او و و و و و و و و و و و م ... بنظر مي رسه کار خوبي باشه ... من عاشق کاراي مولتي مديا با بيلدر هستم . خصوصا صوتي و تصويري و از اين دست ...

... ولي متاسفانه فقط تونستم باسه شرکت پدرم تبليغات ماشين آلات صنعتي بسازم .
مي خواستم بدونم قيمت يه همچين كاري چقدر ميشه ! طراحي و... همش كار خودم بوده
خب اگه براي شرکت و يا يه گروه خاصي نوشته باشينش که نظر شخصي من اينه قيمتي بالاي 400 هزار تومن و حداکثر تا 500 هزار تومن في بخوره بهتره ... ( البته بازم ميل خودتون هست )
البته اگه نظرتون اين هست که خودتون اين مجموعه رو تکثير کنين من پيشنهاد ميکنم يه دستگاه دابلي کره يتور ، يک به هفت تهيه کنين ... اين دستگاه نوع بخصوصي رايتر هستش حالا چه سي دي و چه دي وي دي که از روي يک نسخه همزمان هفت تا کپي مي گيره ... ( البته با سرعت بالا ) و حتي ميتونه درايوهاي بيشتري هم داشته باشه .
نوع سي دي انتخاب شده اگر ارجينال باشه يعني چاپ چهار رنگ و نقره رنگ روي قيمت هر پک تاثير ميذاره ... اما اگه سي دي استفاده شده - نو نيم بدون چاپ - و يا از سي دي هايي باشه که در بازار ايران بصورت متفرقه رواج دارن خب کار ارزونتر در ميادش و قيمت رو بايد پائين بيارين ...
خودتون که تصميم ندارين پخش کنين اون رو ؟!
من يک دوست دارم که کلي اطلاعات بهم داده در اين موارد و همسر ايشون تکثير کننده و عمده فروشنده نرم افزار و بازي هستش .
ايشون چند وقت پيش بهم ميگفتن براي تعداد بالاتر از ده هزار ( از نظر تجاري تو بيزينس کار ) مناسبتر اين هستش که فروش پروژه رو به شرکت هايي که کارشون پخش توليدات شرکت هاي ديگه هست سپرد ...
از اين دست شرکت ها در تهران و خصوصا خيابان وليعصر و پاساژهاي فروش کامپيوتر اون زياد هست .
ولي اينم بهتون بگم قيمت هزار تومن کمي بالا هستش اگر از سي دي هاي معمولي و خصوصا ليبل استفاده کرده باشين .
معمولا عمده فروشنده ها در پخش در سرتاسر ايران ممکنه پروژه شما رو 500 تومن و يا حتي کمتر قيمت گذاري کنن . که شما بايد حجم فروش بالا رو در ازاي قيمت پائين تر در نظر بگيرين . و تعداد بالا هزينه هاي شمارم شايد بالاتر ببره ولي در توليد هر بسته از کار قيمت و هزينهء توليد ، تکثير و بسته بندي بشدت براتون کم مي شه .
اينم بگم بهتون که نوع بسته بندي کار هم خيلي اهميت داره آقا .
روزتون بخير باشه .