آیا با دیش و ... میشه برای اینترنت استفاده کرد ؟

mohan21

Member
سلام

سوالم رو پرسیدم دیگه ...

چطوری میتونم با دیش و .... از اینترنت استفاده کنم ؟

نمیخوام از dial-up و adsl و ... استفاده کنم ........ !

ali_118

کاربر VIP
بهتر بود قبلش یه سرچ میکردید. در این مورد گوگل نتایج بسیار عالی ای رو میاره و شما هم بسیار سریعتر به جوابتون میرسید.

خب قبل از اینکه سوال شما رو پاس بدم به انجمن های ماهواره باید بگم بدون dilaup و adsl میشه استفاده کرد، کاری که بانک ها انجام میدن و حدودا چند میلیون تومان هزینه ی تجهیزات میشه بعلاوه اینکه این کار به شدت با قوانین دستگاه حکومتی مغایرت داره ، و چون شما عمل ارسال انجام میدین به سادگی میتونن پیداتون کنند.

اما اگه منظورتون اینترنت ماهواره ای هست که برخی افراد استفاده میکنند خب قضیش فرق میکنه
اون در دو حالت آنلاین و آفلاین قابل استفاده هست

در حالت آنلاین شما یه اکانت سرویس دهنده ماهواره ای رو میخرید و به طریقی هم به اینترنت متصل میشید
با اکانت ماهواره ای با وی.پی N به سرویس دهنده متصل میشید.
به فرض درخواست دانلود یک فایل از طرف شما ارسال میشه و اطلاعات فایل برای دانلود روی ماهواره میاد و شما از اون طریق فایل رو با سرعت بالا دریافت میکنید .

در حالت آفلاین هم اطلاعاتی که از طرف امثال شما درخواست شده و روی ماهواره اومده توسط همه قابل دریافته و این کار بدون نیاز به اینترنت انجام میشه، دقیقا مثل این میمونه که افراد زیادی به آهنگ درخواستی شخصی گوش میدن در حالی فقط اون شخص با هزینه ی خودش اون درخواست رو انجام داده !

mohan21

Member
اگر شرکت یا کارخانه ایی بخواد اینکار رو انجام بده میشه مجوز گرفت ؟؟

خوب تجهیزات لازم برای اینکار چیه ؟

ali_118

کاربر VIP
فکر نمیکنم بدن، البته شاید مجوز adsl بیشتر از 128 رو بتونی بگیری ازشون :green:
ادارات و مراکز دولتی هم که اینترنت پر سرعت استفاده میکنند از مخابرات سرویس میگیرند.

Mr.Steres

Active Member
شما می تونی از dvb استفاده کنی ! ارسال رو با یک اینترنت adsl 64 کارت راه می افته ! و دریافت رو از طریق ماهواره انجام می دی که هزینه بین 40 تا 100 در ماه داره با توجه به حجم دریافتی  

mohan21

Member
خوب تا اونجایی که من جستجو کردم و شما دوستان گفتید استفاده از دیش در ایران بی فایده است ...

در صورت داشتن اطلاعات در این مورد ممنون میشم تا من رو مطلع نمائید ...

بالا