ادامه آموزش Cinema4D شبيه سازي تاثيرنورمحيط

hamid747

Member
ادامه آموزش Cinema4D/شبيه سازي تاثيرنورمحيط

با سلام مجدد به همه دوستان
ببخشيد بابت وقفه اي كه در كار پيش اومد ،علتش تعطيلات ساليانه من بود كه نتونستم كار را ادامه بدم.
خب براي شروع ، امروز چند تا نكته مهم در كار با Cinema4D را ميگم.

1. براي شبيه سازي محيط طبيعي از لحاظ نور (مهمترين) وساير المانها ميبايست ما تغيراتي در Render setting بديم.بذاريد با يك مثال منظور خودم را روشن كنم،

ابتدا يك كره از Object Library انتخاب كنيد.در قسمتObject Properties (منوي سمت راست پايين)
مقدار Segment راتا 100 زياد كنيدتاكره Soft تر بنظر بياد.بعدازمنوي Material (منوي سمت چپ پايين)
در شاخه Data گزينه دوم (بعداز New Material)يكي از رنگهاي آماده Cinema4D راانتخاب كنيدو بداخل
كره Drag نماييد.بعدآنرا Render كنيدتا نتيجه كار رامطابق شكل زير ببينيد.

پیوست ها

• 001.jpg
    001.jpg
    109.9 کیلوبایت · بازدیدها: 12
  • 002.jpg
    002.jpg
    96 کیلوبایت · بازدیدها: 13
  • 003.jpg
    003.jpg
    111.1 کیلوبایت · بازدیدها: 14
آخرین ویرایش:

hamid747

Member
خب در نگاه اول ممكنه از نتيجه راضي باشيد ،‌ منم موافقم همه چي خوبه ،‌ اما ميشه بهترش كرد.براي اينكار بهتره كه ما اين كره را تويك محيط واقعي Render كنيم.محيطي شامل نور آسمان،زمين وتاثيرش برشكست نور،سايه ها و خلاصه اون چيزي كه در واقعيت باهاش سروكار داريم.

ازمنوي Object هاي محيطي در بالاي صفحه Object هاي زمين و آسمان را بداخل محيط كار Drag نماييد.روي Object زمين كليك نماييد و آنرا در جهتY به پايين انتقال دهيد تازمين و كره با هم مماس شوند.وبعدازمحيط Render بگيريد(شكل 3).

پیوست ها

• 004.jpg
    004.jpg
    14.1 کیلوبایت · بازدیدها: 11
  • 005.jpg
    005.jpg
    151.6 کیلوبایت · بازدیدها: 10
  • 006.png
    006.png
    148 کیلوبایت · بازدیدها: 11
آخرین ویرایش:

hamid747

Member
مرحله آخر را با تغيير Render Setting شروع ميكنيم.از منوي Render شاخه Render Setting را باز كنيد،
درقسمت Radiosity گزينه اول را تيك بزنيد،درقسمت Options هم گزينه LightAutomatic را غير فعال نماييد،نكته مهم اينه كه در Render هاي محيط طبيعي هميشه بايد نورپردازي خودكار LightAutomatic غيرفعال بوده و محيط را با Radiosity رندر كنيم تا تمامي خواص نور را همراه داشته باشيم.مسلما Renderآخري به لحاظ جزييات بيشتر زمان بيشتري خواهد برد.
اميدوارم مفيد واقع شده باشه.

پیوست ها

• 007.jpg
    007.jpg
    219.6 کیلوبایت · بازدیدها: 23

Ghamnevis

Well-Known Member
مرسي حميد جان...

باز هم عالي..
من كم كم دارم عاضق اين برنامه ميشم ;)

سايان

hamid747

Member
نمونه كار از تاثير نور بر شي،سعي كردم تو اين مثالها اشيا از زواياي مختلف را نشون بدم تا تاثير نور را در محيط واقعي برآنها بهتر متوجه شويد.هرچند همه اشياء‌ اون طبيعي نيستند.

پیوست ها

• HeissKugel.png
    HeissKugel.png
    57.7 کیلوبایت · بازدیدها: 20
  • 008.jpg
    008.jpg
    198 کیلوبایت · بازدیدها: 24
آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا