اجرای چندین سایت با یه هسته

i-php-i

Active Member
من می خوام یه ریسلر بگیرم و همه سایتهایی که طراحی می کنم رو بذارم توی این ریسلر تا کدها به دست هکرها نیافتن.

می دونم که باید هسته اصلی رو توی یه پوشه قرار بدم و از توی پنل سایر سایتها، اسکریپت های هسته رو اینکلود کنم.

اما دقیقا نمی دونم باید چیکار کنم. اگر در این مورد اطلاعی دارید، لطفا بهم توضیح بدید.

Army.Hidden

Active Member
سلام
میشه این موضوع رو بیشتر توضیح بدید ؟

من می خوام یه ریسلر بگیرم و همه سایتهایی که طراحی می کنم رو بذارم توی این ریسلر تا کدها به دست هکرها نیافتن.

از کی تا حالا اکانت Reseller جلوی هکر ها رو میگیره ؟؟؟ ( شاید من در جریان نیستم :؟؟؟ )

می دونم که باید هسته اصلی رو توی یه پوشه قرار بدم و از توی پنل سایر سایتها، اسکریپت های هسته رو اینکلود کنم.

خوب دوست من اگر شما بتونید یک فایل رو از یک اکانت دیگه include کنید که دیگه هیچ امنیتی وجود نداره ( فکر کن فایل کانفیگ ی سایت دیگه ای که روی سرور هست رو فراخوانی کنی !!! )

i-php-i

Active Member
از کی تا حالا اکانت reseller جلوی هکر ها رو میگیره ؟؟؟ ( شاید من در جریان نیستم :؟؟؟ )
منظورم اینه که سورس سایت رو دست مشتری ها نمی دم.
خوب دوست من اگر شما بتونید یک فایل رو از یک اکانت دیگه include کنید که دیگه هیچ امنیتی وجود نداره ( فکر کن فایل کانفیگ ی سایت دیگه ای که روی سرور هست رو فراخوانی کنی !!! )
بنظرم توی ریسلرها بشه یه مکان اشتراکی با مجوز خواندن و اجرا برای همه هاستهای عضو در نظر گرفت و اونها این فایلها رو اینکلود می کنن.

البته دقیقا نمی دونم که باید چیکار کرد.

Milad

Well-Known Member
بنظرم توی ریسلرها بشه یه مکان اشتراکی با مجوز خواندن و اجرا برای همه هاستهای عضو در نظر گرفت و اونها این فایلها رو اینکلود می کنن.
البته دقیقا نمی دونم که باید چیکار کرد.

به تنظیمات سرور ربط داره ٬ نماینده فقط یک پنل برا تعریف بسته داره ! تو تنظیمات سرور هم انجام اینکار = رفتن سرور رو هوا

آخرین ویرایش:

i-php-i

Active Member
به تنظیمات سرور ربط داره ٬ نماینده فقط یک پنل برا تعریف بسته داره ! تو تنظیمات سرور هم انجام اینکار = رفتن سرور رو هوا
چطور باید چندین سایت رو با یه هسته اجرا کنم؟

i-php-i

Active Member
باید همه چیز رو تو سایت خودت انجام بدی بعد دامین طرف رو mirror کنی روش
میرور کردن که برای فایلهای استاتیک هست یا برای دانلود بکار می ره، مطمئنید که برای این موضوع هم می شه از میرور استفاده کرد؟

جایی نیست که این روش رو با جزئیات کامل توضیح داده باشه؟

ziXet

مدیر انجمن PHP/MYSQL
ببین تو باید برای هر ریسلر یه وبلاگ مانند ایجاد کنی! مثلا به آدرس reseller1.yourdomain.com
بعد از طرف بخواهید آدرس دامنه اختصاصی خودشو به این آدرس وصل کنه! اکثر سایهایی که ریسلر میدن از این روش استفاده میکنن

i-php-i

Active Member
ببین تو باید برای هر ریسلر یه وبلاگ مانند ایجاد کنی! مثلا به آدرس reseller1.yourdomain.com
یعنی برای کل سایتهایی که توی ریسلر هستن یه وبلاگ درست کنم و هسته سایت رو توی اون وبلاگ قرار بدم یا اینکه برای هر وب سایتی که عضو ریسلر هست باید یه وبلاگ جداگانه قرار بدم؟

بعد از طرف بخواهید آدرس دامنه اختصاصی خودشو به این آدرس وصل کنه! اکثر سایهایی که ریسلر میدن از این روش استفاده میکنن
من کلا نمی خوام بذارم که مدیر سایت به کنترل پنل دسترسی داشته باشه و فقط خودم به سرور دسترسی دارم.

بعد از اینکار باید هسته سایت رو کجا قرار بدم؟

لطفا توجه کنید که همه سایتهای موجود توی ریسلر فقط با یه هسته اجرا می شن. اینطوری برای آپدست کردن هسته سایت مشکلی نخواهم داشت و به سرعت می تونم هسته سایت رو آپدست کنم، از طرفی سایرین به سورس سایت دسترسی ندارن و نمی تونن سورس من رو ببنن.

HamidP

Member
سلام به همگی
چرا انقدر مسئله رو سخت میکنین
از Addon Domain استفاده کن. مشتری DNS دامین رو تنظیم میکنن روی سرور شما
و شما هم برای هر سایت یه addon میسازی که اتوماتیک یه فولدر ساخته میشه به نام دامین مشتری که فایل های سایتش رو میریزی توش
اینجوری دیگه نه include لازمه نه تنظیمات و نه ...
خودم بارها اینکار رو انجام دادم سوالی بود در خدمتم

آخرین ویرایش:

i-php-i

Active Member
سلام به همگی
چرا انقدر مسئله رو سخت میکنین
از addon domain استفاده کن. مشتری dns دامین رو تنظیم میکنن روی سرور شما
و شما هم برای هر سایت یه addon میسازی که اتوماتیک یه فولدر ساخته میشه به نام دامین مشتری که فایل های سایتش رو میریزی توش
اینجوری دیگه نه include لازمه نه تنظیمات و نه ...
خودم بارها اینکار رو انجام دادم سوالی بود در خدمتم
من نمی خوام برای هر مشتری یه پوشه درست کنم. بلکه برای همه مشتری ها فقط یه پوشه می سازم و سورس سایت رو می ذارم توش.

در ثانی خودم پنل ریسلر می دم و تنظیماتش رو خودم انجام می دم.

اگر همه سایتها رو با یه هسته اجرا کنم مشکل پردازشی یا افت سرعت ایجاد نمی شه؟

در کل اگر از روش شما استفاده کنم چطور باید به اسکریپتها هسته سایت دسترسی پیدا کنم؟ لطفا یه نمونه کد بدید.

HamidP

Member
ببین دوست من شما برای هر سایت به هر حال مجبوری دیتابیس جداگانه بسازی تا اطلاعات سایت ها از هم تفکیک بشه؛ مگر اینکه یه دیتابیس بسازی بعد تو جداولش سایت ها رو از هم تفکیک کنی.
شما از نظر اسکریپت مشکلی نخواهی داشت، نگران پردازش هم نباش؛ مشکلت فقط توی دسترسی به اطلاعات خواهد بود که چجوری از هم تفکیک بشن. فکری براش کردی؟
ایده ات برای بانک اطلاعاتی رو بگو تا بگم با چه شیوه ای دسترسی پیدا کنی.

در ضمن منظورم از تنظیمات نگرانی برای امنیت و ... بود

آخرین ویرایش:

i-php-i

Active Member
ایده ات برای بانک اطلاعاتی رو بگو تا بگم با چه شیوه ای دسترسی پیدا کنی.
برای هر سایت دیتابیس جداگانه استفاده می کنم. یعنی ایجاد دیتابیس حالت عادی خودش رو داره و تغییری توی روند ایجاد دیتابیس ایجاد نمی شه.

اما با توجه به اینکه هسته همه سایتها یکی هست، برای اینکه هر سایت به دیتابیس اصلی خودش وصل بشه، یه فایل کانفیگ می سازم و توی پوشه سایت می ذارم، توی این فایل باید اطلاعات ایجاد اتصال به دیتابیس قرار بگیره.

وقتی که هسته سایت اجرا می شه، با توجه به آدرس سایت اصلی، اول فایل کانفیگ رو اینکلود می کنه تا بدونه که به چه دیتابیسی باید وصل بشه و بعد بقیه کارها اجرا می شه. اینطوری هر کاربر یه دیتابیس جداگانه خواهد داشت.

البته فکر کنم که توی دیتابیس هر هاست باید به اسکریپتهای هاستی که هسته سایت توش اجرا می شه اجازه دسترسی به دیتابیس رو بدم. اما نمی دونم که این کار لازم هست یا نه.

بنظرتون از نظر عملی این ایده کار می کنه؟

در ضمن منظورم از تنظیمات نگرانی برای امنیت و ... بود
فرض کنید 100 تا سایت رو بخوایم با این روش اجرا کنیم، این روش باعث قاطی شدن سایتها، افت کیفیت، پایین اومدن امنیت سایتها و... نمی شه؟

آخرین ویرایش:

HamidP

Member
خب رفیق تقریبا میدونی که چیکار باید بکنی. پس بسم الله. باز بهت addon رو پیشنهاد میکنم چون کم دردسر ترین راه حله. فایل کانکشن دیتابیس رو باید روی سرور خودت بذاری. اینجوری خیالت راحت تره. بعدش توی فولدر هر سایت فقط فایل کانکشنش رو میذاری و فایل های هسته در واقع در فولدر root هستن.

اگه سخت افزار سرور مناسب باشه فکر نمیکنم جای نگرانی باشه.
آخه ما یه همچین چیزی رو 4 سال پیش برای دانشگاه آزاد انجام دادیم بنده هم توی اون پروژه برنامه نویس ارشد بودم، تجربه اش رو دارم. از نظر بنده شدنی هست.

کاری که شما میخوای انجام بدی یه چیزی تو مایه های سرویس های بلاگ دهی هست البته نه دقیقا. آیا سرویس های بلاگ دهی از نظر پردازش دچار مشکل میشن؟ :)
فقط حواست به آپلود ها هم باشه اگر توی سایت هات عملیات آپلود داری باید فایل های آپلود شده ی هر سایت رو هم تفکیک کنی.

آخرین ویرایش:

i-php-i

Active Member
فقط حواست به آپلود ها هم باشه اگر توی سایت هات عملیات آپلود داری باید فایل های آپلود شده ی هر سایت رو هم تفکیک کنی.
منظورتون اینه که فایلهای آپلود رو توی هسته سایت قرار ندم؟

HamidP

Member
چرا. هم میتونی توی فولدرش قرار بدی و هم توی هسته. توی فولدرش که تکلیف فایل ها روشنه. منتهی اگه میخوای توی هسته قرار بدی مثلا به این صورت میشه:

کد:
public_html/uploads/domain1.com
public_html/uploads/domain2.com
public_html/uploads/domain3.com

i-php-i

Active Member
چرا. هم میتونی توی فولدرش قرار بدی و هم توی هسته. توی فولدرش که تکلیف فایل ها روشنه. منتهی اگه میخوای توی هسته قرار بدی مثلا به این صورت میشه:
با کدهایی که گذاشتید بنظرم منظورتون اینه که همه سایتها یه پوشه داشته باشن و اون پوشه باید توی هاستی باشه که کدهای هسته توش اجرا می شه، این موضوع درسته؟

HamidP

Member
درسته. دقیقا.
مگه خودت هم همین رو نمی خواستی پیاده کنی؟
بنده فقط جای گرفتن فایل های آپلود شده در کنار هسته رو مثال زدم. انتخابش با شماست.

جدیدترین ارسال ها

بالا