بی بی کد اتاق نشیمن

inter77

Member
سلام خدمت ذوستان عزیز خواستم نظرتون رو در مورد این کار بدونم با تشکر فراوان.

تایم رندر :2 ساعت شد تقریبا.

بعد از نظرات دوستان یبار دیگه رندر گرفتم نظرتونم در مورد دومی بگید ممنون میشم:

زمان رندر :4 ساعت

نور hdr .vray sun .vray light

با تشکر از اساتید عزیز.

پیوست ها

• final2.jpg
    final2.jpg
    604.6 کیلوبایت · بازدیدها: 56
  • 62.jpg
    62.jpg
    672.4 کیلوبایت · بازدیدها: 31
آخرین ویرایش:
سلام دوست عزیز

تایم رندر رو نگفتی ولی یکم بیشتر روی پنجره / پرده / و قاب دیوار دور lcd کار کن و نورپردازی دور حاشیه دیوار هم نیاز به کار بیشتر داره

درکل خوب شده

موفق باشی

یاحق

madmaster_3d

Well-Known Member
خیلی قشنگه. ایول. ولی بیشتر روی متریال های در و دیوار و نور پردازیت کار کن. شاید از نور v-ray sun استفاده کنی کارت قشنگ تر بشه. یک تست بکن خبرش رو بده.

madmaster_3d

Well-Known Member
جدا؟! خوب یک چیزی رو رک بگم من از معماری داخلی سر در نمیاردم کلا یک کار مدل کردم. ولی بهش میخورد وری معمولی باشه. ولی روی نر پردازی و متریال کار کن و پشت کار داشته باش معلومه یک حرفه ای خواهی شد. موفق باشی

seous

Well-Known Member
نور کارت خیلی ایراد داره محیط با توجه به شدت نوری که پشت پنجره داری اصلا خوب روشن نشده .... (مطمئنی vray sun گذاشتی؟) پیشنهاد میکنم شدت نور بیرون رو کم کنی و فقط برای ایجاد سایه روشن باشه وبرای روشن کردن محیط داخل از enviroment استفاده کنی ... نور مخفی هم ایراد داره باز هم شدت زیاد که متریال های نزدیک به خودش رو سوزونده ... توی متریاها مخصوصا شیشه های روی میز و سایه هات نویز دیده میشه ... پرده رو چه متریالی دادی آخه نور کمی از خودش عبور داده اگه این کارو نکردی از متریال دوطرفه 2sided استفاده کن...
جزئیات کارت خوب و به اندازست ... ترکیب رنگی کار هم خوبه بهت تبریک میگم فقط لطف کن توضیحات کارت رو تکمیل کن :cool:

main

Well-Known Member
متریال ها یکم خام هستند.
می شه خیلی روش کار کرد هنوز.
موفق باشی دوست گلم.

mgh-max

کاربر فعال
تنها چیز غیر طبیعی که من دیدم اینه که با این که رندر روز گرفتی ولی روشنایی آسمون تواتاقت دیده نمیشه ! من وی ری کار نمی کنم حالا نمیدونم از چه نوریواسه روشن کردن اتاق استفاده می کنه ولی حدسم اینه اون مدل نور استفاده نشده ودیگه اینکه پرده با اینکه خیلی ضخیمه ولی سایه اش روی زمین خیلی روشنه شاید واسه همینه غیر طبیعی به نظر میاد نور پردازی اتاق
مدل سازی و طراحی خیلی عالیه

inter77

Member
تنها چیز غیر طبیعی که من دیدم اینه که با این که رندر روز گرفتی ولی روشنایی آسمون تواتاقت دیده نمیشه ! من وی ری کار نمی کنم حالا نمیدونم از چه نوریواسه روشن کردن اتاق استفاده می کنه ولی حدسم اینه اون مدل نور استفاده نشده ودیگه اینکه پرده با اینکه خیلی ضخیمه ولی سایه اش روی زمین خیلی روشنه شاید واسه همینه غیر طبیعی به نظر میاد نور پردازی اتاق
مدل سازی و طراحی خیلی عالیه

سلام دوست من ممنون از نظری که دادین دومین عکس روی نور بیشتر کار کردم به نظر خودم بهتر شده.

mgh-max

کاربر فعال
عالی
شدت همون نور بیشتر کن تا جایی که اتاق روشن تر شه
طرح بک گراند بیرون پنجرم عکس با کیفیت و مناسب تر بزار

dr.hashemi

کاربر فعال
متریالت خامن
نور پردازیت تو دومی بد نیست
در کل چیدمان هم مناسب نیست
لبه کارت شکستست کیفیتو ببر بالا یا از linear mulitiply استفاده کن
ولی در کل جای پیشرفت داری
موفق باشی

inter77

Member
متریالت خامن
نور پردازیت تو دومی بد نیست
در کل چیدمان هم مناسب نیست
لبه کارت شکستست کیفیتو ببر بالا یا از linear mulitiply استفاده کن
ولی در کل جای پیشرفت داری
موفق باشی

مرسی دوست من اره موافقم با نظر شما لبه کار زیاد خوب نشده ولی من بیشتر تمرکزم رو قرار دادم رو نور پردازی ممنون از نظرت.

جدیدترین ارسال ها

بالا