اجراي دستورات cmd در بيلدر

deldade

Member
سلام دوستان
مي خواستم بدونم آيا مي شه دستورات cmd ويندوز رو در بيلدر اجرا كنم بطور مثال مي خوام دستور ping رو در بيلدر اجرا كنم و جوابش و در خود بيلدر نمايش بدم

silvercover

کاربر متخصص
بله این کار شدنی هست. یک نمونه هست توی بیلدر با نام mmbmessenger2.mbd در پوشه Samples\497_examples که توش از CMD استفاده شده.

گذشته از این اگر شما نیاز به پینگ دارین میتونین از Misc Plugin استفاده کنید.

deldade

Member
جناب سيلور اگر براتون امكان داره ميشه در مورد Misc Plugin بيشتر توضيح بدين و يه مثال هم بزاريد

quantom

Member
سلام من هم یک سوال در همین رابطه داشتم .اگه زحمت نیست با مثال بفرمایید که اگر بخواهیم با mmbاز طریق CMD نام یک فایل را تغییر دهیم چطور باید کد نویسی کنیم البته می دانم که از طریق پلاگین امکان پذیر است. اما میخوام با CMD این کار رو انجام بدم. تشکر

a2bas

New Member
سلام من كه گيج شدم
ميشه بگييد اين فايل exe توي برنامه كه Embedded شده دقيقن چيكار ميكنه و از كجا مي تونيم به سرس اون دست رسي داشته باشم..

مرسي

silvercover

کاربر متخصص
فایل EXE ای که در برنامه ضمیمه شده وظیفه انجام یک سری از کارایی رو که بیلدر قادر به انجام اون ها نیست رو به عهده داره.

منظور شما دقیقا کدوم برنامه هست؟
برای یافتن فایل های Embed شده در حالی که برنامه در حال اجراس به پوشه Temp برین و در نهایت از پوشه MMBPlayer فایل مورد نظر رو پیدا کنید.

a2bas

New Member
سلام براي گرفتن نتيجه كار انجام شده در cmd
براي مثال پينگ شدن يا نشدن ......
چيكار بايد كرد (از cmd )خروجي داشته باشيم.......؟؟/
آيا يه فايل EXE هم وجود داره كه بتونه خروجي از cmd داشته باشه....
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
يك سوال ديگه .......... اگر من بخوام (+) رو از طريق اون فايل exe به محيط داس بفرسم با مشكل مواجه ميشم چون
برنامه اون رو از خط دستور من حذف ميكنه ( براي نوشتن دستوري كه درون '+' باشه چه ترفندي بايد زد...
[ از همون مثال كمك بگيريد ... وقتي + ميزاريد ، بعد از اجرا نمي خوندش....

آخرین ویرایش:

silvercover

کاربر متخصص
برای خروجی گرفتن از CMD باید در انتهای دستور یک فایل متنی رو مشخص کنید که نتایج توی اون ریخته میشه و شما می تونید بخونیدش. مثلا

کد:
C:\> Dir D: >c:\File.txt

برای ارسال + اون رو بین کوتیشن محصور کنید.

a2bas

New Member
sallam
mer30
آقاي silvercover : من اين خط دستور رو ميدم شايد واسه شما هم جالب باشه ....
با استفاده ازش ميشه هر فايل زيپ رو به يه عكس چسبوند .....
copy /b mau.jpg + mau.rar New.jpg
كه دراين mau.jpg فايل عكسي هستش كه فايل mau.rar بهش ليبل ميخوره و در آخر فايل نهايي بصورت New.jpg در مياد..............

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
اگه ميشه خودتون امتحانش كنيد ،چون من هر جوري كه فكر كردم نشد حتي وقتي '+' قرارش دادم..............
مرسي

a2bas

New Member
اگه براتون مقدوره اين كد دستور هاي تحت داس رو از كجا ميتونم گير بيارم.....

quantom

Member
سلام من هم یک سوال در همین رابطه داشتم .اگه زحمت نیست با مثال بفرمایید که اگر بخواهیم با mmbاز طریق CMD نام یک فایل را تغییر دهیم چطور باید کد نویسی کنیم البته می دانم که از طریق پلاگین امکان پذیر است. اما میخوام با CMD این کار رو انجام بدم. تشکر

splinter cell

Well-Known Member
فرض کنید فایل First.txt رو میخواین به second.txt تغییر نام بدین پس از اسکریپت زیر استفاده میکنیم.
توجه کنید بین دو نام یک فاصله قرار دارهFirst.txtفاصلهsecond.txt
برای امتحان اول فایل'C:\First.txt رو درست کنید بعد اسکریپت رو در یک باتن یا... بذارید و اجرا کنید
کد:
FilePath$='C:\First.txt second.txt'
param$='WAIT,HIDE /c REN ' + FilePath$
Run("<System>\cmd.exe","param
$")

آخرین ویرایش:

a2bas

New Member
سلام ...
ببخشيد آقاي splinter cell يه سوال .....

ميشه بدونم اين قسم فرمان ها رو از كجا بايد پيدا كنم
$param$='WAIT,HIDE /c REN ' + FilePath
-----------
با تشكر

splinter cell

Well-Known Member
اگر منظورتون فرمانهایی مثل REN هست که واسه تغییر نام فایل استفاده میشه؟ باید بگم خیلی راحته کنسول داس یا همون cmd رو از قسمتRUN ویندوزتون اجرا کنید و بعد تایپ کنیدhelp واینتر بزنید تا لیست تمام فرامین براتون نوشته بشه به همراه توضیح مختصری از هر کدام.حالا اگر بیشتر میخواین کنجکاوی کنید و ببینید مثلا فرمان فرمتFormat چه سوئیچ هایی داره و طرز نوشتنش باید چطور باشه؟؟کافیه نام فرمان رو مثلاً (FORMAT )بنویسید بعدش یک علامت اسلش/ و بعد علامت سئوال؟ بذارید و اینتر بزنید. و لیست تمام سوئیچ ها و هر چه لازم هست رو خواهید دید.درباره خود برنامه cmd و نحوه ارتباطش با بیلدرهم توی help ویندوز(F1) و هم help بیلدر با تایپcmd میتونید اطلاعاتی پیدا کنید.این چیزهایی هست که من میدونم!امیدوارم به دردتون خورده باشه!

Saman

مدیر انجمن مولتی مدیا بیلدر
این روزها همه از یکدیگر
post_thanks.gif
میکنند! :wink:شما چطور؟:wink:

دوست عزیز اگه مطلب خاصی نیست ، لطفا از کلید تشکر استفاده کنید....

quantom

Member
سلام و تشکر
دستور بالا قابل اجرا نیست ببینید کم و کسری ندارد
این دستور
Run("<System>\cmd.exe","param

آخرین ویرایش:

splinter cell

Well-Known Member
دستور مشکلی نداره فقط علامت دلار آخرش توی محدوده کد قرار نگرفته بود که درستش اینطوریه:
کد:
Run("<System>\cmd.exe","param$")

جدیدترین ارسال ها

بالا