the-MA
Active Member
سلام به همه دوستان ...
میدونم تجربه من انقدر کمه که نباید به خودم اجازه ساخت چنین تاپیکی میدادم
منو میبخشید !!!
اول سر خودم چند تا راه حل میدم ...!!!
1- یه بار یه سایت جالبی رو باز کردم که یه ساعت فلش بسیار زیبا داشت ...
خواستم واسه خودم برش دارم ... ولی!
ولی وقتی اومدم اونو با front page & dreamweaver باز کنم بدون هیچ گونه اخطاری هر دو تا برنامه ها به طور خودکار بسته شدن !!!
نمی دونم چه کدی در قالب سایت موجود بود که این رخداد پیش اومد !!!
ولی واسه برنامه نویس های حرفه ای ( مثل شماها) احتمالا ساخت چنین کد هایی مثل آب خوردن واستون ...!!!
2 - راه حل دومم اینکه که ( این یکی هم از تجربیات خودمه ) واسه سایت رمز بذارین !!!
نگین نمیشه که اصلا باورم نمیشه چون من خودم نمونشو دیدم ...
راستش من چند وقت پیش یه سایتی واسه آپلود پیدا کردم یه چیزی تو مایه های persiangig & parsaspace البته با یک تفاوت اساسی ... گوش کنید:
اون سایت واسه آپلود های من رمز میذاشت یعنی بعد از آپلود کردن وقتی میخواستم فایل ها رو لود کنم نام کاربری و رمز اکانتی که به من داده بود رو میخواست ...
من مطمئنم با زبان php میشه یه کدی نوشت که برای لود شدن کانتنت یک سایت از مرورگر رمز بخواد و اینکه به طور دیفالت اگه اون عکس ها روی لینک maidonline.com/forum باز بشن اون رمز رو نخواد و فقط در صورتی رمز رو بخواد که کسی بخواد با برنامه هایی مثل frontpage و ... باز بشن رمز بخواد ...
3 - روش سوم از همه جالب تره ...( یه کم مفصله )
( واسه اونایی که دستور زبان javascript رو بلدن پیشنهاد میکنم بخوننن )
با یه برنامه ای به نام deluxe-menu آشنا شدم ...
رفتم به سایتش و دانلودش کردم ...
ولی به صورت trial
وقتی با این برنامه منوهای جاوا میساختم پس از اجرا به طور خودکار لینک سایت اصلی هم ظاهر میشد ...
با خودم گفتم بذار سایتو گول بزنم و رفتم به سایت اصلی تا کدهای جاوا رو از خود سایت بگیرم بلکی این مشکل حل بشه ولی ...
ولی مشکل حل نشد ... تعجب کردم ...
متوجه شدم کدها رو جوری ساختن که اگه برنامه روی سایت اصلی اجرا بشه اون مشکل رو نداره ولی اگه جای دیگه اجرا بشه اون لینک سایت رو نمایش میده ...
اینم یه روش خیلی خیلی جالب که میشه این کارو توی کدهای قالب هم بکار برد که اگه روی سایت اصلی اجرا شد چیزی نمایش نده ولی اگه جای دیگه استفاده شد اونا رو نمایش بده ...
( از همین الانه میگم کدهاش ساده نیستن - کدهای سختی داره )
اینم آدرس این سایتی که توضیح دادم
http://www.deluxe-menu.com/
از اینکه نظرات خوبتون رو ارائه میدید پیشاپیش ممنونم و ...
( از اینکه پر حرفی کردم معذرت میخوام
)
میدونم تجربه من انقدر کمه که نباید به خودم اجازه ساخت چنین تاپیکی میدادم

اول سر خودم چند تا راه حل میدم ...!!!
1- یه بار یه سایت جالبی رو باز کردم که یه ساعت فلش بسیار زیبا داشت ...
خواستم واسه خودم برش دارم ... ولی!
ولی وقتی اومدم اونو با front page & dreamweaver باز کنم بدون هیچ گونه اخطاری هر دو تا برنامه ها به طور خودکار بسته شدن !!!
نمی دونم چه کدی در قالب سایت موجود بود که این رخداد پیش اومد !!!
ولی واسه برنامه نویس های حرفه ای ( مثل شماها) احتمالا ساخت چنین کد هایی مثل آب خوردن واستون ...!!!
2 - راه حل دومم اینکه که ( این یکی هم از تجربیات خودمه ) واسه سایت رمز بذارین !!!
نگین نمیشه که اصلا باورم نمیشه چون من خودم نمونشو دیدم ...
راستش من چند وقت پیش یه سایتی واسه آپلود پیدا کردم یه چیزی تو مایه های persiangig & parsaspace البته با یک تفاوت اساسی ... گوش کنید:
اون سایت واسه آپلود های من رمز میذاشت یعنی بعد از آپلود کردن وقتی میخواستم فایل ها رو لود کنم نام کاربری و رمز اکانتی که به من داده بود رو میخواست ...
من مطمئنم با زبان php میشه یه کدی نوشت که برای لود شدن کانتنت یک سایت از مرورگر رمز بخواد و اینکه به طور دیفالت اگه اون عکس ها روی لینک maidonline.com/forum باز بشن اون رمز رو نخواد و فقط در صورتی رمز رو بخواد که کسی بخواد با برنامه هایی مثل frontpage و ... باز بشن رمز بخواد ...
3 - روش سوم از همه جالب تره ...( یه کم مفصله )
( واسه اونایی که دستور زبان javascript رو بلدن پیشنهاد میکنم بخوننن )
با یه برنامه ای به نام deluxe-menu آشنا شدم ...
رفتم به سایتش و دانلودش کردم ...
ولی به صورت trial
وقتی با این برنامه منوهای جاوا میساختم پس از اجرا به طور خودکار لینک سایت اصلی هم ظاهر میشد ...
با خودم گفتم بذار سایتو گول بزنم و رفتم به سایت اصلی تا کدهای جاوا رو از خود سایت بگیرم بلکی این مشکل حل بشه ولی ...
ولی مشکل حل نشد ... تعجب کردم ...
متوجه شدم کدها رو جوری ساختن که اگه برنامه روی سایت اصلی اجرا بشه اون مشکل رو نداره ولی اگه جای دیگه اجرا بشه اون لینک سایت رو نمایش میده ...
اینم یه روش خیلی خیلی جالب که میشه این کارو توی کدهای قالب هم بکار برد که اگه روی سایت اصلی اجرا شد چیزی نمایش نده ولی اگه جای دیگه استفاده شد اونا رو نمایش بده ...
( از همین الانه میگم کدهاش ساده نیستن - کدهای سختی داره )
اینم آدرس این سایتی که توضیح دادم
http://www.deluxe-menu.com/
از اینکه نظرات خوبتون رو ارائه میدید پیشاپیش ممنونم و ...
( از اینکه پر حرفی کردم معذرت میخوام