evil_gates
اين نيز بگذرد ...
خدمت جناب evil_gates
اول سلام. دوم اينكه واقعا خسته نباشي چون بعضي اوقات شاهد هستم كه يه نفره داري انجمن رو اداره ميكني
اميدوارم كه هميشه موفق و البته سلامت باشي و خدا بهت عوض خير بده و البته به همه بچه هايي كه دارن تو اين انجمن زحمت ميكشن.
چون مورد بازم تكراري بود تاپيك جدا نزدم مثال ديكشنريه كه بازم ميخوام به جاي اديت باكس از پلاگين TrichEditPlugIn استفاده كنم .
مرحله اولشو خودم رفتم و مقدار انتخابي از ليست باكسو رو داخل پلاگين آوردم. حالا بازم خوردم به مشكل نميدونم چه سريه كه در گرفتن متغير از پلاگين ناتوان ميشم.
اگه لطف كني و متن تايپ شده در پلاگين رو با كليد فايند در ليست باكس جستجو كني ممنون ميشم.
در واقع متن در يكي از فايلهاي تكست جستجو ميشه و متن متناظر با اون در فايل ديگه پيدا و نشون داده ميشه.
در ضمن خودت كه استادي اين مثال داراي يه متغير رشته ايه كه متن رو از دو تا فايل متني خط به خط اجرا و متناظر قرار ميده.
فايلهاي تكست رو هم ضميمه مثال كردم چون بايد در داخل مسير نصب برنامه باشن تا برنامه اجرا بشه.
دوست عزيز
اول ممنون و خواهش مي کنم. بنده اگه گاهي جسارت ميکنم و در جواب دوستان چيزي ميگم صرفا درس پس دادن در محضر اساتيد هست و بس
دوم درباره سوالتون
برنامتون رو که ميديدم بعضي جاها برام نامفهوم بود و دليل استفاده از بعضي از کدها رو نتونستم درک کنم. مثلا در بعضي جاها از متغيرهايي استفاده کرده بوديد که هيچ ربطي با ساير بخشها نداشت و برنامه رو دچار اشکال ميکرد.
با توجه به توضيحاتتون و نمونه اي که ارسال کرده بوديد منظورتون رو کمي متوجه شدم و مثالي که تو پست قبلي زده بودم رو ويرايش کردم.
ضمن اينکه اگه منظورتون ساخت ديکشنري هست توصيه ميکنم از پلاگين SQLite استفاده کنيد. استفاده از بانک مبتني بر فايل متني در رکوردهاي زياد مطلوب نخواهد بود.
و ديگه اينکه اين روش براي ساخت ديکشنري با فايل متني رو هم توصيه نميکنم. چون اگه يک اشتباه کوچک تو وارد کردن اطلاعات به فايل متني مرتکب بشيد ترجمه کلمات از اونجا به بعد اشتباه خواهد بود.
بهتره اگه قصد داريد از فايل متني استفاده کنيد لااقل کلمه انگليسي و معادل فارسيش رو تو يک خط قرار بديد و با يک کاراکتر خاص از هم جدا کنيد.
موفق باشيد