احتیاج به اسپانسر برای سایتم

hamid

Well-Known Member
سلام به همه دوستان والا آخر عاقبت کار با شرکتایی که نشناسی میشه مثل من که زحمات 1 ماهه و هزینه هایی که صرف شده رو یه شبه دود کنن بره هوا من تا پری روز سایتم بالا بود حدودن 30-40 گیگ اطلاعات داشتم امار بازدید رسیده بود به روزی 1000-1200 رنک الکسام 718,839 Alexa Traffic Rank ، 4,884 Traffic Rank in IR روز به رزو داشت به آمار سایتم اضافه میشد تبلیغات کرده بودم هزینه کرده بودم و ... ولی یه شبه دود شد رفت
دوستم نشست زیر پام که بیا از ما سرور بگیر ما اینجوریم اونجوریم خدایی بدم نبود ولی بنظر اطلاعات کافی نداشتن چون دوست من واسطه شد نگفته بود که من سرور وارز میخوام و طی اخطارایی که دیتا سنتر براشون فرستاده بود و به میل دوستم رفته و اون توجه نکره بود سرور رو کلان ترمنیت کردن وگفتن دیگه اطلاعاتات غیر قابل برگشه و من هاج و اج مونده بودم دیشب سایعت 2 مدیر سرور زنگ زد که گفت داریم ریکاوری میکنیم اطلاعاتو امکانش هست که برگرده آقا من یه سوال دارم وقتی سروری فرمت شه امکان ریکاوری هست یا نه؟ اگه آره همه مطالب ریکاوری میشن اگه اره تا چند درصد فایلا درستن و مشکل ندارن؟ حالا میخوام دوباره شروع کنم امیدم اینه که فایلام ریکاوری شن و سری منتقل شم
دوستان کسی اسپانسر من میشه؟ کسی هست به من کمک کنه؟ محتوای سایت من دانلود فیلمای آموزشی بود از گرافیکی نرم افزاری تا عمومی همه و همه ویدیو بودن
ایا میشه یه اسپانسر گیر اوورد که سایت رو حمایت کنه؟
ممنون

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا