این مسئبه مربوط به دیتاسنتر میشه که سرورها رو به صورت لود بالانس برپا کنه.
ehsanch Active Member Apr 22, 2007 #21 این مسئبه مربوط به دیتاسنتر میشه که سرورها رو به صورت لود بالانس برپا کنه.
morsoltany Active Member Jul 8, 2007 #23 من می تونم به صورت ساب دامینی این کار را بکنم براتون مثلا dl. را به جایی وصل شود و خود سایت به جایی دیگر
من می تونم به صورت ساب دامینی این کار را بکنم براتون مثلا dl. را به جایی وصل شود و خود سایت به جایی دیگر
I iranwebseo Member Aug 11, 2007 #24 کی می دونه چه جوری میشه ایمیل هاست ویندوز رو رو سرور لینوکس دیگه تعریف کرد ؟ فقط ایمیلشو نه خود هاست رو مثلا یه هاست ویندوز داریم میلش به درد نمی خوره می خواهیم ایمیلشو وصل کنیم به لینوکس چه جوری می شه ؟
کی می دونه چه جوری میشه ایمیل هاست ویندوز رو رو سرور لینوکس دیگه تعریف کرد ؟ فقط ایمیلشو نه خود هاست رو مثلا یه هاست ویندوز داریم میلش به درد نمی خوره می خواهیم ایمیلشو وصل کنیم به لینوکس چه جوری می شه ؟
morsoltany Active Member Aug 11, 2007 #25 اگر email forwarder داشته باشد می توانید forward کنی به ایمیل دیگری
memeri Member Aug 16, 2007 #26 خوب من به کنترل پنل domain دسترسی ندارم دامینم ir هست باید چی کار کنم می خواهم یه چیزی مثل p30download بشه
خوب من به کنترل پنل domain دسترسی ندارم دامینم ir هست باید چی کار کنم می خواهم یه چیزی مثل p30download بشه
Ehssan_it Well-Known Member Aug 16, 2007 #27 لطفا به سوال من هم که در این پست پرسیدم جواب بدهید http://www.forum.majidonline.com/showthread.php?t=76077 ببخشید که این پست رئ زدم مجبور شدم
لطفا به سوال من هم که در این پست پرسیدم جواب بدهید http://www.forum.majidonline.com/showthread.php?t=76077 ببخشید که این پست رئ زدم مجبور شدم
BetaMaster Member Aug 18, 2007 #28 memeri گفت: خوب من به کنترل پنل domain دسترسی ندارم دامینم ir هست باید چی کار کنم می خواهم یه چیزی مثل p30download بشه کلیک کنید تا باز شود... متاسفانه دامين هاي IR قايليت منيج DNS ندارند
memeri گفت: خوب من به کنترل پنل domain دسترسی ندارم دامینم ir هست باید چی کار کنم می خواهم یه چیزی مثل p30download بشه کلیک کنید تا باز شود... متاسفانه دامين هاي IR قايليت منيج DNS ندارند
I irp30net Member Aug 24, 2007 #29 بابا يكي قشنگ كامل زحمت بكشه توضيح بده چرا اسمشو همش مي گين خوب رست اونايي كه ميدونن خواهشا بيان 5 min وقت بزارن اين مشكل رو حل كنن! منم همين مشكل رو دارم مي خوام مثلا uploads.mdomain.com به يك هاست ديگه منتقل شه حالا چي كار كنم! يكي زحمت بكشه
بابا يكي قشنگ كامل زحمت بكشه توضيح بده چرا اسمشو همش مي گين خوب رست اونايي كه ميدونن خواهشا بيان 5 min وقت بزارن اين مشكل رو حل كنن! منم همين مشكل رو دارم مي خوام مثلا uploads.mdomain.com به يك هاست ديگه منتقل شه حالا چي كار كنم! يكي زحمت بكشه
morsoltany Active Member Aug 30, 2007 #30 از add dns zone راحت این کار را می شه کرد . خوستید به ای دی من پی ام بده که برات انجام بدم یا علی