اتصال به اينترنت با موبايل بدون نياز به فعال كردن سورويس ديتا

وضعیت
موضوع بسته شده است.
با اين اموزش كه لينك دانلودش رو براتون مي زارم ميتونيد به اينترنت وصل بشد ( حتي تو ايران ) بدون نياز به فعال كردن سرويس ديتا ( + هيچ سرويس ديگه مخابراتي )
خوب ديگه اين آموزش رو بگيريد . حالشو ببريد ....
100%%%%%% هم جواد مي ده!!

لينك توضيحات و نظر ها

لينك دانلود از سايت اصلي

منبع

خواهش مندم اين فايل را پس از دانلود در جاي ديگر آپلود نكنيد ...
و براي لينك دادن از همين لينك اينجا استفاده كنيد..
( جوووووووووووووون هر كي دوست دارين ها )

آخرین ویرایش:

Parham

Well-Known Member
لینک دانلود نیاز به ثبت نام داره ! فایل اصلی‌ را در جای دیگه آپلود کنید و لینک را تصحیح کنید !

hamid_afshar

New Member
با تشکر ولی اگه قرار بود که جای دیگه آپلود کنه خب تو همین سایت میذاشت.
دیگه نیاز نبود تو سایت خودش بزاره.
با تشکر "---01"

خوب من به نويسندش قول دادم كه روي جاي ديگه اي آپلودش نكنم و فقط از اون جا دانلود شه كه تعداد دانلود ها مشخص باشه ...

spsgorgan

Active Member
زیاد حرص نخورد برادر من . اگر ایشون برداره یکی دیگه میزاره . فرقی بازم بحالت نمیکنه . بیخیال...

خوب اين جا كه مي شه جلوشو گرفت چرا نكنيم !

من قسم خوردم كه جايي ديگه اين آپلود نشه و اگه ديدم شده پيگيري كنم تا ورشدارن

دوست عزیز قبلا توی سایتهای دیگه معرفی شده بوده و کار شاقی نیست! پس لزومی نداره برش دارم مگر اینکه یکی از مدیران درخواست شما را قبول کنه
در اون صورت فورا برش میدارم

در ضمن به قول دوستمون من بردارم یکی دیگه میذاره !! و نکته دیگه اینکه اگه دانلود این فایل نیازی به ثبت نام نداشت نه من و نه هیچ کس دیگه اینرا توی سایت دیگه ای آپلود نمیکرد ! فکر میکنم اون آدرس سایت که به اون گندگی روی متون و عکسها قرار دادید کاملا طرف را برای رفتن به سایت شما و یا دوستتون تحریک میکنه !!

با عرض پوزش خدا نگهدار و روز خوش

دوست عزيز اين مطلب فقط در سايت charshakh.com آپلود شده است و در ديگر جا ها مانند ir-tci.org , irchatan.com , majidonline لينك دانلود داده شده است
اين مقاله براي اولين بار در ايران توسط svr01 نوشته شد .
خواهشمندم لينك داده شده در آن پست را حذف نماييد .

( تو رو خدا حذفش كن )

IranPardakht

Well-Known Member
حالا خوبه که نیاز به مودم wireless هم داره.

کسی که این مودم را داشته باشه مگر مجبوره بیاد از موبایل استفاده کنه.

عزيزم اين براي آپديت نرم افزار ها و آپديت فرم وير گوشي عاليه ...
مي دونيد كه فلش هم خيلي خطر ناكه ...

hamid_afshar

New Member
با سلام خدمت شما کاربران عزیز.
و سلام خدمت Iranpardakht.
مودم وایرلس شما رو مگه از نیاز داشتن به گوشی مرتفع میکنه؟
ضمن اینکه با داشتن و استفاده از این شیوه شما با هر کامپیوتر و هر دستگاه ارائه دهنده ی سرویس اینترنت میتونید گوشیتون رو به اینترنت متصل کنید.
علاوه بر اینها مودم وایرلس هم که نگیرید خب بهتر هزینه ی کمتری پرداخت کردید و میتونید با استفاده از ارئه دهندگان سرویس وایرلس اینترنت گوشیتون رو به اینترنت متصل کنید و فقط هزینه ی ای دی اس ال رو بدید.
ضمن اینکه بعضی از مزایای این روش اینجا گذاشته شده http://www.charshakh.com/آموزش-کامل...ق-گوشی-بدون-فعال-کردن-سرویس-دیتا-t-310-2.html
ضمنا با این روش برنامه های تلویزیونی رو میشه روی گوشی دید.
بازم اگه ابهامی بود من درخدمتم.
سوالتون رو بپرسید منم در حد توانم جوابتون رو میدم.
لینک بالا رو حتما مطالعه بفرمائید.
با تشکر "hamid_afshar"

آخرین ویرایش:

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
[email protected] عزيز لطفا براي احترام به charshakh.com پست خودتون رو ويرايش كنيد و اون لينك رو برداريد.

مجيد

مجيد جان بسيار ممنون !!!

[email protected] جان لينك شما رو هم از روي رپيدشير ورداشتن من به رپيدشير ميل زدم و داستان و گفتم الانم فيلاتون ديليته
خواهش مي كنم كه دوباره لينك نده كسي !

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا