آيا ميشه مودم را مثل پرينتر .............

nazari

New Member
با عرض سلام دوستان
آيا ميشه مودم را مثل پرينتر در شبكه به اشتراك گذاشت تابقيه كامپيوترها بتوانند از آن استفاده كنند.
باتشكر - نظري :roll:

بله شمابا استفاده از گزينه shaired the pirinter ميتونيد چاپگر خودتون رو بين تما سيستمها ويا چند سيستم خاص به اشتراك بگذاريد

Gladiator

Member
با سلام

دوست عزيز ميتوني به اشتراك بذاري ولي بايد از برنامه هاي جانبي كه براي اين منظور در نظر گرفته شده استفاده كني .

در ضمن به نوع استفاده هم بستگي داره اگر نوع استفاده رو مشخص كني شايد احتياج به برنامه جانبي هم نباشه .

مشخص كنيد تا جوابتون رو كامل بدم .

nazari

New Member
با تشكر از همه دوستان
اولا عيد فطر را به شما تبريك عرض مي كنم
دوماٌْ منظور من اينست كه در يك شبكه محلي اگر يك كامپيوتر مودم داشته باشد و با آن به اينترنت وصل باشد آيا كامپيوتر ديگري كه با اين كامپيوتر شبكه شده است مي تواند از آن مودم استفاده كند و به اينترنت وصل شود.
خيلي مخلصم - نظري :D

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
آقا كاري نداره..

اگر ويندوز شما XP هستش از همون كانكشن اينترنتتون Properties بگيريد بعدش به قسمت Advanced بريد و گزينه Allow other network users connect to ... رو تيك بزنيد و OK كنيد ..
حالا همه ميتونن استفاده كنند

مجيد

akaveh

Member
همان طور كه دوستمون گفتن در ويندوز xp میشه این کار رو بکنی در ویندوز 2000 هم میشه اگر ویندوز 2000 سرور داشته باشی حتی میتونی چند تا مودم رو به اشتراک بزاری به طوری که اگه ترافیک زیاد شد و احتیاج به پهنای باند بیشتری داشتی مودم های بعدی هم فعال شن البته من این رو عملا انجام ندادم ولی خوندم که هست همچین چیزی
موفق باشی

sp2_sp

Member
بله دوست من اگر كامپيوتر سرور باه در قسمت مديريت ويندوز مي توني اينترنت را به اشتراك بزاري تا هر كلاينتي كه شما اجازه ميديد استفاده كند از اينترنت

mr_kamran

Member
با سلام
با توجه به توضيحات دوستان يه چند تا چيز موند واسه گفتن
:
شما مي تونيد مودمتون رو در هر ويندوزي بعد از windows Me و خود Me و البته ويندوز 98 SE به اشتراك بزاريد
البته به نظر من Xp راحته چون مستقيما رو كانكشن راست كليك مي كني و مي ري رو تب اشتراك
البته اگه كانكت هم نباشيد به محض اينكه يكي از User ها نيز با Internet داشت خودش كانكت ميشه

ببخشيد اگه بعضي از قسمت هاش تكراري شد مثلا خواستم كمي كامل توضيح بدم

akaveh

Member
mr_kamran گفت:
با سلام
با توجه به توضيحات دوستان يه چند تا چيز موند واسه گفتن
:
شما مي تونيد مودمتون رو در هر ويندوزي بعد از windows Me و خود Me و البته ويندوز 98 SE به اشتراك بزاريد
البته به نظر من Xp راحته چون مستقيما رو كانكشن راست كليك مي كني و مي ري رو تب اشتراك
البته اگه كانكت هم نباشيد به محض اينكه يكي از User ها نيز با Internet داشت خودش كانكت ميشه

ببخشيد اگه بعضي از قسمت هاش تكراري شد مثلا خواستم كمي كامل توضيح بدم

سلام
آقا اگه مي شه بگين در كجا مي شه تو وينندوز ام اي يا اس اي كانكشن رو به اشتراك گذاشت پشاپيش از شما تشكر مي كنم
علي

جدیدترین ارسال ها

بالا