اتود برای سی دی مالتی مدیا

hamid ir

Well-Known Member
سلام
اینای که گذاشتم برای یک سی دی مولتی مدیاست که برای یه دبستان غیر انتفاییه.توی بخشهای مختلف داره .مثل بازی --سرگرمی--دانش--...
خوب طراحی ثابت صفخات به عهده ی منه و طراحی انیمیشن و کارهای فلش به عهده ی یه گروه 3 نفره
اینایی که میبینید فقط طرح اولیه هستش و باید رو قسمتهاش از طریق MMB کار بشه
تصویر اول:

اینجا شما طرح بک رو میبینید.قراره با فلش ستاره هایی به اسمون اضافه بشه.در داخل اون کادرها هم نوشته اضافه بشه مثل :بازی--سرگرمی--...

تصویر دوم:

توی این تصویرم که میبینید داخل کادر نارنجی رنگ کارتون نمایش داده میشه و اونم باتنهاشه.

البته کار زیاد داره ولی خوب اینو گذاشتم تا به طرح اولیه اش نظری بدید و اگه اشکالی داره ما رو درجریان بزارید
بازم میگم.این تقرباً اتود کاره و کلی قسمتهای دیگه اضافه میشه البته بیشترش انیمیشنه
اصل نظرخواهی بیشتر در مورد رنگ بندی و چیدمانشه
ممنون

MAJOR

Well-Known Member
رنگ انتخابی خیلی خوبه ولی توجه کن وقتی کارت تمام صفحه باشه رنگ های جیغ چشم رو عزیت میکنن

Erfan

Active Member
خب حمید جون قضیه این لینک عکس ها چیه ؟ تبلیغات و .... ؟

شما دیگه چرا ... البته درک میکنم .... هیچ کس که یادت هست ...

فقط رنگش رو خیلی دیوانه وار میپرستم ....

مخلصیم, بارزام @

hamid ir

Well-Known Member
رنگ انتخابی خیلی خوبه ولی توجه کن وقتی کارت تمام صفحه باشه رنگ های جیغ چشم رو عزیت میکنن
در مورد رنگ خودم با رنگهای سرد موافق بودم ولی برای اینکار ما اول رفتیم کلاسهارو دیدیم.من از رنگ در و دیوار کلاس تعجب کردم چون شبیه همین رنگها بود.به نظر من این رنگها بچه هارو اذیت میکرد ولی مدیرشون گفت این رنگ برای بچه ها مناسبه و ما برای تقویمهای کلاسی و پوسترهاشون از رنگهایی تو همین مایه ها استفاده کردیم و دوست داریم که در این سی دی هم از این رنگ استفاده بشه
خب حمید جون قضیه این لینک عکس ها چیه ؟ تبلیغات و .... ؟

شما دیگه چرا ... البته درک میکنم .... هیچ کس که یادت هست ...
متاسفم برای طرز فکرت
اول اینکه من اول اونجا گذاشتم بعدش کل مطلبو با لینکاش کپی کردم گذاشتم اینجا
دوم اینکه یکمی رفتار بچه گانت رو کنار بزار و الکی تاپیکو بهم نزن
سوم اینکه فکر نکنم اونجا نیازی به تبلیغ اینجوری داشته باشه اینو خوب باید فهمیده باشی

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
خواهشا این بحث رو تموم کنید. محمد آقا میشه دلیل این حرفتون رو بدونم؟! الان حمید چه تبلیغی کرده اینجا؟
2174.gif

حمید کار قشنگی شده. رنگبندیش که دقیقا رنگبندی مورد علاقه منه البته موافقم که تو روانشناسی رنگها هم این نوع رنگبندی برای تماشا به مدت طولانی ضرر داره و چشم رو آزار میده. ولی در کل رنگبندی جالب داره.
7933.gif

در مورد ظاهر کار هم چون کار برای سنی داره طراحی میشه که بیشتر از اینکه نیاز به مطالب داشته باشن علاقه به عکس و ... دارن بهتره تا میتونی به کارت عکسهای کارتونی اضافه کنی. مثلا در مورد همون عکس دوم و همون player که طراحی کردی میتونستی در کنارش مثلا یه سری عکسای کارتونی اضافه کنی یا مثلا چند تا بچه که در حال تماشای تلویزیون هستن یا اصلا یه عکسی رو انتخاب میکردی که توش مثلا چند تا بچه نشستن و تلویزیون تماشا میکنن و بعد با mmb توی اون تلویزیون کار میکردین و ...
paint2.gif

در کل نظر من اینه که فعلا خیلی سادس البته خودتم گفتی که این اتود کاره ولی اگر طرح نهایی تو اینه و الان میخوای بدیش برای کارای فلش و مالتی مدیا باید بگم سادس و هنوز میشه روش کار کرد.

hamid ir

Well-Known Member
مرسی سارا
کاملاً درسته خیلی سادس و البته گفتم این اتوده
مثلاً توی عکس اول یه سری کاراکتر بالای اون تخم مرغی شکلها قرار میگیره و در عکس دوم اول یکی اکچشو میزنه و بعدشم من طرحشو میکشم تو یه برنامه ی وکتور بعدشم بچه های فلش متحرکش میکنن
خیلی دوست دارم که کارو به صورت کامل بزارم ولی متاسفانه نمیشه

S.H.R.M.K

Well-Known Member
در مورد رنگ خودم با رنگهای سرد موافق بودم ولی برای اینکار ما اول رفتیم کلاسهارو دیدیم.من از رنگ در و دیوار کلاس تعجب کردم چون شبیه همین رنگها بود.به نظر من این رنگها بچه هارو اذیت میکرد ولی مدیرشون گفت این رنگ برای بچه ها مناسبه و ما برای تقویمهای کلاسی و پوسترهاشون از رنگهایی تو همین مایه ها استفاده کردیم و دوست داریم که در این سی دی هم از این رنگ استفاده بشه

عجب مدیر باحالی بوده!
اینم رنگا بچه ها رو دیوونه میکنه بعد از چند وقت.

S.H.R.M.K

Well-Known Member
خیلی دوست دارم که کارو به صورت کامل بزارم ولی متاسفانه نمیشه

چرا نمیشه حمید؟سریه؟

اینم میخواستم اضافه کنم که به نظرم فونتها رو باید از فونتهای فانتزی و بزرگ تر از 16 پیکسل استفاده کنی.
هر چند هنوز فونت نذاشتی ولی به نظرم اومد که بگم

hamid ir

Well-Known Member
عجب مدیر باحالی بوده!
اینم رنگا بچه ها رو دیوونه میکنه بعد از چند وقت.
موافقم
حمید بری تو کلاسشون یه جوری میشی.ولی یکمی که بشینی و عادت کنی خیلی برات این رنگ آرام بخشه
وقتی نور به دیواراش میتابه خیلی زیبا میشه
چرا نمیشه حمید؟سریه؟

اینم میخواستم اضافه کنم که به نظرم فونتها رو باید از فونتهای فانتزی و بزرگ تر از 16 پیکسل استفاده کنی.
هر چند هنوز فونت نذاشتی ولی به نظرم اومد که بگم
نه بابا سری چیه:دی
چون این سی دی اختصاصی برای این مدرسه هستش واسه همین میگم
یه مورد دیگه اینکه بچه های فلش کار موافق نبودن با این کار من ولی من گذاشتم
biggrin.gif

در مورد فونتا هم خیلی ممنون از تذکرت.حتماً استفاده میکنم از این مطلب.ممنون
این سی دی هم فکر نکنم اکسال به آخر برسه چون باید صدا گذاری هم بشه
کلاً برای من تجربه ی خوبی بود.چون همچین کاری برای این گروه سنی نکرده بودم تا حالا و دوم اینکه کار گروهی تقریباً اومده دستم که چجوریه
البته سرو کله زدن با بچه های فلش کار کمی سخته برام

everex

Member
به نظر من هم خیلی سادس
کنار پلیر اگه یه سری کاراکتر کارتونی اظافه بشه یا با فلش اگه متجرک اضافه کنن خیلی جالب میشه
حتی برای دکمه ها هم میشه از یه سری عکس کارتونی استفاده کرد

memol_515

Active Member
حمید جان با همین سادگی اش خیلی قشنگه!
از رنگش خیلی خوشم اومد. فقط یه سوال: این دبستان دخترونه است یا پسرونه؟
اگه دخترونه است، رنگ بندی بهتر از این نمیشه!عالیه
اما اگه پسرونه است، فکر میکنم اگه رنگهای سرد اما شادی مثل آبی روشن، بنفش، یاسی،... اینا انتخاب میشد بهتر بود!

کار نهایی کار قشنگی خواهد شد!:) من که منتظر دیدنش میمونم! تجربۀ جدید رو هم تبریک میگم!

موفق باشی
memol

hamid ir

Well-Known Member
به نظر من هم خیلی سادس
کنار پلیر اگه یه سری کاراکتر کارتونی اظافه بشه یا با فلش اگه متجرک اضافه کنن خیلی جالب میشه
حتی برای دکمه ها هم میشه از یه سری عکس کارتونی استفاده کرد
ممنون ولی گفتم این اتوده و حتماً کاراکتر اضافه میشه
حمید جان با همین سادگی اش خیلی قشنگه!
از رنگش خیلی خوشم اومد. فقط یه سوال: این دبستان دخترونه است یا پسرونه؟
اگه دخترونه است، رنگ بندی بهتر از این نمیشه!عالیه
اما اگه پسرونه است، فکر میکنم اگه رنگهای سرد اما شادی مثل آبی روشن، بنفش، یاسی،... اینا انتخاب میشد بهتر بود!

کار نهایی کار قشنگی خواهد شد! من که منتظر دیدنش میمونم! تجربۀ جدید رو هم تبریک میگم!

موفق باشی
ممنون ممل جان.والا مدرسش دو قسمته.دخترونه و پسرونه.فکر کنم برای هر دوشون باشه
283.gif

فعلآً یکمی چه های فلش توی طراحی اذیت میکنن و دست منو بستن.باید سوخت و ساخت یا ساخت و سوخت یا یه چیزی تو همین مایه ها

memol_515

Active Member
دیگه همین چیزای کار گروهی ییه که آدمو میسازه دیگه:wink: !
ظاهرآ خیلی دارن اذیت میکنن:) اما جدی نگیر! کار خودتو بکن! بالاخره اونا 3 نفرن و تو 1 نفر:cry: زورشون بیشتر میرسه:wink:
امیدوارم کار خوبی بشه، که حسابی ازش راضی باشی!

موفق باشی
memol

mashreghi

Member
به نظر من وقتی که تمام عناصر این طرح در نهایت کنار هم چیده بشن کار جالبی از کار درمی آد . تقریبا بیشتر کارهای مخصوص بچه ها توی همین رنگ ها و یا کارهای ترکیبی صورتی بوده .

راورا

Member
به نظر من هم رنگبندیش جالبه
منم این تر کیب بندی رو به شخصه خیلی میپسندم !
در مورد کاراکتر ها منم موافقم
اما اگه به صورت ترکیبی با شه خیلی بهتره تا اینکه ساده تو صفحه نمایش داده بشه
مثلا میتونید برای کلید پلیر یه گربه بزارید که دمشو دور کلید پیچیده و یا .....
به نظر من اگه کاراکتر های کارتونی ساده تو کادر اورده بشه هم یه کار تکراری میشه
و هم خیلی جالب نمیشه .
همیشه شاد و موفق باشید
...

Mandana

Active Member
لول چه خوشگله!!!!
حمید تو خجالت نمی کشی اینجوری تبلیغات می کنی؟
2303.gif
خیلی کار بدیه.متاسفانه من یک ذره دیر هویت واقعی اشخاص رومیشناسم.محمد جان خوبی که؟
بهر حال
در مورد دکمه من ایده ی راورا رو پسندیدم.خیلی جالب میشه
راستی ببسنم یه شمای کلی از طرح رو میتونی بذاری؟حرکت نکردن هم عیب نداره.میخوام ببینم چقدراز صفحه ات پر میشه و در کل چجوریاس.بایدجالب باشه
اما من برعکس سارا از رنگهای زرد و نارنجی متنفرم در کل
sad.gif
ولی مجبورمبسوزم و بسازم
190.gif

در کل موفق باشی

جدیدترین ارسال ها

بالا