wall_e
Well-Known Member
قرار بوده چیکار کنی که نشده؟
منکه خودم نمیتونم پستمو انتقال بدم از مدیرا درخواست کردم که انتقالش بدن 2 روز گذشت خبری نشد منم بیخیال شدم
قرار بوده چیکار کنی که نشده؟
منکه خودم نمیتونم پستمو انتقال بدم از مدیرا درخواست کردم که انتقالش بدن 2 روز گذشت خبری نشد منم بیخیال شدم
البته که باید پیغام خصوصی میذاشتی! اگه نذاری پس چجوری باید بفهمیم درخواستتون چی بوده!
من توی این پنج صفحه چیزی ندیدم پیغام خصوصی هم نداشتم ازت.. به کی گفته بودی؟
الان درخواستت رو برام پیغام بزن تا رسیدگی کنم..
اموزش چهارم:
Modelling the Audi R8 in 3Ds Max
حجم حدود 2.300
کد:[URL]http://forum.majidonline.com/attachment.php?attachmentid=52785&stc=1&d=1296726877[/URL]
خب معلومه پیغام خصوصی زدم دیگه البته به شما نه ها چون میخوام این پست انتقال پیدا کنه به انجمن دانلود شما میتونین اینکارو انجام بدین؟
آره عزیزم میتونم منتقلش کنم..
منتها یکم صبر کن چون من در مورد اون بخش یک مسایلی رو با مدیران ارشد مطرح کردم.. بعد از قطعی شدنش چشم..
سلام
ایمان جان به نظر من آموزش ها و ابزار های مربوط به بخش سه بعدی تو قسمت خودشون زده بشن بهتره، مثلا مایا تو قسمت خودش ، تری دی مکس تو قسمت خودش و ... اینطوری هر کی آموزش تری دی مکس یا پلاگینشو خواست میاد قسمت مکس لازم نیست بخش دانلود رو بگرده ببینه کدوم برای مکس یا مایا ست.
منظورت آموزشهای ویدیویی که نیست؟ هست؟ یا ابزارها رو میگی فقط؟
چون کل آموزشهای ویدیویی الان اینجاست..
منظورت آموزشهای ویدیویی که نیست؟ هست؟ یا ابزارها رو میگی فقط؟
چون کل آموزشهای ویدیویی الان اینجاست..
.
Wall-e این لینکای جدید دقیقا هموناست؟
من یکیشو داشتم دانلود میکردم پارت 14 که رسیدم مهلتش تمام شد.. سری جدیدی که گذاشتی 14 و 15 (دوتای آخری) رو دانلود کردم الان ظاهرا با هم مچ نمیشن تا زیپشون باز بشه!
مطمئنی لینکا دقیقا همونا هستند که مستقیم شدند؟
تا کی آپ هستن اینا؟؟!