هاستینگ بود.
J Jaf@r Member Aug 4, 2005 #4 golden گفت: ماشالا این قدر دقیق سوال کردی که جوابت را هم میشه توی یه کلمه داد..... کلیک کنید تا باز شود... منظور؟ من خودم اطلاعاتي راجبش دارم ولي نميدونم چه جوري ميشه در mysql اين ارتباط خارجي رو برقرار كرد؟ و براي انتخاب جدول مرتبط به كليد اصلي يه جدول ديگر چه دستور اس كيو الي بايد استفاده كرد؟
golden گفت: ماشالا این قدر دقیق سوال کردی که جوابت را هم میشه توی یه کلمه داد..... کلیک کنید تا باز شود... منظور؟ من خودم اطلاعاتي راجبش دارم ولي نميدونم چه جوري ميشه در mysql اين ارتباط خارجي رو برقرار كرد؟ و براي انتخاب جدول مرتبط به كليد اصلي يه جدول ديگر چه دستور اس كيو الي بايد استفاده كرد؟
golden Member Aug 4, 2005 #6 یه نگاه بنداز: http://dev.mysql.com/doc/mysql/en/ansi-diff-foreign-keys.html