بی بی کد اتاق

mojtaba 3d

Member
اشکال زیاده ولی نمیدونم چجوری بگم :green: ؟؟؟!! بچه های حرفه ای زیاده کمکت میکنن.

عارف داداش کجایی بیا ملت بهت نیاز دارن

akherat

مدیر انجمن
خوب شده
اما فکر کنم رو نورش یکمی باید کار کنی

ببین :
یه نوع سایه هست که توسط نور ایجاد میشه و یه نوع سایه دیگه هست که خود اجسام رو هم میندازن که بهش occlision میگن

madmaster_3d

Well-Known Member
خوب برای کار اول خیلی عالیه ولی....
1. چرا دیوار رو به رو کاغذ دیواری داره بقیه سادس؟
2.فرشت بد نیست ولی جای کار داره
3. کف سنگ ها سایزشون فضایی هستش. یکمی تایل بده کوچیک تر بشه. من معماری نیستم ولی این رو میدونم برای این خونه به این کوچیکی یک سنگ کف به این بزرگی نمیزارن.شایدم مد شده؟!!؟
4.کتاب هار رو کج بزاری قشنگ تر میشه کارت. البته باید این طرف و اون طرفش بسته باشه که اینها کج به ایستن مثلا
5. به نظر من که خوبه ولی یکمی شلوغ شاید باشه از نظر بچه ها. جا نیست ادم راه بره تو خونه :)
6. نور پردازیش به نظرم خوبه ولی یکمی نارنجی میزنه و تاریک. شاید با فتوشاپ بشه بهترش کرد
7. همیشه با فتوشاپ یکمی رو کارهات کار کن. اگر پست پروداکشن بکنی که دیگه کارت از این رو به اون رو میشه. من یک کوچولو با اجازت فوضولی کردم نتیجه به نظرم بهتر شد.

پیوست ها

• PHOTOSHOP2.png
    PHOTOSHOP2.png
    575 کیلوبایت · بازدیدها: 22

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام.ای بابا علی جان شما هستی دیگه جایی واسه ما آماتورها نیست!

ronironiz

New Member
با سلام خدمت شما دوست عزیز، من که عمرأ بتونمهمچین کاری بکنم و به زیبایی شما کار بکنم ولی چون دوست دارم بهتر کار کنی بااجازت منم نظرم را می گویم:
1. چیدمان کتابها تابلو است که از روی هم کپی شده بد نبود کهکمی تغییر در چیدمان آنها داشتی
2. دور کتابها مثل اینکه کش بسته شده و این حفاظ کتابخانه بهدیوار وصل نیست
3. گلدانها زیاد است و بی هدف چیده شده و تکراری (کپی شده) و گلدانهایکوچک من را یاد سبزه عید می اندازد
4. کف را که یکی از دوستان اشاره کرد منم باید اضافه کنم ازنظر معماری وقتی فضا کوچیک است از رنگهای روشن برای کف یا دیوار استفاده کن یعنیکف باید روشن باشد و اندازه کف پوش مناسبتر باشد
5. در مورد رنگ دوستان درست میگویند ولی من خودم رنگ نارنجی درفضا را دوست دارم
6. یک نظرم در موردلوستردارم آیا با این سقف کوتاه در فضای کوچک اتاق لوستر به این بلندی دست و پاگیرنیست؟
7. با توجه به زیر گلدانی به جای گلدان تلویزیون میذاشتی خیلیبهتر میشد
8. قاب پنجره ها بعد ندارد و دو بعدی دیده میشود و حس 3 بعدیبه آدم نمی ده
9. آیا توی روز روشن با این همه روشنایی چرا هنوز اتاق تاریکاست وای به شب که چقدر دلگیر شود
10. به عنوان آخرین نکته یک نور تند هم کف اتاق افتاده که زیادجالب نمی آید
کاش منم یک روز بتونم مثل شما توان زدن همچینکار زیبایی را داشته باشم و برای نظر دهی دیگران خیلی ریز بینانه نظر بدهند تا مندر کارم اعمال کنم.موفق باشی دوست عزیز

madmaster_3d

Well-Known Member
سلام.ای بابا علی جان شما هستی دیگه جایی واسه ما آماتورها نیست!
آرف ( عارف ) جان. ما که معماری نیستیم فقط ایراد هایی که به نظر دیدم رو گفتیم. شما رشتت معماری خوب تخصصی تر می تونی کمک کنی ( تیکه انداختی یا شوخی کردی ؟ :lol:) ما قصدمون کمک بود. آخه همونطور که میدونی بچه ها بعضی وقت ها تشکر میزنن و انتقاد یا تشویق نمی کنن طرف رو. منم گفتم یک کمکی کرده باشم به این بنده خدا. حالا شما بیا وسط و از چیزهایی که تو رشتت یاد گرفتی بهتر کمکشون کن.:mad:

saida7

Member
ممنونم .نور داخلش بهتر شد باز روش کار میکنم با کمک نظرات بچه ها کار جدید و میزارم ممنون

saida7

Member
خوب شده
اما فکر کنم رو نورش یکمی باید کار کنی

ببین :
یه نوع سایه هست که توسط نور ایجاد میشه و یه نوع سایه دیگه هست که خود اجسام رو هم میندازن که بهش occlision میگن
ممنون میشم بیشتر توضیح بدی درباره سایه ها

saida7

Member
با سلام خدمت شما دوست عزیز، من که عمرأ بتونمهمچین کاری بکنم و به زیبایی شما کار بکنم ولی چون دوست دارم بهتر کار کنی بااجازت منم نظرم را می گویم:
1. چیدمان کتابها تابلو است که از روی هم کپی شده بد نبود کهکمی تغییر در چیدمان آنها داشتی
2. دور کتابها مثل اینکه کش بسته شده و این حفاظ کتابخانه بهدیوار وصل نیست
3. گلدانها زیاد است و بی هدف چیده شده و تکراری (کپی شده) و گلدانهایکوچک من را یاد سبزه عید می اندازد

4. کف را که یکی از دوستان اشاره کرد منم باید اضافه کنم ازنظر معماری وقتی فضا کوچیک است از رنگهای روشن برای کف یا دیوار استفاده کن یعنیکف باید روشن باشد و اندازه کف پوش مناسبتر باشد
5. در مورد رنگ دوستان درست میگویند ولی من خودم رنگ نارنجی درفضا را دوست دارم
6. یک نظرم در موردلوستردارم آیا با این سقف کوتاه در فضای کوچک اتاق لوستر به این بلندی دست و پاگیرنیست؟
7. با توجه به زیر گلدانی به جای گلدان تلویزیون میذاشتی خیلیبهتر میشد
8. قاب پنجره ها بعد ندارد و دو بعدی دیده میشود و حس 3 بعدیبه آدم نمی ده
9. آیا توی روز روشن با این همه روشنایی چرا هنوز اتاق تاریکاست وای به شب که چقدر دلگیر شود
10. به عنوان آخرین نکته یک نور تند هم کف اتاق افتاده که زیادجالب نمی آید
کاش منم یک روز بتونم مثل شما توان زدن همچینکار زیبایی را داشته باشم و برای نظر دهی دیگران خیلی ریز بینانه نظر بدهند تا مندر کارم اعمال کنم.موفق باشی دوست عزیز
سلام ممنونم از لطفتون
حتما کارهایی که گفتین انجام میدم واسه نورپردازی داخل یک نور VRAY LIGHT ازنوع PLAN بالا نزدیک سقف گذاشتم به نظر شما چه کار کنم نورپردازی داخل بهتر بشه
راستی نمیدونم چه جوری کتابارو کج و راست بچینم کار با BOOK SCATTER FGN KDSJL:sad:
ممنونم

saida7

Member
خوب برای کار اول خیلی عالیه ولی....
1. چرا دیوار رو به رو کاغذ دیواری داره بقیه سادس؟
2.فرشت بد نیست ولی جای کار داره
3. کف سنگ ها سایزشون فضایی هستش. یکمی تایل بده کوچیک تر بشه. من معماری نیستم ولی این رو میدونم برای این خونه به این کوچیکی یک سنگ کف به این بزرگی نمیزارن.شایدم مد شده؟!!؟
4.کتاب هار رو کج بزاری قشنگ تر میشه کارت. البته باید این طرف و اون طرفش بسته باشه که اینها کج به ایستن مثلا
5. به نظر من که خوبه ولی یکمی شلوغ شاید باشه از نظر بچه ها. جا نیست ادم راه بره تو خونه :)
6. نور پردازیش به نظرم خوبه ولی یکمی نارنجی میزنه و تاریک. شاید با فتوشاپ بشه بهترش کرد
7. همیشه با فتوشاپ یکمی رو کارهات کار کن. اگر پست پروداکشن بکنی که دیگه کارت از این رو به اون رو میشه. من یک کوچولو با اجازت فوضولی کردم نتیجه به نظرم بهتر شد.
ممنونم از نظراتی که دادی آموزش post production فتوشاپ را از کجا دانلود کنم

madmaster_3d

Well-Known Member
اگر با وری رندر میگیری و وری جدید باشه یعنی مکس 2013 و وری 2.30 ( یادم نیست این گزینه رو داره یا نه ) یک گزینه داری به اسم ambient occulosion روشنش می کنی. اوکی میشه. دیگه نیازه به این راهی که دوستمون کمک کرد نیست.

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام.ببخشید دیروز خیلی سرم شلوغ بود نتونستم خوب نقد کنم
ببین اولین مشکلی کار کارتون داره بحث عدم شناخت رنگ ها نور ها شدت نورهاست.
مشکل بعدی عدم شناخت پرسپکتیو هست.عکس بک گراند با زاویه دوربین داخل خونه تناقص نقطه گریز دارن
اگه عکاسی بدونین میبنین وقتی نور با داخل اتاق تنظیم بشه نور بیرون بیشتر و خیلی روشن تر دیده میشه
مشکل بعدی کارتون مدیریت ضعیف اندازه تکسچرها ( UVW Map ) هست.
عدد satiuration خیلی زیاد هست.عدد 0.6 بدی خیلی خوب میشه.
برای نور پردازی خیلی خوب میشه یه نور vray dome بزاری که خیلی خوب میشه.
موفق باشی

saida7

Member
اگر با وری رندر میگیری و وری جدید باشه یعنی مکس 2013 و وری 2.30 ( یادم نیست این گزینه رو داره یا نه ) یک گزینه داری به اسم ambient occulosion روشنش می کنی. اوکی میشه. دیگه نیازه به این راهی که دوستمون کمک کرد نیست.
ببخشید این گزینه تو کدوم قسمت هست.تری دی من 2012

saida7

Member
سلام.ببخشید دیروز خیلی سرم شلوغ بود نتونستم خوب نقد کنم
ببین اولین مشکلی کار کارتون داره بحث عدم شناخت رنگ ها نور ها شدت نورهاست.
مشکل بعدی عدم شناخت پرسپکتیو هست.عکس بک گراند با زاویه دوربین داخل خونه تناقص نقطه گریز دارن
اگه عکاسی بدونین میبنین وقتی نور با داخل اتاق تنظیم بشه نور بیرون بیشتر و خیلی روشن تر دیده میشه
مشکل بعدی کارتون مدیریت ضعیف اندازه تکسچرها ( UVW Map ) هست.
عدد satiuration خیلی زیاد هست.عدد 0.6 بدی خیلی خوب میشه.
برای نور پردازی خیلی خوب میشه یه نور vray dome بزاری که خیلی خوب میشه.
موفق باشی

ممنونم از نظراتتون کار جدیدم و حتما میزارم

جدیدترین ارسال ها

بالا