اخشاش در کوچه - آتش زدن سطل زباله!!!

mohsen_r

Member
با سلام و احترام خدمت تمامی کاربران و اساتید گرامی:

این اولین کار من با افتر افکت هست.
دورتان نقطه نظرات و اشکالات را رو برای من یاداو بشن تا اونا رو اصلاح کنم.
می دونم هنوز تنظیم رنگ و رنگبندی خیلی ضعیفه...!!!
اگه آموزشی در باره تنظیم رنگ هست برام بذارید.

ترک کردن پدرم رو در آورد.

سوالی بود در خدمتیم.

دانلود فایل اصلی:
http://www.mediafire.com/?xucc8plq21dr2f3
حجم:
21m

دانلود فایل FLV 320x240 :
http://www.mediafire.com/?t44y9hd29ark9qb
حجم:
2.07m

دنلود فایل MKV (کیفیت اصلی):
http://www.mediafire.com/?gz2zyczjqcju25d
حجم:
8.38m

پیوست ها

• Image1.jpg
    Image1.jpg
    49.1 کیلوبایت · بازدیدها: 35
  • Image2.jpg
    Image2.jpg
    43.1 کیلوبایت · بازدیدها: 38
آخرین ویرایش:

Soheil_2034

کاربر متخصص افتر افکتز
هم انجمنی محترم لطفا حجم رو پایین بیارید برای کار تست 3 4 مگ بزارید

Soheil_2034

کاربر متخصص افتر افکتز
کار ساده و خوبی بود

فقط نمیدونم تراکینگ این حتی با این کیفیت پایین هم کار ساده هست چه برسه کیفیت اصلی فوتیج خام که در اختیار شما بود

یه نکته مهم که خودتم گفتی اصلاح رنگ که عملا هیچ کاریش نکردی

لااقل یه صدا روش میزاشتی کمی هیجان انگیز تر باشه

هر چند من نفهمیدم چی رو انداخت تو سطل زباله و باعث انفجارش شد اما کار شما یکی از کارهای اولییهه هست که میشه با نرم افزار انجام داد فوتیج خام + فوتیج های آماده + یه نمه ترک

MoeinAkbari

Member
من که از افتر افکت هیچی نمیدونم برام خیلی خیلی جالب بود ! تازه فهمیدم تو بعضی فیلما که اینطوری میشه قضیش چیه !

چون كاره اولت هست خوبه
اگه در حين انفجار ناگهاني منفجر ميشد مثلا يه اسيبي هم به اون شخص وارد ميشد خيلي عالي و بهتر ميشد مثلا شخص چون لباسش سفيد بود لباسش ميسوخت يا اتيش ميگرفت كارت اينجوري عالي درميومد
در مورد رنگ بندي هم اگه خودت بري پاي افتر بشيني همين از فيلم خام بگيري بياي تمرين كني خيلي چيزا دستگيرت ميشه
دركل كارت خوب بود

Afterlife

Active Member
کار ساده و خوبی بود

فقط نمیدونم تراکینگ این حتی با این کیفیت پایین هم کار ساده هست چه برسه کیفیت اصلی فوتیج خام که در اختیار شما بود

یه نکته مهم که خودتم گفتی اصلاح رنگ که عملا هیچ کاریش نکردی

لااقل یه صدا روش میزاشتی کمی هیجان انگیز تر باشه

هر چند من نفهمیدم چی رو انداخت تو سطل زباله و باعث انفجارش شد اما کار شما یکی از کارهای اولییهه هست که میشه با نرم افزار انجام داد فوتیج خام + فوتیج های آماده + یه نمه ترک

میگم سهیل جان شما مثل اینکه همه جا اینقدر با اعتماد به نفس میزنی تو برجک بقیه ها .... آقا گفت که من تازه کارم شما می گی فوتیج آماده - نه که من و شما استفاده نمی کنیم :wink:

mohsen_r

Member
میگم سهیل جان شما مثل اینکه همه جا اینقدر با اعتماد به نفس میزنی تو برجک بقیه ها .... آقا گفت که من تازه کارم شما می گی فوتیج آماده - نه که من و شما استفاده نمی کنیم
با سلام.
درست میگه دوستمون...
مهم تر از همه ایده است.
همه از فتویج آماده استفاده می کنند ولی مهم درست و بجا استفاده کردن از فوتیج ها برای زیبا درودن کار هست.

mnh40

Well-Known Member
میگم سهیل جان شما مثل اینکه همه جا اینقدر با اعتماد به نفس میزنی تو برجک بقیه ها .... آقا گفت که من تازه کارم شما می گی فوتیج آماده - نه که من و شما استفاده نمی کنیم :wink:

طبق تحقیقات به عمل آمده از اینجانب ( بدون اهانت به کسی) باید بگم که این سهیل خان فکر میکنه که دیگه شاخ افتر هست و کسی رو دستش نیست:mad::sad:چون من هرتایپیکی سر میزنم مثلا همین تماشاخانه جز انتقاد ازش چیزی ندیدم حتی اگه کار طرف هیچ ایرادی نداشته باشه میزنه تو پرش باور کن اگه اندری کریمر هم بیاد تو تماشاخونه یه چیزی بزاره اولین نفری که ازش انتقاد میکنه همین سهیل خان هست :shock:حالا خودش یه صحنه کوتاه تو تماشاخانه گذاشته میتونید برید ببینید و خودتون نظر بدید ..................(( امیدوارم آقا سهیل از دست من ناراحت نباشن و انتقاد پذیر هم باشن:rose:))

sabalangraphic

کار بر متخصص افتر افکتز
سلام
خوبيد برادرها؟
نماز و روزه همتون قبول باشه
من خودم با انتقاد اين شكلي مخالفم واقعا
يكي از دوستاي خوبمون روي يكي از كاراي من يه نظري داد برداشت من اين بود داره خودشون رو دست بالا ميگيرن
با پيام خصوص باهاش صحبت كردم،خيلي وقته ديگه با نرمي صحبت مي كنند توي انجمن
در مورد برادر سهيل هم واقعا كارش درسته،انتقاداشو نميگما،اخلاق و منشش منظورمه
ايشالا كه همه چيز درست ميشه و سخت نگيريد
التماس دعا

Afterlife

Active Member
به نظر منم بهتره زیاد به این موضوع نپردازیم و بیشتر دنبال راه جدید واسه کار جدید باشیم . یه ایده ی قوی

Soheil_2034

کاربر متخصص افتر افکتز
سلام خدمت همه دوستان گلم

من هرگز ادعایی نکردم اون نمون کارهایی که شما میگید مربوط به دو سال پیش منه

شاید چون نمیرسم نمونه کار بزارم و بیشتر حرف هایی منو تو پستا میبینید دارید فکر میکنید که . . . . . بگزریم

من خودم مسیری رو طی کردم که بعد از بدست آوردن تجربه های عملی و تئوری مختلف به این نتیجه رسیدم خیلی از مسیر ها اشتباه بوده و بیخودی وقت میگیرند و رو همین حساب وقتی میبینم کسی مسیری مثل مسیر خودم (جاهای اشتباهش) رو داری طی می کنه سعی میکنم بهش بگم

اما نه مستقیم

یعنی تک تک شما اگه شب روز درگیر باشید مثل من بعد به کسی برسید که هنوز ابتدای این مسیره سعی میکنید که طوری بهش بگید که کمترین اشتباه رو انجام بده

الان همین دوستمون تمام تمرکزش این بود که بتونه ترک درستی انجام بده در کنار مچ کردن فوتیج آتیش با سطل آشغال

اما مشکلاتی وجود داشت که اینا بودن

1- کار بدون آهنگ بود

2- بازیگر (که فک کنم خودش بود کمی فان عمل میکنه ) که به اختشاش گر نمی خوره

3- اصلاح رنگی تو کار نبود

4- و . . . .

اینا هم دلیلش اینه که شما باید اینقدر کار ببینید که نم نم سطحتون بره بالا و وسواستون زیاد بشه و به سادگی به خودتون اجازه ندید که دکمه Render رو بزنید

با دیدن کارهای زیاد دستون میاد که باید به چه نکاتی توجه کنید تا بتونه حس رو انتقال کنه

مشکل اکثر بچه هایی این انجمن که کار میزارن تو تماشاخانه و باعث میشه من اعتراض کنم همینه که فقط میان و افکت رو انتقال میدن اما حس رو انتقال نمیدن یعنی عملا شما فقط یه تکنیک اجرایی در نرم افزار رو میبینید

با دیدن کار شما آدم اون حس رو نمیگیره مطمئنا این تجربیات از روز اول با هیچ کس نیست مثل خودم و باید دنبالشو بگیرید تا دقیق شید و موفق

من قبول دارم خیلی کارها جهت تست هست و اصلا قرار نیست به اون شکل وقت گیر باشه

اما اگه همین انجمن و همین ایرادها نباشه بچه ها پیشرفت میکنن آیا؟

کماینکه خودمون هم با همین اعتراض ها بالا اومدیم نم نم

در انتها باز هم عنوان میکنم من نه شما رو میشناسم نه خدای نکرده مشکلی با شما دارم هر حرفی هم که میزنم برای خدای نکرده خدای نکرده تضعیف شخصیت کسی نیست فقط نکاتی که واقعا باید شخص سازنده بهش رسیدگی کنه توسط من و سایر دوستانم اشاره میشه

آخرین ویرایش:

mohsen_r

Member
هزاران هزار سپاس بابت «نقد سازنده» شما ...!!!

این بحث ها رو ول کنید بابا.
دوستمون آقا سهیل درست میگه تا اشکال نباشه ، قدرت تشخیص درست از نادرست نیست.

1. رنگ بندی و صدا گذاری و آهنگ رو قبول دارم.
2. بازیگر (که خودم بودم
:neutral:) چه اشکالی داشت (ناقلا:wink:

نقد های سازنده خود رو از ما دریغ نکنید.

دوستان هم رعایت کنند تا تیپک بسته نشه!

Afterlife

Active Member
سهیل جان راست میگی شما ... اما اگر کارهای بچه ها جدیت نداره فقط به این خاطر هستش که تجربه ی کار با افکت رو بدست بیارن . آخه واسه یه نمونه کار که نمی آد آدم کلی وقت بزاره و نهایتش گوشه ی هاردت تار عنکبوت ببنده . اما به نظر من یه مقداری تند انتقاد می کنی و همین باعث میشه یه کم بعضی ها ناراحت شن . البته حق با شماست . امیدوارم که به بعد یه کم کارهای جدی تری از همه ببینیم . اگر جسارت کردیم ما عذر خواهی می کنیم . امیدوارم که موفق باشی و سربلند:green:

Afterlife

Active Member
و شما محسن جان - چرا این سطل آشغالو بردیش عقب بعد ترکوندیش . یه کم لرزشو به کارت اضاف کن مخصوصا انفجارو - واسه نور انفجار هم خیلی خوب کار نکردی - اگه اشتباه نکنم یه لایه Solid رو به رنگ نارنجی رو کار گذاشتی و overaly کردی . ولی اگر از همون solid چند تا کپی بگیری و چند تا حالت مختلف رو باهم ترکیب کنی بهتر می شه . فوتیج آتیشت هم از سطل بزرگتره با ماسک فقط دهنه سطل رو انتخاب کن - دودت رو هم یه کم بیشتر کن - بازم انتقاد کنم کلا افترو بزاری کنار ؟:green:
ولی بازیگریت معرکست از من بدتر یه 100 کیلویی میشی ها . نه ؟

samadionline

Well-Known Member
کار نسبتا خوبی بود
ولی من با سهیل موافقم .

بنظرم اینجور کارها رو همه مبتدی ها بلد هستند . چون الان عصر افترافکت هست. خیلی ها رفتند دنبالش.
بیاییم کارهای بهتر و قوی تری توی تماشاخانه بزاریم و اونها رو نقد کنیم.

نمیخوام بگم کار این دوستمون خوب نبود ولی به شخصه فکر نمی کردم اینقدر ساده باشه.

به امید کارهای قوی تر.

Soheil_2034

کاربر متخصص افتر افکتز
طبق تحقیقات به عمل آمده از اینجانب ( بدون اهانت به کسی) باید بگم که این سهیل خان فکر میکنه که دیگه شاخ افتر هست و کسی رو دستش نیستچون من هرتایپیکی سر میزنم

فکر میکنم منظورتون تاپیک ادیوس و اون راه کار باورنکردنی رزولوشنتون بود من اونجا هم عرض کردم خدمتتون چون اشتباه میگفتید حتما از دست من ناراحت شدید

جدیدترین ارسال ها

بالا