بی بی کد اتاق خواب کلاسیک

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام.یکی از کارهای اخیرم طراحی اتاق خواب بوده.طرح کلاسیک.
امیدوارم مورد توجهتون قرار بگیره.
مدلینگ اولیه توی اتوکد بوده بعد توی مکس بقیه کاراشو رسیدم.
Bedroom 6_1.jpgBedroom 6_2.jpgBedroom 6_6.jpgBedroom 6_4.jpgBedroom 6_5.jpg

کارت عالیه عارف جان حرف نداره
یک سوال بیشتر کارت را که دیدم گقتی با کد مدل کردی؟
میشه یک توضیحی در رباطه با مدل کردن با کد بدی.
من بیشتر مدلهام را با مکس کی زنم البته مثل شما حرفه ای نیستم از وقتی پستهای شمارو دیدم تصمیم کرفتم منم اول با کد مدل کنم ولی نمیدونم چطوری واز کجا باید شروع کنم
ممنون میشم یک توضیحی بدی.

emadmax

Well-Known Member
سلام
روزه و نمازتون قبول

عارف جان کار واقعا معرکس ... :clap:
متریال و نوت بی نظیره .... :clap:

فقط چندتاسوال :
3D :
1- پرسپکتیو دوربینا خیلی به چشم میاد ! میشه کاری کرد که مثلا میز توی حمام دِ - فورمه نشه!؟
2- به نظرت اگه تلویزیون خاموش بود بهتر نبود؟ خیلی مصنوعی شده!
3- اون طناب! که از تخت زده بیرون سگمنتش کمه یا طرح همینه که شکسته دیده بشه!؟
4- چرا برای هر ویوو مبلمان رو جابجا کردی؟ مثل تلویزیون و میزش ...

معماری:

1- قضیه ی اون سه تا پنجره برای حموم چیه!!!!!؟
2- چرا مسیر حرکت به سمت تخت اینقدر سخت و پُر مانع شده!؟
3- اتاق در شب باید خیلی تاریک باشه... نه؟

AREF

میشه یک توضیحی در رباطه با مدل کردن با کد بدی.
سلام.مدلسازی با اتوکد خیلی ساده هست.کسانی که توی زمینه معماری فعالیت میکنن بهتر هست از این ابزار استفاده بکنن.خیلی ساده هست.توی گوگل فارسی بزن آموزش اتوکد سه بعدی کلی سایت میاد.

عارف جان بیا اون شیشه که یه دلار داخلشه اپش کن خیلی قشنگه انصافا
سلام.ممنون مال آرچ مدل 102 اورموشن هست.

1- پرسپکتیو دوربینا خیلی به چشم میاد ! میشه کاری کرد که مثلا میز توی حمام دِ - فورمه نشه!؟
سلام.متاسفانه نه.چون فضای اتاق کوچیک هست مجبوریم.حتی توی کارهای استنیسلاو ارخو هم دیدم خیلی از کارهای اگزجره هست.

2- به نظرت اگه تلویزیون خاموش بود بهتر نبود؟ خیلی مصنوعی شده!
مخالفم. تکسچر دادم بهش.جلوش یه تلق با رفکلت هم هست.شاید انتخاب فیلم مناسب نبوده اما خالی خوب نیست زیاد.

3- اون طناب! که از تخت زده بیرون سگمنتش کمه یا طرح همینه که شکسته دیده بشه!؟
متاسفانه تخت درست حسابی کلاسیک خیلی کم هست.آره داغون هست این مدلش.

4- چرا برای هر ویوو مبلمان رو جابجا کردی؟ مثل تلویزیون و میزش ...
چون با سیستم انیمیشن کار میکنم جایی که لازم باشه یه خورده جابجا میکنیم.کی به کیه! ولی جدی گذشته از شوخی توی کارهای آرکویز چیز معمولی هست.

1- قضیه ی اون سه تا پنجره برای حموم چیه!!!!!؟
کارفرما خواست.

2- چرا مسیر حرکت به سمت تخت اینقدر سخت و پُر مانع شده!؟
کارفرما خواست شلوغ باشه و مجبوری اینطور شده.ما میگیم زیبایی توی سادگی اما پول دارا میگن زیبایی توی چشم در آوردن زن فامیل هست.

3- اتاق در شب باید خیلی تاریک باشه... نه؟
رندر شب دنبالش نرفتم.یه لوستر بزرگ بود که بعد رندر متوجه شدم هیدن بود.دیگه صداش رو در نیاوردم.

سلام.مدلسازی با اتوکد خیلی ساده هست.کسانی که توی زمینه معماری فعالیت میکنن بهتر هست از این ابزار استفاده بکنن.خیلی ساده هست.توی گوگل فارسی بزن آموزش اتوکد سه بعدی کلی سایت میاد.

توی دانشگاه به کا گفتن پلان رو بوندوری میکنیم بعد با اکسترود بهش حجم میدیم وبا یک باکس جای در و پنجره را از اکسترکت میکنیم ولی فکر میکنم این روش خیلی خیلی ساده و برای مدل کردن احجام پیچیده تر مدل کردن به این روش سخت باشه.

behzad999

Member
عارف جان خیلی خوب شده. ولی به نظرم میزان تیرگی که مربوط به سایه هست خیلی کم هست.زیادی روشن شده مرز بین تیرگی و روشنی در بعضی از رندر یخورده بیشتر بشه به نظرم بهتره

AREF

سلام
عارف جان خیلی خوب شده. ولی به نظرم میزان تیرگی که مربوط به سایه هست خیلی کم هست.زیادی روشن شده مرز بین تیرگی و روشنی در بعضی از رندر یخورده بیشتر بشه به نظرم بهتره
در مورد کنتراست باید وقت داشته باشه آدم با liner کار کنه که الحق بهترین کالر مپینگ هست.
اما خب با اکسپونت تقریبا سمبل کاری هست.

یه سوال اون پرده رو خودت مدل کردی ؟
.تمامی مدلها آماده هستن.

توی دانشگاه به کا گفتن پلان رو بوندوری میکنیم بعد با اکسترود بهش حجم میدیم وبا یک باکس جای در و پنجره را از اکسترکت میکنیم ولی فکر میکنم این روش خیلی خیلی ساده و برای مدل کردن احجام پیچیده تر مدل کردن به این روش سخت باشه.
دقیقا همینطوری هست.اسکترود ساده

Ronalix

Member
عارف جان کارت خیلی خوبه فقط در کارت یه احساس کشیدگی کاملاً مشخصه که البته فکر میکنم به خاطر کوچک بودن فضای کاره ! درکل کارت درسته موفق باشی :wink:

.:BehzAd:.

Active Member
بسیار عالی عارف جان تبریک

کلاسیک کار نیستم و هیچی از کلاسیک نمیدونم ولی چرا سرویس کلاسیک نیست! نگو مدل کلاسیک سرویس نداشتی که به غیرتم بر میخوره

آخرین ویرایش:

parmin2020

New Member
آقا عارف کارهاتون خیلی زیبا ست:oops:
من یه مبتدی در 3dmax هستم با این سایت شروع کردم و تا به رندر های شما برسم خیلی کار دارم . ولی بنظرم اگر در مورد تنظیمات رندر و متریالها و نحوه نور پردازی یه کم توضیح بدهید که برای ما مبتدیها مفید باشه بهتره .ممنون

amir-designer

New Member
سلام عارف جان خیلی عالی بودند
لطفا در مورد کار های من هم نظر بده
اگه می شه مبلغ طراحی هایی که برای مشتری زدی رو بگو البته اگه زحمتی نیست
فیلم آموزشی کار هات روهم آماده کن ما خواستارشیم
بازم ازت بابت کارهای زیبات تشکر می کنم

farzanmir

New Member
سلام عارف عزیز.اگه محبت کنی فیلم کارات به خصوص کلاسیک بدروم ونما اخری را برامون اماده کن تا 2 تامطلب از توش یاد بگیریم.زکات علم اموزشش است.با تشکر از عارف که همیشه به من لطف داشتی

farzanmir

New Member
اقا یه سوال.نور مخفی چچطوری درست میکنید.چه نوری هست تنظیماتش چیه؟واینکه رنگش چطور تغییر بدیم؟2.چطور رندرای سنگین تو نیم ساعت شما میگیری استاد.مارو با این کارای توپت نا امید نکن.موفق باشی

nsk-co

Active Member
خيلي زيباست خسته نباشي
اين كار از نظر بازار چقدر شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Ultra3D

Well-Known Member
سلام عارف جون

احنمالا کارفرمات از نوادگان مخترع ساندویچ هست ! ... :)

AREF

کلاسیک کار نیستم و هیچی از کلاسیک نمیدونم ولی چرا سرویس کلاسیک نیست! نگو مدل کلاسیک سرویس نداشتی که به غیرتم بر میخوره
سلام.خوبی؟ چرا کلاسیکه دیگه :green:

من یه مبتدی در 3dmax هستم با این سایت شروع کردم و تا به رندر های شما برسم خیلی کار دارم . ولی بنظرم اگر در مورد تنظیمات رندر و متریالها و نحوه نور پردازی یه کم توضیح بدهید که برای ما مبتدیها مفید باشه بهتره .ممنون
سلام.نور خیلی ساده با یه vray sun انجام شده.تنظیمات خاصی نیست.همه چه روتین و نرمال هست.کالر مپینگ هم hsv هست.متریال ها بیشترش آماده هست از vray siger shader تهیه شده.

لطفا در مورد کار های من هم نظر بده
سلام.افتخار از ماست نظر بدیم.کارهاتون توی گالری گذاشتین؟ من یه چند روزی فرصت انلاین شدن نداشتم.حتما میبینم.

اگه می شه مبلغ طراحی هایی که برای مشتری زدی رو بگو البته اگه زحمتی نیست
معمولا چی هست.مثلا این کار مال یه کار کلی هست.اما عرف اگه حرفه ای باشه رندر میشه تا 200 بابت طراحی 200 بابت رندر گرفت.گفتم چون کار جدا هست.اما خب واسه یه خواب بیشتر پول نمیدن.اما توی کل پروژه خوب بود کل یه خونه 2.4 شد.البته اولین تجربه کلاسیک من بود و بیشتر رزومش برام مهم بود تا پولش.

اقا یه سوال.نور مخفی چچطوری درست میکنید.چه نوری هست تنظیماتش چیه؟واینکه رنگش چطور تغییر بدیم؟2.چطور رندرای سنگین تو نیم ساعت شما میگیری استاد.مارو با این کارای توپت نا امید نکن.موفق باشی
یه spilne میکشم از پنل render توی تنظیمات خط 2 بعدی بهش حجم مییدم.تبدیل به مش میکنم.یه vray light روی حالت mesh درست کردم.بعد بهش نسبت دادم.رنگ هم فکر کنم 4500 کلوین باشه.

احنمالا کارفرمات از نوادگان مخترع ساندویچ هست ! ...
سلام.چطور میگه؟؟

جدیدترین ارسال ها

بالا