آیا این ها مدیران خبره هستند ؟ شکایت نامه

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Miladspy2

New Member
با سلام خدمت تمامي مديران و کاربران عزيز

ابتدا لازم مي بينم که دليل خودم را براي ايجاد اين تاپيک بازگو کنم و یا مقدمه چینی کنم :

---------------------------------------------------------------------------------
آيا نقش اصلي يک مدير بحث غير از 3 گزینه است ؟

برقراري نظم
برقراري قانون ها ی ذکر شده
راهنمايي کاربران به بهترين نوع

آيا نياز نيست مديري که در يک بخش تعريف می شود چهار تا پيراهن از کاربران ديگر بيشتر پاره کرده باشد تا وقتي طرفين اشتباهي مي کنند مدير بتواند با صحبت هاي خالصانه و صحيح آن ها را راهنمايي کند ؟

خوب حالا چرا يک مدير بايد اين ويژگي ها را داشته باشد ؟
آيا بنده حق ندارم به تهي بودن مديريت بخشي از بخش ها اعتراض کنم ؟

دليل اينکه يک مدير بايد ويژگي هاي فوق را داشته باشد اين است که وقتي شما به عنوان يک جستجو گر سوال وارد انجمن هاي تخصصي مي شويد هميشه جواب صحيح و بدون مشکل را مي خواهيد در جواب آخري که از دهان مديريت آن بخش ارسال شده است ببينيد !
و واي به روزي که مديري جوابی اشتباه ( بي ربط ) دهد ، يا حرفهاي اشتباه ايجاد کننده ي تاپيک را تاييد کند ، حق کسي را ضايع کتد و يا بيخودي از محصولي طرفداري کند ، آنهم در یک سایت بزرگ !

---------------------------------------------------------------------------------

موضوع شکایت من مدیریت بخش PHP-Nuke هست که من نمی دانم چرا مانند این فیلم های هندی هر مدیر نیوک که در آن مشکل پیدا می کند آخرسر مدیر آن nuke نقش آدم بدها میشود و مدیران نیوک پلاتینیوم فرشته :) و اسمشم هست که منصف هستند !
حالا این موضوع زیاد مهم نیست ! به ادامش توجه کنید

فردی که در مجید آنلاین بیش از حد معمول تاپیک های بی انتها ( منظور از بی انتها این است که در هیچ کدام حرف درست حسابی زده نشده است ) را ایجاد می کند باز دوباره دست به این کار زده است و جالب اینجاست اینبار در این تاپیک با اراجیف گفتن کار گروهی ، را زیر سوال می برد و جالب تر از آن اینجاست دو مدیر هم آن را تایید می کنند !

برنامه نویسان ببینند ! مبتدی ها ببینیند ( مثل خودم ) ! کسانی که تازه ساخت فرم و پردازش کردن متغیر ها را یاد گرفته اند ببینند ! نه، اصلا گرافیست کار ها ببینند ! :razz:

http://www.tehranberlin.com/index.php

این سایت را مشاهده کنید !

کاربر محترم در تاپیکی که لینکش را در زیر میدهم ادعا کرده است در سایت tehranberlin.com توانسته است سیستم nuke را با انجمن ساز vb ( همینی که خود مجید آنلاین هم استفاده می کنه ) سازگار کند !

لطفا تاپیک را مطالعه کنید مدیران عزیز بعد به ادامه توجه کنید !

http://majidonline.com/forum/showthread.php?t=86199

آقای من ! برادر من ! تو نتونستی یک دونه خط بنویسی ! نه ببخشید شما اومدید از کد زیر استفاده کردید و میگید سازگار کردید ؟

PHP:
<IFRAME border=0 name=lastpost_frame align=center src="forum/last.php?" frameBorder=0 width=800 scrolling=no height=100 target="_top"></IFRAME>

:D بابا به خدا خنده دار است ! به آدرس زیر مراجعه کنید

http://www.tehranberlin.com/forum/last.php

این فایل را می بینید ؟ last.php رو میگم

این را بنده خودم با هزار مکافات نوشتم ! که حتی به عنوان یک ویژگی جدید برای آجا نیوک در انجمن های مجید آنلاین هم ذکر کردم
باورتان نمیشه ؟

در فایل post.php کدی نوشتم که به صورت اتوماتیک صفحه را رفرش کنه تا اطلاعات جدید به کاربر نمایش داده شود
اینم کد :
PHP:
print "<meta http-equiv='refresh' content=$refresh>\n";
ایشون حتی مقداری کوچک این کد را تغییر نداده است !

در سمت چپ سایت را دقت کنید ! یک بلوک دیگر برای لوگین کردن وجود دارد ! در همین جا آموزش ساخت این بلوک رو میدهم تا مدیران بخش نیوک بیخودی این بنده خدا رو دلداری ندن و بگن شما سازگار کردید، آفرین !

آموزش ساخت این بلوک :
کد:
<form action="forum/login.php?do=login" method="post" onsubmit="md5hash(vb_login_password, vb_login_md5password, vb_login_md5password_utf, 0)"><script type="text/javascript" src="forum/clientscript/vbulletin_md5.js?v=368"></script><center><font class="content">نام کاربری<br><input type="text" name="vb_login_username" id="navbar_username" size="10" accesskey="u" tabindex="101" value="User Name" onfocus="if (this.value == 'User Name') this.value = '';" /><br />رمز عبور<br><input type="password" class="bginput" style="font-size: 11px" name="vb_login_password" id="navbar_password" size="10" tabindex="102" /><br /><input type="checkbox" style="margin-top:5px;" name="cookieuser" value="1" tabindex="103" id="cb_cookieuser_navbar" accesskey="c" />Remember Me?<br /><input type="submit" style="margin-top:5px;" class="button" value="Log in" tabindex="104" title="Enter your username and password in the boxes provided to login, or click the 'register' button to create a profile for yourself." accesskey="s" /><input type="hidden" name="url" value="../index.php" /><input type="hidden" name="random_num" value=""><input type="hidden" name="gfx_check" value=""><input type="hidden" name="s" value="" />
        <input type="hidden" name="do" value="login" />        
        <input type="hidden" name="vb_login_md5password" />
        <input type="hidden" name="vb_login_md5password_utf" /></form>
این کد ها رو دیدید ؟ فقط کافیه که شما این چند فیلد که نامشون در vb مشخص است را بسازید و action فرم را بر روی فایل login.php انجمن vb تنظیم کنید ! آن موقع راحت توانسته اید فرمی را بسازه اید که کاربر با وارد کردن user o pass به انجمن های vb وارد شود !

خوب اگه سازگاری این هست که این کار خیلی وقته انجام شده !

تاپیک بالا را خواندید ؟ چرا یک مدیر این موضوع رو نمی فهمه ؟ و حتی تشویقش کنه برای کار های آینده :D

آیا واقعا سازگاری این است ؟

بابا ! سازگاری اینه :

وقتی که کاربر در نیوک ثبت نام می کند ! نام او در انجمن ساز vb ثبت بشه ! و وقتی که در انجمن ساز vb ثبت نام میکند بتواند در نیوک هم وارد شود !

الان اگر شما سازگار کردید ! صد در صد می توانید ماژولی را فعال کنید که فقط اعضای سایت بتوانند آن ها را مشاهده کنند دیگه؟منظور از اعضا کسانی هستند که در vb ثبت نام کردن ، راستی فرم ثبت نام شما کجاست ؟

یکهو بگویید فقط یک ایندکس درست کرده اید دیگه ! چرا نام گروه ما رو خراب می کنید ! خوب اصلا با HTML می ساختید قشنگ ترم می شد !

میگه مود ! :razz: میشه بپرسم مود چیه ؟ همون فایل lastpostvb.php که من نوشتم رو میگید ؟

خدا رو شکر که مدیران این انجمن خودشان برنامه نویس هستند ! لطف کنید حرف های من را یکبار دیگر با دقت بخوانید

در ضمن بنده مدیریت سایت www.aja-nuke.ir هستم ! اولین نیوکی که توانست تمامی انجمن ساز های مشهور را با نیوک سازگار کند ! در این شکی نیست

و اما انتهای پیام :

من به عنوان یکی از شهروندان این شهر تخصصی از دو مدیر با نام های sadeghkhafan و vahid216 با توجه به نکته های ذکر شده در بالا شاکی هستم و از آن ها در همین بخش شکایت می کنم .

این دو مدیر حق من و گروهم را رعایت نکردند و با کمال بی احترامی من که حتی یک پست مشکل دار هم نداشتم بن کردند ! همانند دیگر مدیران نیوک !

id بن شده سابق من miladspy

به دلیل اینکه این نا عدالتی چندمین بار است که انجام شده است من دیگر نمیتوانم ساکت بمونم و خواستار رسیدگی به این موضوع مهم هستم ! و فکر می کنم برای تمامی دوستان با محتویات داخل تاپیک لینک داده شده و جواب های من ، روشن شده باشد که معنی سازگاری برای این دو مدیر هنوز مفهومی ندارد !

با سپاس

Placebo

Member
من کاری به این قضیه ندارم !

ولی بی عدالتی تو این سایت به بدترین نحو خودش اجرا میشه ! فقط هم این 2 تا مدیر نیستند !

یکمی باهم خوب باشید !

Placebo

Member
این آقای tehranberlin واقعا شعورش در همین حده ؟ یا ملت رو بی شعور فرض کرده؟

Miladspy2

New Member
ممنون دوست عزیز ، ولی من خواهش می کنم جواب فقط در این موضوع باشه و سعی شه مدیران کل جواب گو باشن ! نه کاربران دیگر

S4DEGH

Well-Known Member
خوبه باش تا اموراتت بگذره ..
پيشنهاد ميكنم بحاي اينكه دم از شهروندي بزني كلاه هايي كه برداشتي از سر مردم بدبخت رو بري پس بدي به صاحب هاشون !

نكته دوم ..
وقتي خارج از قوانين رفتار كنيد .. طبق قوانين دسترسيتون بسته ميشه .. !!

يكم بجاي اين اداعا .. اخلاق و رفتارتون رو درست كنيد .. آدم باشيد تا مثل آدم باهاتون رفتار بشه .. !! با همتون هستم ! وقتي رفتارتون مثل بچه هاست و فكر ميكنيد چه خبرا .. تا دوتا كد رو ياد ميگيريد فكر ميكنيد خداي برنامه نويسي هستيد .. و فكر ميكنند چه خبره .. رفتار از اين بهتر نميشه داشت !
پست هاي بي شرمانه شما و كسايي كه بن شدن تا الان هنوز توي آرشيو انجمن هست .. و خب شخصيتتون از اين بيشتر نيست ..

در ضمن بنده مدیریت سایت www.aja-nuke.ir هستم ! اولین نیوکی که توانست تمامی انجمن ساز های مشهور را با نیوک سازگار کند ! در این شکی نیست
عزيزم اينقدر خودت رو قاطي نكن .. اين كار هارو تيم اصلي آجا (مغرب)‌ انجام داده نه شما پس اينقدر فشار به خودت نيار كه ملت فكر كنن تو هم چيزي بلدي .. !!
باز وحيد عضو رسمي تيم فيوچر هست و اسمش توي ليست توسعه دهندگانش هست .. ( حتي اسم من نيست ) . و آفاق به رسميت شناخته شده و الان به تمامي بخش ها دسترسي كامل داريم حتي مديران فيوچر و خود من تو مسائل امنيتيش بودم و كار كردم .. ! پس اينقدر سنگ به سينه نزن !

اصلا ..
آره عزيزم شما خداي Php هستي .. يك وقت مواظب باش موش نخورتت !!

خوبه توي اين همه مدت بهترين مدير انجمن از نظر پاسخ گويي سريع من بودم .. حالا 4 تا تازه به دوران رسيده پيدا شدن توي انجمن و دست به اغتشاش ميزنن كاري بيش از اين نميشه كرد .. !!
چرا زمان هاي قديم زمان مشهيد تيم و ايران نيوك از اين بحث ها نبود ؟! چون هر كسي جايگاه خودش رو ميدونست و كسي اضافه خواهي نداشت .. ولي دقيقا از زمان اوو و بعد آجا .. جو انجمن تبديل شد به يه ميدون جنگ .. !!
تا جايي كه من بمدت چند روز به كل از انجمن زده شدم و بار ها خواستم استفا بدم تا ببينم اين افراد پر مدعا چه غلطي ميخوان توي انجمن بكنن .. !!
بابا بيا انجمن نيوك مال تو .. سندشم ميزنم به نامت .. خودت رو خفه كن توي آجا .. به من چه ..!!
انگاري واسه من چيزي هست .. بچه اين چيزا براي من پشيزي ارزش نداره .. من شغل و منصبم بالا تر از اين حرف هاست كه بخوام بيام توي انجمن با امثال مثل شما سرو كله بزنم يا جواب دوستان رو بدم .. دليلش فقط عشق و علاقه اي بوده ، چون خودم از صفر شروع كردم ..و هيچ كسي كمكم نكرد .... واسه همين نخواستم بقيه به سرنوشت من دچار بشن و تاجايي كه تونستم كمكشون كنم تا زودتر بكشن بالا .. اين همه سال بچه هايي بودن كه با كمك من به جاهاي خوبي رسيدن و حتي از من بالا تر رفتن و هيچ وقت يادم نميره روز معلم برام كادو خريده بودن و ميفرستادن چيزي كه اصلا انتظارش رو نداشتم .. !! :)
از طرفي كسايي هم بودن تا 4 تا كد ياد گرفتن مثل جوگير شده ها خودشون رو گم كردن چون ظرفيت نداشتن .. !!

نيازي به ادامه نمي بينم .. و ارزش پاسخ دادن رو هم نمي بينم .. !!

من حرفي نمي زنم
منتشرم اول اون دوستان بيان و از خودشون دفاع كنن .
البته اگر بتونن .

من مدیر نیستم ولی از پست بلند بالات خوشم اومد و اینکه از حقت دفاع کردی:d

Miladspy2

New Member
ای بابا ! دوست من چرا عصبی می شوید ، اگر صحبت های من به دور از منظق است بگویید !

نتوانستید دلیل تایید اون تاپیک را بگید ، نه ؟

من از شما جواب نخواستم ! اگر مدیریت سایت خواست از شما جواب میگیره ! من فقط شکایت را مطرح کردم

S4DEGH

Well-Known Member
عدم افت كلام در صحبت با كاربر :
http://forum.majidonline.com/showpost.php?p=597405&postcount=3
http://forum.majidonline.com/showpost.php?p=597575&postcount=10

اين فقط يك موردش بود .. مورد هاي ديگه اش توي آرشيو هست .. لازم ببينم همش رو كپي ميكنم اينجا !!

و صلاح مدير انجمن در اين بود همچين آدمي با پشتوانه افتضاحي كه داشته .. بن بشه ..

ختم كلام !

نكته دوم ..
Placebo جان در مورد باز شدن يورز شما هم توي مديرا تصميم گيري ميشه ... البته تمامي تاپيك هايي هم كه زدي بررسي ميشه .. اگر تاييد بشه دسترسي يوزر قبليا باز ميشه .. اگر كسي تاييد نكنه ديگه دست من نيست ! :)

Mandana

Active Member
و اما انتهای پیام :

من به عنوان یکی از شهروندان این شهر تخصصی از دو مدیر با نام های sadeghkhafan و vahid216 با توجه به نکته های ذکر شده در بالا شاکی هستم و از آن ها در همین بخش شکایت می کنم .

این دو مدیر حق من و گروهم را رعایت نکردند و با کمال بی احترامی من که حتی یک پست مشکل دار هم نداشتم بن کردند ! همانند دیگر مدیران نیوک !

id بن شده سابق من miladspy

به دلیل اینکه این نا عدالتی چندمین بار است که انجام شده است من دیگر نمیتوانم ساکت بمونم و خواستار رسیدگی به این موضوع مهم هستم ! و فکر می کنم برای تمامی دوستان با محتویات داخل تاپیک لینک داده شده و جواب های من ، روشن شده باشد که معنی سازگاری برای این دو مدیر هنوز مفهومی ندارد !

با سپاس

آقای میلاد اسپای خودتون هم فرمودید هیچ پسته مشکل داری نداشتید.درسته؟

این پست شما نیست؟

moon_spell دوست من ! كمي زيادي زحمت كشيديد ! بهتر من بحث رو باز نكنم ، جمع كنيد دم و دستگاهتون رو بابا ! مسخره بازي درست كرديد ، كجاي اينها Integration شدند بس كنيد ديگه ! هر كسي از راه ميرسه ميگه ! من فلان رو با فلان اتصال دادم ، آخر سر هم هيچ كاري انجام داده نشده !

vahid21 جناب مدير انجمن بسيار محترم شما اصلا رفتيد سايت رو ببينيد من كه ديدم از روي خودم خجالت كشيدم ! شما كه يك مدير انجمن هستيد تاييد مي كنيد جاي خود دارد ....

انشاءالله تلاش كنيد موفق ميشيد
كافي است مديران پيغام خصوصي بنده را چك كنند جناب moon_spell بنده را ترقيب به شركت در اين تاپيك كردند ! بنده هم جواب شايسته ايشان را دادم !

فقط ، دوست دارم دوستاني كه اينجا ابراز احساسات مي كنند در سايت آجا دستمال كشي نكنند ، فكر كنم نيازشون با اين پرتال بچه گانه برطرف شود ! پس بار ديگر بيايد و فداكاري در پيغام خصوصي نشان دهيد طور ديگري برخورد خواهم كرد

holman شما هم يكي از نوچه هاي ! دوستان نيازي نيست پست شما را مطالعه كنم

سایر پستها رو هم که آقای صادق خفن قبل از من لینک دادن

و آیا این قوانین این فروم بیچاره نیست؟:

قانون شماره 12) لطفاً در هنگام جواب دادن به سوالات از به کار گیری الفاظ و جملاتی که باعث دلسردی کاربر سوال کننده شود خودداری فرمایید. این را بدانید که این سایت محل آموزش است و کسانی هستند که سوالهایشان بسیار ابتدایی می باشد. لذا از به کارگیری کلماتی که باعث شود کاربر به جای گرفتن جواب سوال خود دلسرد شود اکیداً خودداری فرمایید.

قانون شماره 18 ) در صورت مشاهده هر گونه بي احترامي به كاربران ديگر و مديران و مسئولان سايت با كاربر مربوطه برخورد خواهد شد و در صورت لزوم دسترسي وي به انجمنها قطع خواهد شد.

قانون شماره 21 ) چنانچه تاپیک و یا پیغامی‌ از کاربران توسط مدیری در انجمن حذف و یا ویرایش شد در صورت داشتن سوال در این رابطه و یا خواهان جویا شدن علت موضوع لطفا برای مدیر آن انجمن یک پیغام خصوصی‌ ارسال کرده و سوال خود را به صورت خصوصی‌ مطرح کنید تا آن مدیر نیز در اینباره شمارا راهنمایی‌ و جواب سوالات شمارا بطور کامل بدهد. در صورت مطرح کردن سوال در این رابطه و یا جویا شدن علت موضوع در انجمن های عمومی‌ آن ارسال و یا تاپیک زائد سریعا حذف خواهد شد و شما نیز جواب سوال خودرا دریافت نخواهید کرد.

قانون شماره 24 ) هرگونه تاپیک و ارسال اعتراض آمیز و یا انتقاد آمیز در رابطه با یک کاربر و یا مدیر بدون اخطار قبلی و سریعا حذف خواهد شد و در صورت تکرار موجب برخورد با آن کاربر خواهد شد.

قانون شماره 28 ) در صورت داشتن انتقاد از یک مدیر لطفا در صورت تمایل به وسیله پیغام خصوصی‌ آنرا برای آن مدیر ارسال نمائید، چنانچه انتقاد و یا اعتراض نسبت به عمل یا رفتار مدیری در انجمن دارید لطفا آنرا فقط از طریق پیغام خصوصی‌ برای یکی‌ از مدیران اصلی‌ :

Majid (مدیریت کل سایت )

mandana_ns (مديريت كل )

ارسال نمائید تا به موضوع رسیدگی‌ و در صورت لزوم مشورت های لازم انجام شود. چنانچه یکی‌ از مدیر های مذکور به دلیل مشغله های شخصی‌ فرصت رسیدگی‌ به مشکلات شمارا در آن زمان نداشت میتوانید برای یکی‌ از دو مدیر دیگر مشکل خود را ارسال نمائید تا به موضوع رسیدگی‌ کامل نمایند.

همچنین میتوانید از قسمت تماس با ما برای مدیر انجمنها ایمیل ارسال کنید.

به کدومه اینها عمل کردید؟

توهین نکردید؟

آقای عزیز شرمنده ام اما فکر نکنم کاری از دسته منهم ساخته باشه.شما موقعی که تاپیک زده شد، همون موقع می تونستید بیای پیغام خصوصی بزنید و بگید ایشون کاره من رو برداشتن. نه اینکه هر چی دوست داشتین بگین، بعد که بن شدید یادتون بیاد کاره شما بوده؟
من العان دقیقن از کجا باید بفهمم کار شماست؟ از کجا نباید این فکر به ذهنم برسه که بعد از بن شدن، این بهانه رو سر هم نکردید؟
قصده همچین جسارتی ندارم.اما اگر مورد خاصی دارید که ثابت می کنه کاره شماست، بر فرض جایی از کار اسمه شما بوده، یا لینکی که کار رو در مجید آنلاین معرفی کردید و بقیه می تونن شهادت بدن که بله، کاره شماست، چشم.من به این مورد رسیدگی می کنم
اما نه اینکه بعد از کلی مغلطه و بعد اینکه خوب همدیگه رو مورد فیض قرار میدین، یادتون میاد بله باید شکایت می کردین.هیچ رفتاره درستی نیست آقا.اصلن

من کاری به این قضیه ندارم !

ولی بی عدالتی تو این سایت به بدترین نحو خودش اجرا میشه ! فقط هم این 2 تا مدیر نیستند !

یکمی باهم خوب باشید !

دقیقن متوجه نشدم.بی عدالتی به بهترین نحو اجرا میشه.عدالت به بدترین نحو اجرا میشه، یا همون بی عدالتی به بدترین نحو
1656.gif
؟
اگر مورد خاصی دیدین، ممنون میشم توی پیغام خصوصی در میون بذارید.نام انجمن، دلیل تون رو هم ذکر کنید تا در صورت لزوم با مدیر مربوطه برخورد بشه دوسته گلم.اما اگر منظورتون اینه که به کاربران اجازه بدیم هر توهینی خواستند به هم بکنند، هر کاری دوست داشتند بدون توجه به قوانین انجام بدن، متاسفانه از عهده ی من خارجه.قوانین برای من و شماست.برای اینکه بتونیم توی سایت، راحت تر باشیم .
بهر حال.منتظر جوابه هر دو دوست عزیز هستم.البته در پیغام خصوصی.
و تاپیک هم قفل میشه.دلیلش رو هم توی بخش قوانین می تونین پیدا کنین ^.^

همگی موفق باشید
743532d7zvrepqh0.gif

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا