Fa آیا انجام اعمال تکراری با پلاگین مشکلی به وجود نمی آورد؟

arash-mmb-tz

Active Member
با سلام.

می خواستم بدونم که اگر من پلاگینی مثل پلاگین ftp آقای سیلور کاور و یا هر پلاگینی رو به مدت 2 ثانیه یکبار کاری رو انجام بده برای سیستم مشکلی پیش نمی یاد؟ (با استفاده از فرمان ScriptTimer هر دو ثانیه یک بار به پلاگین دستور بده و تا وقتی این عمل تموم بشه که برنامه بسته بشه)

با تشکر.

loo30fer

کاربر متخصص مولتی مدیا بیلدر
خیر مگه اینکه عملیات شما یک عملیات سنگین باشه و cpu رو بدجور درگیر خودش کنه.
در ضمن اگه شما مقدار اطلاعات زیادی ارسال یا دریافت میکنید به فکر اشغال شدن پهنای باند و استفاده زیاد از فضای کاربر باشید!!!
میشه بپرسم چه عملیاتی هست که نیاز به اجرای مداوم با این زمان داره؟

arash-mmb-tz

Active Member
نه عملیات سنگین نیست.

چون من یک برنامه درست کردم که اوتوران ویندوز رو غیر فعال می کنه و وقتی یک سی دی وارد دیسک می شه ، در قسمت بالای مانیتور اطلاعات سی دی وارد شده رو نشون بده و اگر کلیک کنه ، Autorun.INF رو بشناسه و اگر اونو نشناسه ، سی دی یا فلش رو پخش

کنه.

حالا می گم که چرا این رو درست کردم. یک ویروس خیلی خطرناک به تمام سیستم های مدرسمون شیوع پیدا کرد. و تصمیم گرفتم که این برنامه رو درست کنم. خب این برنامه به درستی کار می کنه ولی می ترسیدم که اگه یک پلاگین مدام یه فرمان کوچیک (نه خیلی

بزرگ) به ویندوز بفرسته ، ویندوز دچار مشکل شه که خداروشکر اینطور نیست.

هر کسی این برنامه رو میخواد ، به من بگه تا در این جا پیوستش کنم

خیلی ممنون آقای لوسیفر.

با تشکر.

loo30fer

خوب اینی که شما گفتین چه ارتباطی با پلاگین EasyFTP جناب silvercover داره؟

• Like
Reactions: mqt

loo30fer

همونطور که میدونید اکثر ویروس ها از طریق Cool Disk منتقل میشن و درصد بسیار کمی از طریق CD یا DVD چون وقتی شما از طریق برنامه ای مثل Nero اطلاعاتتون رو رایت میکنید اگه سیستم شما هم ویروسی باشه نمیتونه خودش رو روی Disk بریزه مگه اینکه از طریق خود ویندوز اون اطلاعات رو رایت کنید پس بهتره Cool Disk ها رو هم زیر نظر بگیرین.
موفق باشید.

جدیدترین ارسال ها

بالا