برای ارتباط با شئ فلش در MMB چندین دستور وجود داره، که یکی از اونها FlashSetVar هست، با این دستور میتونید یک مقدار رو به یک متغیری که در داخل شئ فلش وجود داره، انتساب بدید
در این مبحث حامد توضیحات کامل و جامعی ارائه کردن که میتونه کمکتون کنه، در راهنمای خود MMB هم توضیحاتی کاملی در این باب وجود داره، ضمن اینکه مثالهایی هم در پوشه ی مثالهای MMB وجود داره که ارتباط فلش و MMB رو تشریح میکنه http://forum.majidonline.com/showthread.php?t=35404
یکی از اون مثال ها، مثال flash_examples.mbd هست که در مسیر Multimedia Builder\Samples\Flash_Examples موجود هست (بهمراه فایلهای فلش).
با سلام و تشکر
متاسفانه توضیحات صفحه فوق که قبلا دیده بودم موثر نبود و البته شاید من نمی توانم این کار را بدرستی انجام بدهم.زیرا با دستور فوق بارها امتحان کردم و جواب نگرفتم.
ای کاش در این انجمن راجع به نرم افزار فلش پیپر و چگونگی ارتباط آن با مالتی مدیا بیلدر توضیحاتی وجود داشت زیرا این نرم افزار ابزرا مناسبی برای مالتی مدیا کارها است.
من یک سری از پارامترهای برنامه flash paper را برای استفاده دوستان ضمیمه می کنم و اگر کسی چگونگی استفاده از آن ها را در mmb فهمید برای بنده هم توضیح دهد.
مثلا نحوه ایجاد دکمه رفتن به صفحه ای خاص و یا پرینت و ... که در منوی فایل تولید شده با flashpaperهم وجود دارد.
رشته ی GetDateTime رو در متغیر mmbstr میریزیم، احتمالاً در اون برنامه ی فلش روالی تعبیه شده که به محض تغییر اون متغیر، قطعه کدی اجرا میشه، کاری که اون کد میکنه اینه که دوتا متغیر در MMB رو با داده های موزد نظر پرمیکنه
فایل سورس (fla) اون فایل فلش هم در اون پوشه موجوده، اون فایل رو بررسی کنید، شاید بتونین همچین روشی رو در FlashPaper هم بکار بگیرین، اگر هم در زمینه ی فلش مشکلی داشتید، از انجمن مربوطه کمک بگیرید.