احتیاج به کمک فوری

jmk1362

Member
این فایل اف ال ایی رو که گذاشتم روی هر رنگش که کلیک می کنم درست عمل میکنه به جز رنگ سبز که خراب می شه لطفا اگه میتونید درستش کنین یا اینکه یه نرم افزار به هم معرفی کنین که بتونه یه فایل اف ال ای سالم بهم بده من از Sothink SWF Decompiler استفاده کردم ولی جواب نگرفتم.
در ضمن فایل اس دبلیو اف رو هم گذاشتم

پیوست ها

• fla.zip
    957 کیلوبایت · بازدیدها: 4
  • swf.zip
    533.8 کیلوبایت · بازدیدها: 12

sepi90

Member
این فایل اف ال ایی رو که گذاشتم روی هر رنگش که کلیک می کنم درست عمل میکنه به جز رنگ سبز که خراب می شه لطفا اگه میتونید درستش کنین یا اینکه یه نرم افزار به هم معرفی کنین که بتونه یه فایل اف ال ای سالم بهم بده من از Sothink SWF Decompiler استفاده کردم ولی جواب نگرفتم.
در ضمن فایل اس دبلیو اف رو هم گذاشتم

خدارو شکر هنوز همچین نرم افزاری ارائه نشده ، که دقیقا و کاملا سالم FLA بده .
و باز هم خدارا شکر .

و جا داره تاکید کنم به شما و کسی که کمکتون کنه که این کار دزدیه عزیزم .:mad:
دوست داری یه ماه بشینی کلی ایده و استعداد ( ! ) بخرج بدی یه چیزی بسازی بعد یکی برداره ازش برای خودش استفاده کنه ؟
شما دقیقا این کارو میکنی ، هر چند که ممکنه طرف اصلا براش مهم نباشه ( حتی اگر بفهمه ) ، اما دزدی دزدی عزیزم .

jmk1362

Member
سلام دوست عزیز
حرف شما درسته در صورتی که در کشوری باشیم که در همه ی موارد قانون کپی رایت رعایت بشه نه اینکه همین ویندوزی که شما باهاش جواب من داددین به قول خودتون دزدی باشه!

padideh

Member
sepi90 راست میگه البته قبل از اینکه به من هم بگی ویندوز اورحینال و .. بگم من ویندوزم اورجیناله و معمولا از برنامه های اپن سرس استفاده میکنم در ضمن دزدی کار بدیه چه کسی باشه که به آدم گیر بده مثل کشور های دیگه چه نباشه مثل اینجا
خود دانی

jmk1362

Member
امید وارم تعداد کسایی که مثل شما از برنامه هی اوپن سورس استفاده می کنن از تعداد انگشتان دست بیشتر بشه
بهتره یه سرچ در انمن بکنین ببینی چند نفر دارن دنبال این جور برنامه ها میگردن و در همه ی موارد هم جواب گرفتن
در ضمن من مشکلم توی یه وب سایت دیگه مطرح کردم و جواب گرفتم اگه کسی از دوستان خواست بگه تا اسم برنامه رو بهش بگم
به امید روزی که ایران به جمع کشورهای حامی قانون کپی رایت بپیونده

جدیدترین ارسال ها

بالا