logical_82 گفت:دوستان عزيز و دانيال خان اينم طريقه ساختش :
براي ساخت SBC به اين آدرس بريد و Create an acount رو بزنيد و بقيه مراحل رو مثل ساخت آي دي هاي معمولي ادامه بديد :
اينم سايت CLICK HERE
دوستان عزيز اگه مشكلي تو لينك بالا بود بگيد .
در ضمن اگه بخوايد آي دي هاي ديگه رو هم مي گم غير از SBC .![]()

يكي هم اينكه اونها رو كرك كنيد واسه اينكار به چن تا نرم افزار نياز داريد اول اينكه يه آيدي اسكنر خوب لازم داريد تا اون آيدي هايي كه مورد نظرتون هست رو سرچ كنيد تا ببينيد قبلا درست شده يا نه و دومي كه خيلي مهمه يه كراكر خوب كه البته اين روزها كمتر گير مياد البته مجانيش رو عرض ميكنم بعد از اون احتياج به يه پاس ليست كامل داريد و همينطور هم يه پروكسي ليستي كه پروكسيهاش پچ نشده باشن وقتي همهْ اينها رو تهيه كردين احتياج به يه خط پر سرعت دارين البته ميشه سوكت كراكر رو كم كرد ولي باز سرعت رو لازم دارين و اگر هم یه موقع خدای نکرده موفق شدین آیدی یه بندهً خدا رو کرک کنید سریع باید برید واکانت اینفوش رو عوض کنید تا صاحبش نتونه پسش بگیره از اينها كه بگذريم يه چیز خیلی خیلی مهم دیگه هم لازمه و اونم یه آدم خیلی بيكاره هم كه وقتي آن لاين ميشه بشينه و كركر رو روشن كنه تا شايددری بخوره به تخته ای و خدا بهش لطفی کنه و يكي يا شايد هم چنتا آيدي رو كرك کنه :arrow: مضاف بر اينكه ياهو اين روزها خيلي محكم شده و فكر نكنم بشه به اين سادگي ها آيدي رو كرك كرد در ضمن اين رو هم در نظر داشته باشيد كه آيديهايي كه آپ دات نشدن رو ميشه كرك كرد آخر سر بايد اين رو هم بگم كه كلا آيدي كرك كردن خيلي علافيه و اگه از من ميشنوين ا سعي كنيداصلا دور و برش هم نريد حالا ميمونه يه راه ديگه كه همون اول گفتم خدمتتون يعني بريد آيدي بخريد كه اون هم بسته به نوع آيدي قيمتاش متفاوته فكر كنم خود من هم يه چنتا داشته باشم كه مربوط میشه به همون دوران علافي كه اون بالا شرحش رو دادم خدمتتون 8O