آيا مي دانيد شما به سادگي مي توانيد در برق مصرفي مانيتور خود صرفه جويي كنيد

PC man

Active Member
امروزه اكثر مانيتورهاي موجود بازار داراي حالت هاي هوشمندي براي كاستن از مقدار برق مصرفي هستند و به صورت اتوماتيك در چهار مرحله فعال مي گردند:
۱- استفاده از محافظ صفحه نمايش Screen (Saver) :در اين حالت از آسيب ديدن مانيتور براثر يكنواختي شعاع الكتروني جلوگيري مي گردد.
۲- حالت آماده باش (Stand by) : در اين حالت مانيتور ۵۰ درصد از مصرف برق مي كاهد و به سرعت به ورودي ها پاسخ مي دهد.
۳- حالت تعليق (Suspend) : در اين حالت لامپ تصوير مانيتور در حالت خاموش است و ۸۵ تا ۹۰ درصد از ۱۰۰ درصد برق لازم براي كاركردن مانيتور كاسته مي شود. در اين حالت پاسخ به ورودي ها كمي كند است.
۴- مرحله خاموشي: در اين مرحله عمل خاموشي به وسيله كاربر به وسيله كليد روشن، خاموش مانيتور صورت نگرفته بلكه به صورت هوشمندانه اين كار توسط مانيتور انجام مي گيرد، برق مصرفي در اين حالت ۳ تا ۷ ولت است.

Mandana

Active Member
شما دوتا باهم قرارداد دارين؟مرسي پيسي.هرگز نشه فراموش مانيتور اضافي خاموش :wink:

Mandana

Active Member
براي اين گفتم كه همش بعد ارسال تو اين حاجي جواب داده.نفر بعدي كه بياد ميگه منم با شما قرارداد دارم چون بعد شما دوتا من جواب دادم.بهرحال دستت دردنكنه

siavash-tanha

Well-Known Member
PC man گفت:
نه بابا آی اس پی مون کجا بود!؟ :lol: :wink:

پس هيچوقت از كافينتش آن نشو و نرو تو سايتاي مجيد آنلاين و مسنجرت

چون اونجا هم برنامه پسوورد دزدين و دارن و هم برنامه نگاه كردن به دسكتاپ مونيتور هاي ديگه

موفق باشي

مخلصم

ابوذر

iman_flash

Active Member
مرسي از مطلب خوبتون
راستي pc جان اين لوگوت خيلي باحاله خودت ساختي؟

PC man

Active Member
abouzar گفت:
PC man گفت:

چون اونجا هم برنامه پسوورد دزدين و دارن و هم برنامه نگاه كردن به دسكتاپ مونيتور هاي ديگه

موفق باشي

مخلصم

ابوذر
غلط می کنن! :evil:
داداش، ما تاپ سکیوریتی هستیم. :lol:

siavash-tanha

Well-Known Member
PC man گفت:
abouzar گفت:
PC man گفت:

موفق باشي

مخلصم

ابوذر
غلط می کنن! :evil:
داداش، ما تاپ سکیوریتی هستیم. :lol:

اميدوارم

چون من خاطره بدي از اون آي اس پي شما دارم :cry:

موفق باشين

ابوذر

siavash-tanha

Well-Known Member
اونجا در ايام قديم طرف ما ( my love ) دانشجو بيد و از اونجا با من چت مينمود كه........... :cry:

خلاصه بقيه شم كه معلومه :wink:

حالا از اون موقع من شدم پسر خوب ديگه پس نميزنم از رو كامپيوتر خودم كامپيوتراي ديگه رو ديد نميزنم :wink:

چون همينجوري كه من ناراحت شدم بقيه ام ناراحت ميشن 8)

يك كلام به حريم خصوصي و شخصي هيچكي تجاوز نميكنم ( چت كردنشون + پسوورداشون)

پسر خوب به من ميگن :wink: <تجربه كردي ميگي :wink: :wink: :D >

مخلصم

ابوذر

جدیدترین ارسال ها

بالا