اديت باكس راست چين لطفا راهنمايي كنيد مهمه!

evil_gates

اين نيز بگذرد ...
خدمت جناب evil_gates
اول سلام. دوم اينكه واقعا خسته نباشي چون بعضي اوقات شاهد هستم كه يه نفره داري انجمن رو اداره ميكني
اميدوارم كه هميشه موفق و البته سلامت باشي و خدا بهت عوض خير بده و البته به همه بچه هايي كه دارن تو اين انجمن زحمت ميكشن.
چون مورد بازم تكراري بود تاپيك جدا نزدم مثال ديكشنريه كه بازم ميخوام به جاي اديت باكس از پلاگين TrichEditPlugIn استفاده كنم .
مرحله اولشو خودم رفتم و مقدار انتخابي از ليست باكسو رو داخل پلاگين آوردم. حالا بازم خوردم به مشكل نميدونم چه سريه كه در گرفتن متغير از پلاگين ناتوان ميشم.
اگه لطف كني و متن تايپ شده در پلاگين رو با كليد فايند در ليست باكس جستجو كني ممنون ميشم.
در واقع متن در يكي از فايلهاي تكست جستجو ميشه و متن متناظر با اون در فايل ديگه پيدا و نشون داده ميشه.
در ضمن خودت كه استادي اين مثال داراي يه متغير رشته ايه كه متن رو از دو تا فايل متني خط به خط اجرا و متناظر قرار ميده.
فايلهاي تكست رو هم ضميمه مثال كردم چون بايد در داخل مسير نصب برنامه باشن تا برنامه اجرا بشه.

دوست عزيز
اول ممنون و خواهش مي کنم. بنده اگه گاهي جسارت ميکنم و در جواب دوستان چيزي ميگم صرفا درس پس دادن در محضر اساتيد هست و بس

دوم درباره سوالتون
برنامتون رو که ميديدم بعضي جاها برام نامفهوم بود و دليل استفاده از بعضي از کدها رو نتونستم درک کنم. مثلا در بعضي جاها از متغيرهايي استفاده کرده بوديد که هيچ ربطي با ساير بخشها نداشت و برنامه رو دچار اشکال ميکرد.

با توجه به توضيحاتتون و نمونه اي که ارسال کرده بوديد منظورتون رو کمي متوجه شدم و مثالي که تو پست قبلي زده بودم رو ويرايش کردم.

ضمن اينکه اگه منظورتون ساخت ديکشنري هست توصيه ميکنم از پلاگين SQLite استفاده کنيد. استفاده از بانک مبتني بر فايل متني در رکوردهاي زياد مطلوب نخواهد بود.

و ديگه اينکه اين روش براي ساخت ديکشنري با فايل متني رو هم توصيه نميکنم. چون اگه يک اشتباه کوچک تو وارد کردن اطلاعات به فايل متني مرتکب بشيد ترجمه کلمات از اونجا به بعد اشتباه خواهد بود.

بهتره اگه قصد داريد از فايل متني استفاده کنيد لااقل کلمه انگليسي و معادل فارسيش رو تو يک خط قرار بديد و با يک کاراکتر خاص از هم جدا کنيد.

موفق باشيد

پیوست ها

• Dic_sample.zip
    567.4 کیلوبایت · بازدیدها: 57
سلام.خدمت جناب evil_gates .
در حرفي كه زدم شك نبايد كرد من چند وقتيه كه شاهد فعاليت تقريبا يك تنه شما در اين انجمن هستم. و واقعا بچه هاي انجمن بايد از شما بزرگوار سپاسگذار باشند.
براي چندمين بار ناچارم بگم كه جايي كه من هستم از اينتر نت كم سرعت دايال آپ استفاده ميكنم و فكر كنم خودتم اين چند وقت طعمشو چشيدي كه واقعا چقدر افتضاحه. براي همين نميتونم مثال خودمو به صورت كامل آپ كنم تا شما ببيني و اشكالاتشو برطرف كني. باور كن براي آپ كردن يك مگابايت بايد ده تا دوازده دقيقه منتظر بموني اونم اگه ديسكانكت نشي.
به هر حال با استفاده از مثال شما كار درست شد بازم ممنون از لطفت.
فقط يه سوال اونم اينكه داخل دموي پلاگين TRichEditPlugIn هرچي گشتم نتونستم بفهمم كه رنگ بك گراند پلاگين چطور عوض ميشه در واقع بود و بايد از داخل كادر يا پالت رنگ، رنگ مورد نظرو انتخاب ميكردي.
ولي من نميخوام پالت باشه ميخوام رنگ بك گراند پلاگين سياه بشه اگه تونستي دستورو واسم بنويس.
ممنون.

آخرین ویرایش:

evil_gates

اين نيز بگذرد ...
کد 0,0,0 در مود رنگی RGB معادل رنگ مشکی هست.
این کد رو به صورت یک متغیر رشته ای به پلاگین بفرستید و با دستور BGColor بک گراند رو رنگ کنید.
کد:
color$='0,0,0'
PluginSet("PlugIn","color$")
PluginRun("PlugIn","BGColor")

بازم سلام.ببخشيد كه دوباره تاپيك رو بالا آوردم حقيقتش چون شما فرموديد كه براي ايجاد بانك اطلاعاتي از SQLite استفاده كنم حالا ميخوام ياد بگيرم چطور بانك اطلاعاتي بسارم و ازش اطلاعات استخراج كنم .من چون تازه كارم از ابتدا شروع ميكنم.
سوال اول اينكه چطور بايد در مثالي كه گذاشتيد اطلاعات درون اين دو تا فايل متني رو به تبديل كنم درSQLiteتبديل كنم.
يعني چگونه بايد اول يه منبع اطلاعاتي درست كنم برنامه مورد استفاده چيه و چه چيزايي نياز دارم.
درضمن من با ماكروسافت اكسس كار كردم و ميتونم با اون بانك اطلاعاتي بسازم.
ممنون ميشم راهنمايي كنيد.
در ضمن مثال ديكشنري ساخته شده با پلاگين رو هم كه توسط جناب newercom درست شده دانلود كردم ولي در موقع اجرا پيغام خطايي به اين صورت ميده: نمي توان ديتابيس را باز كرد.

آيا ميشه در مثال ديكشنري كه گذاشتي باكليد روي دكمه سرچ فقط مقدار داخل پلاگين گرفته بشه و مقدار متناظر با اون در فايل متني دوم نشون داده بشه در واقع نه ميخوام ليست باكسي وجود داشته باشه و نه آيتمي انتخاب بشه فقط ميخوام باكيك روي سرچ مقدار داخل پلاگين گرفته بشه و مقدار متناظر با اون در آبجكت تكست نشون داده بشه همين.

evil_gates

اين نيز بگذرد ...
حالا ميخوام ياد بگيرم چطور بانك اطلاعاتي بسارم و ازش اطلاعات استخراج كنم .من چون تازه كارم از ابتدا شروع ميكنم.
سوال اول اينكه چطور بايد در مثالي كه گذاشتيد اطلاعات درون اين دو تا فايل متني رو به تبديل كنم درSQLiteتبديل كنم.
يعني چگونه بايد اول يه منبع اطلاعاتي درست كنم برنامه مورد استفاده چيه و چه چيزايي نياز دارم.
درضمن من با ماكروسافت اكسس كار كردم و ميتونم با اون بانك اطلاعاتي بسازم.
ممنون ميشم راهنمايي كنيد.
جناب silvercover تو این مبحث پلاگینSQLite رو همراه با آموزش، روش ساخت دیتابیس، انتقال اطلاعات و ... به طور کامل گفتن

http://forum.majidonline.com/showthread.php?t=111891

در ضمن مثال ديكشنري ساخته شده با پلاگين رو هم كه توسط جناب newercom درست شده دانلود كردم ولي در موقع اجرا پيغام خطايي به اين صورت ميده: نمي توان ديتابيس را باز كرد.
در حال حاضر دسترسی ندارم که بخوام این مثال رو ببینم. اما مشکل به خاطر این هست که آدرس دیتابیس در برنامه صحیح نیست.
به احتمال زیاد جناب nevercom یا از SrcDir استفاده کردن برای آدرس دیتابیس که خب آدرسش رو تغییر بدید درست میشه.

یا احتمالا از Embedded استفاده کردن اما دیتابیس اصلی تو برنامه embedded نشده.

در کل برای حل این مشکل جایی که آدرس دیتابیس دیکشنری رو دادن رو اصلاح کنید و آدرس صحیح رو وارد کنید.

آيا ميشه در مثال ديكشنري كه گذاشتي باكليد روي دكمه سرچ فقط مقدار داخل پلاگين گرفته بشه و مقدار متناظر با اون در فايل متني دوم نشون داده بشه در واقع نه ميخوام ليست باكسي وجود داشته باشه و نه آيتمي انتخاب بشه فقط ميخوام باكيك روي سرچ مقدار داخل پلاگين گرفته بشه و مقدار متناظر با اون در آبجكت تكست نشون داده بشه همين.

با روشی که شما از اول کار کرده بودید خیر. من روش شما رو تکمیل کردم تا مثالی که خواسته بودید ساخته بشه اما به هیچ وجه این روش رو توصیه نمیکنم به خاطر همون دلیلی که تو پست قبلی عرض کردم.

برای اینکه بتونید فقط با زدن دکمه جستجو تو یک فایل متنی دنبال عبارت مورد نظرتون بگردید و نتیجه رو گزارش بدید. باید عبارت انگلیسی و معادل فارسیش رو با هم تو یک خط بنویسید و با یک کاراکتر خاص مثل # اونا رو از هم جدا کنید.

بعد با یک حلقه، متغیر آرایه ای و GetArray و یک شرط خط به خط فایل متنی رو تو یک متغیر رشته ای برگردونید و عبارت بدست اومده رو با مقدار بازگشتی از پلاگین چک کنید که اگه شرط صحیح بود. قسمت دوم عبارت رشته ای داخل فایل رو که همون ترجمه کلمه مورد نظر شما هست رو فراخوانی میکنید.
نمیدونم تونستم منظورم برسونم یا نه. اگه هنوز متوجه منظورم نشدید بگید تا تو یه فرصت مناسب براتون مثال بزارم.

موفق باشید

جدیدترین ارسال ها

بالا