Fa اخطار فلش پلیر

سلام دوستان
من در پروزه ی خودم از یه تیکه برای Intro فلش کار کردم اما وقتی برنامه می خواد اجرا بشه و خروجی ازش گرفتم اخطار میده اکه فلش پلیر نداری و دانلود کن ! (در صورتی که فلش پلیر دارم و اگه بزنم نه نمی خوام دانلود کنم نشون میده)
چی کار کنم این اخطار نیاد ؟

MahmoodM30

مدیر <A href="http://forum.majidonline.com/forums/
موقع کامپايل تيک گزينه Suppress Flash Warnings رو از قسمت Warnings بزنيد در ضمن بهتره خروجي فايل هاي فلشتون با نسخه فلش پلير خود MMB يکي باشه تا اين مشکل پيش نياد البته موقع کامپايل بايد تيک گزينه

Embedded Flash player runtime‌ رو بزنيد

ممنون ولی درست نشد
فرقش این شد که دیگه سوال نمی کنه و مستقیما میره واسه دانلود کردن فلش پلیر!

Embedded Flash player runtimeهم میزنم فرقی نداره؟
این که گفتید نسخه فلش پلسر یکی باشه چی جوری نسخه رو بفهمم و چه جوری خروجیم رو از فلش به اون مدل بگیرم؟ اون وقت مشکل حل میشه؟
اگه کاربر فلش پلیر نداشت هم حله؟

با فلش پلیر 6 خروجی گرفتم مشکل حل شد !
اما من تیک Embedded Flash player runtime رو زدم در سیستم هایی که فلش پلیر هم ندارند پخش میشه؟

MahmoodM30

مدیر <A href="http://forum.majidonline.com/forums/
آره اگه زده باشی رو همه سیستم ها اگه نصب نباشه بدون مشکل کار میکنه

mbz2

Member
با اجازه اساتید محترم
معذرت میخوام که من جواب میدم
بنده اینکارو از همینجا یاد گرفتم و فکر کنم آقای سامان که مدیر این قسمت هستن هم تایید کرده بودنش
برای من که جواب داد!
شما بهتره به این آدرس برین C:\Program Files\Multimedia Builder 9.4.8.13\Player و یک فایل با اسم flashplayer7_winax.exe هست که اونو اول پاک می کنید(من فرض کردم برنامه تو درایو C نصب شده)
و بعدش آخرین نسخه فلش پلیر رو از اینترنت دانلود کنید و براش یک ستاپ سایلنت با winrar درست کنید که بصورت مخفی نصبش کنه
حالا این فایل رو که درست کردین با اسم flashplayer7_winax.exe داخل مسیری که قبلا گفتم کپی کنید
و موقع خروجی گرفتن تیک گزینه های Suppress Flash Warnings و Embedded Flash player runtime‌ رو فعال کنید.
والا من از همین روش استفاده میکنم و تویه چندتا سیستم تست کردم و مشکلی نداشتم
حالا نمی دونم شایدم کار من اشتباه باشه اما فعلا که خوب جواب گرفتم
بازم از اساتید محترم معذرت میخوام بخاطر اینکه من جواب دادم

جدیدترین ارسال ها

بالا