پشتیبانی احمدی نژاد

سلام
یه ایده هایی تو ذهنمه برای ساخت یه انیمیشن فانتزی تمام عیار
اینم اولین کاراکترشه واسه تست زدم تایم زیادی روش کار نکردم وجا واسه بهتر شدن زیاد داره
سعی کردم تا حدودی شبیه احمدی نژاد در بیارمش اما بدون تکسچر واقعی خیلی سخته دوست داشتم مو وریششو با hairکار کنم اما چون می خوام انیمیت کنم دردسر زیاد خواهد داشت
کلا هم من تو مدلینگ توانایی بالایی ندارم بیشتر باانیمیت حال می کنم
نرم افزار مورد استفاده مایا فتوشاپ
:cool:

پیوست ها

• AAAAAA.jpeg
    AAAAAA.jpeg
    105.4 کیلوبایت · بازدیدها: 220

Ali_CG

Well-Known Member
با اینکه میترسم ولی ایراد میگیرم
159.gif

زیپ شلوارش کو؟
بند کفشش کو؟
پارگی زیر بغلش کو؟!
. . . !
در کل آفرین، از دور شبیهشه، بیشتر رو جزییاتش کار کن
اون دنیا میبینمت
23t06dg.gif

Shahryar Mirbozorgi

Well-Known Member
ترس نداره که ،این خودش بعد پایان دورش وضعش بهتر از من و شما نمیشه

دماغش یه کم گنده ست ،ریشم کم پشت تر کن ، به جای کت از اون کاپشن معروفش استفاده میکردی بهتر بود

راستی هاله ی نورش یادت نره!! :lol:

ممنون از نظرات دوستان
اگر وقت کنم دوست دارم خیلی بیشتر روش کار کنم من رو تکسچر های صورت ولباس تقریبا میشه گفت کاری نکردم که کلی به شبیه تر شدن کمک می کنه رو جزییات مدل هم همین ظور
در مورد دماغش یا گوش هاش خودم مخصوصا بزرکتر گرفتم یا فاصله چشم هاش تا جایی که که جا داشت کم گرفتم وابرو ها رو کوتاه تر از واقعیت تا به صورت کاریکاتوری در بیاد
البته یه رفرنس نصف ونیمه داشتم که بهم خیلی کمک کرد د
از ابتدا هم ایدم این بود با کاپشنش بسازم اما به هزار یک علت بیخیالش شدم
در کل ممنون که نظر دادین کلی باعث دلگرمیم شد که حتما ادامش بدم

bubo3d

کاربر متخصص انیمیشن
سلام
اول از مدل بگم، از همین دور مقداری معلومه توپولوژی دست زیاد درست نیست، چون خیلی تخته، ریششم که شهریار جان گفتن دسته ولی این geo هست و کمپشتی توش معنا نداره مگر این که با hair and fur کار کنی.

حالت با ها هم باید بهتر بشه و مقدار چروک های دم پاچه رو تیز کن، و نکته دیگه وقتی کاراکتر حالت T pose داره شونه ها باید بیاد بالا مثل برآمدگی، خودت دستات رو T Pose بکن میبینی.

چهر هم شبیهش شده، اتفاقا شورت فیلمی که داریم با کمک دوستان تو بخش مکس انجام میدیم هم کاراکتر نهاییش شبیه احمدی نژاد شده نا خود آگاه :green:

در مورد سر به باد رفتن هم گذشته از شوخی ، نترس، حداقله حداقل تنها دولتی بود که همه به راحتی تونستن بهش تیکه بندازن ، تو که هیچ تو فیلم های TV خودمون تیکه حرفاش رو به سخره بگیرن. حالا کار تو (( منظور از نظر عمومیت داشتن)) چیزی نیست در مقابل کارهای اونها.
آدم خوبه بدی هر کسی رو میگه خوبیشم بگه، تا دیروز ملت همین تیکه ها هم نمیتونستن بندازن، میتونستن.

کسی این حرف من رو ادامه و جواب نده، دوستان گفتن، من هم در حد کپن خودم گفتم.

حق یارت

elya3

Well-Known Member
سلام
بیشتر روی تکسچرش کار کن
اگه قرار باشه با این بالای دار بری منم باهات میام
ولی خدایی دماغش دیگه اینقدام بزرگ نیست:snap:

جدیدترین ارسال ها

بالا