سلام.مدلسازی با اتوکد خیلی ساده هست.کسانی که توی زمینه معماری فعالیت میکنن بهتر هست از این ابزار استفاده بکنن.خیلی ساده هست.توی گوگل فارسی بزن آموزش اتوکد سه بعدی کلی سایت میاد.میشه یک توضیحی در رباطه با مدل کردن با کد بدی.
سلام.ممنون مال آرچ مدل 102 اورموشن هست.عارف جان بیا اون شیشه که یه دلار داخلشه اپش کن خیلی قشنگه انصافا
سلام.متاسفانه نه.چون فضای اتاق کوچیک هست مجبوریم.حتی توی کارهای استنیسلاو ارخو هم دیدم خیلی از کارهای اگزجره هست.1- پرسپکتیو دوربینا خیلی به چشم میاد ! میشه کاری کرد که مثلا میز توی حمام دِ - فورمه نشه!؟
مخالفم. تکسچر دادم بهش.جلوش یه تلق با رفکلت هم هست.شاید انتخاب فیلم مناسب نبوده اما خالی خوب نیست زیاد.2- به نظرت اگه تلویزیون خاموش بود بهتر نبود؟ خیلی مصنوعی شده!
متاسفانه تخت درست حسابی کلاسیک خیلی کم هست.آره داغون هست این مدلش.3- اون طناب! که از تخت زده بیرون سگمنتش کمه یا طرح همینه که شکسته دیده بشه!؟
چون با سیستم انیمیشن کار میکنم جایی که لازم باشه یه خورده جابجا میکنیم.کی به کیه! ولی جدی گذشته از شوخی توی کارهای آرکویز چیز معمولی هست.4- چرا برای هر ویوو مبلمان رو جابجا کردی؟ مثل تلویزیون و میزش ...
کارفرما خواست.1- قضیه ی اون سه تا پنجره برای حموم چیه!!!!!؟
کارفرما خواست شلوغ باشه و مجبوری اینطور شده.ما میگیم زیبایی توی سادگی اما پول دارا میگن زیبایی توی چشم در آوردن زن فامیل هست.2- چرا مسیر حرکت به سمت تخت اینقدر سخت و پُر مانع شده!؟
رندر شب دنبالش نرفتم.یه لوستر بزرگ بود که بعد رندر متوجه شدم هیدن بود.دیگه صداش رو در نیاوردم.3- اتاق در شب باید خیلی تاریک باشه... نه؟
سلام.مدلسازی با اتوکد خیلی ساده هست.کسانی که توی زمینه معماری فعالیت میکنن بهتر هست از این ابزار استفاده بکنن.خیلی ساده هست.توی گوگل فارسی بزن آموزش اتوکد سه بعدی کلی سایت میاد.
توی دانشگاه به کا گفتن پلان رو بوندوری میکنیم بعد با اکسترود بهش حجم میدیم وبا یک باکس جای در و پنجره را از اکسترکت میکنیم ولی فکر میکنم این روش خیلی خیلی ساده و برای مدل کردن احجام پیچیده تر مدل کردن به این روش سخت باشه.
در مورد کنتراست باید وقت داشته باشه آدم با liner کار کنه که الحق بهترین کالر مپینگ هست.عارف جان خیلی خوب شده. ولی به نظرم میزان تیرگی که مربوط به سایه هست خیلی کم هست.زیادی روشن شده مرز بین تیرگی و روشنی در بعضی از رندر یخورده بیشتر بشه به نظرم بهتره
.تمامی مدلها آماده هستن.یه سوال اون پرده رو خودت مدل کردی ؟
دقیقا همینطوری هست.اسکترود سادهتوی دانشگاه به کا گفتن پلان رو بوندوری میکنیم بعد با اکسترود بهش حجم میدیم وبا یک باکس جای در و پنجره را از اکسترکت میکنیم ولی فکر میکنم این روش خیلی خیلی ساده و برای مدل کردن احجام پیچیده تر مدل کردن به این روش سخت باشه.
سلام.خوبی؟ چرا کلاسیکه دیگهکلاسیک کار نیستم و هیچی از کلاسیک نمیدونم ولی چرا سرویس کلاسیک نیست! نگو مدل کلاسیک سرویس نداشتی که به غیرتم بر میخوره
سلام.نور خیلی ساده با یه vray sun انجام شده.تنظیمات خاصی نیست.همه چه روتین و نرمال هست.کالر مپینگ هم hsv هست.متریال ها بیشترش آماده هست از vray siger shader تهیه شده.من یه مبتدی در 3dmax هستم با این سایت شروع کردم و تا به رندر های شما برسم خیلی کار دارم . ولی بنظرم اگر در مورد تنظیمات رندر و متریالها و نحوه نور پردازی یه کم توضیح بدهید که برای ما مبتدیها مفید باشه بهتره .ممنون
سلام.افتخار از ماست نظر بدیم.کارهاتون توی گالری گذاشتین؟ من یه چند روزی فرصت انلاین شدن نداشتم.حتما میبینم.لطفا در مورد کار های من هم نظر بده
معمولا چی هست.مثلا این کار مال یه کار کلی هست.اما عرف اگه حرفه ای باشه رندر میشه تا 200 بابت طراحی 200 بابت رندر گرفت.گفتم چون کار جدا هست.اما خب واسه یه خواب بیشتر پول نمیدن.اما توی کل پروژه خوب بود کل یه خونه 2.4 شد.البته اولین تجربه کلاسیک من بود و بیشتر رزومش برام مهم بود تا پولش.اگه می شه مبلغ طراحی هایی که برای مشتری زدی رو بگو البته اگه زحمتی نیست
یه spilne میکشم از پنل render توی تنظیمات خط 2 بعدی بهش حجم مییدم.تبدیل به مش میکنم.یه vray light روی حالت mesh درست کردم.بعد بهش نسبت دادم.رنگ هم فکر کنم 4500 کلوین باشه.اقا یه سوال.نور مخفی چچطوری درست میکنید.چه نوری هست تنظیماتش چیه؟واینکه رنگش چطور تغییر بدیم؟2.چطور رندرای سنگین تو نیم ساعت شما میگیری استاد.مارو با این کارای توپت نا امید نکن.موفق باشی
سلام.چطور میگه؟؟احنمالا کارفرمات از نوادگان مخترع ساندویچ هست ! ...
سلام.چطور میگه؟؟