آوردن يك آيتم از ديتا بيس

شروع موضوع توسط NojanServer ‏24 سپتامبر 2005 در انجمن برنامه‌نویسی با PHP

  1. NojanServer

    NojanServer Member

    ارسال‌ها:
    95
    تشکر شده:
    16
    امتیاز دستاورد:
    6
    آقا مي يك ديتابيس دارم و يك برنامه Login مي خوام كاري كنم كه وقتي كاربر وارد ميشه بعد از ورود بالاي صفحه نام كاربري بخوره ، مثل همين جا كه از نام كاربري من وارد شده و كنارش خوش آمديد هم درج شده .....
    يك كمك كنيد
     
    نوشته شده توسط NojanServer در ‏24 سپتامبر 2005
  2. sama_sally

    sama_sally Member

    ارسال‌ها:
    226
    تشکر شده:
    2
    امتیاز دستاورد:
    16
    2 راه اصلی داره
    یکیش کوکی و یکسش سشن (جلسه)
    اگه بلد نیستی بگو توضیح بدم
     
    نوشته شده توسط sama_sally در ‏24 سپتامبر 2005
  3. amirqaen

    amirqaen Member

    ارسال‌ها:
    45
    تشکر شده:
    0
    امتیاز دستاورد:
    6
    اگر تونستی مشکل خودت را حل کنی جوابش را برای من هم بفرست چون این مشکل من هم است .
    مرسی
    [email protected]
     
    نوشته شده توسط amirqaen در ‏24 سپتامبر 2005
  4. oxygenws

    oxygenws Active Member

    ارسال‌ها:
    4,969
    تشکر شده:
    487
    امتیاز دستاورد:
    36
    بابا چرا اینقدر خودخواهید شما.....
    اگر جواب رو به دست آوردی، همینجا بنویس تا همه حالشو ببرند.
     
    نوشته شده توسط oxygenws در ‏24 سپتامبر 2005
  5. mosi20

    mosi20 Active Member

    ارسال‌ها:
    1,296
    تشکر شده:
    220
    امتیاز دستاورد:
    36
    توی یک صفحه که بالای همه ی صفحاتت تکرار میشه یه متغییر تعریف میکنی که یوزیرنم کاربر باشه
     
    نوشته شده توسط mosi20 در ‏25 سپتامبر 2005
  6. NojanServer

    NojanServer Member

    ارسال‌ها:
    95
    تشکر شده:
    16
    امتیاز دستاورد:
    6
    امكانش هست توضيح بدين چه جوري مي تونم اينكار رو بكنم ........
    مرسي
     
    نوشته شده توسط NojanServer در ‏25 سپتامبر 2005
  7. NojanServer

    NojanServer Member

    ارسال‌ها:
    95
    تشکر شده:
    16
    امتیاز دستاورد:
    6
    فكر كنم استفاده از سشن رو توضيح بدين بهتر باشه .. مرسي
     
    نوشته شده توسط NojanServer در ‏25 سپتامبر 2005
  8. NojanServer

    NojanServer Member

    ارسال‌ها:
    95
    تشکر شده:
    16
    امتیاز دستاورد:
    6

    من بايد از چه متغيري استفاده كنم ؟ $Username يا %username% چه جوري به ديتا بيس وصلش كنم؟
     
    نوشته شده توسط NojanServer در ‏25 سپتامبر 2005
  9. mosi20

    mosi20 Active Member

    ارسال‌ها:
    1,296
    تشکر شده:
    220
    امتیاز دستاورد:
    36
    ببین من این توضیحات را برات میگم به شرطی که کامل بخونیشون:
    اول یک صفحه به اسم index.php فرض میکنیم داری و ساختارش به صورت زیر هستش:
    PHP:

    <?
    ///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
    //                                   In the name of God                              //
    //   This portal is a private portal And it was writen by Mohsen Davari              //
    //   Please  do not change its copyright                                             //
    //   I hope that you enjoy using my portal                                           //
    //   If you have any problem contact me with this email => [email protected]    //
    //   Thank`s a lot                                                                   //
    //   Bye                                                                             //
    ///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

    // include inc.php for keeping your session in correct way //]
    require("inc.php");
    //conect to mysql and get the username//
    //mysql host name//
    $DBHOST = "localhost";        
    //database username//
    $DBUSER = "";    
    //database password//        
    $DBPASS = "";
    //database name//          
    $DBNAME = "";                
    //Connect to mysql//
    mysql_connect($DBHOST, $DBUSER, $DBPASS) or die(mysql_error());
    //Connect to database//
    mysql_select_db($DBNAME) or die(mysql_error());
    if(!isset($_SESSION['username'])){
         if(isset($_POST['username'])){
         //conect to your table for example users table//
         $result =mysql_query("SELECT * FROM users WHERE username='{$_post['username']}'") or die(mysql_error());
         $row = mysql_fetch_array( $result );
         // creat some session if this username exit//
               if (mysql_num_rows($result) > 0) {
               $_SESSION['username'] = $_POST['username'];
               }else{
               print'this username does not exit';
               }
         }
    }
    //here you can put your other php code//

    ?>
     
    دیگه این از توضیحات فایل index.php فقط یه توضیح داره که قبلا با یک فرم تو باید یوزرنیم را برای این فایل بفرستی.
    حالا بریم سراغ فایل inc.php که وظیفه ی حمل این سشن را داره:
    PHP:

    <?
    ///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
    //                                   In the name of God                              //
    //   This portal is a private portal And it was writen by Mohsen Davari              //
    //   Please  do not change its copyright                                             //
    //   I hope that you enjoy using my portal                                           //
    //   If you have any problem contact me with this email => [email protected]    //
    //   Thank`s a lot                                                                   //
    //   Bye                                                                             //
    ///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

    //keep the session in safe and correct way//
    session_start();
    ?>
     
    حالا هر صفحه ای که بخواهی توی سایتت بزاری باید این فایل inc.php را شامل بشه و ساختارش شکل فایل زیر باشه:
    PHP:

    <?
    ///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
    //                                   In the name of God                              //
    //   This portal is a private portal And it was writen by Mohsen Davari              //
    //   Please  do not change its copyright                                             //
    //   I hope that you enjoy using my portal                                           //
    //   If you have any problem contact me with this email => [email protected]    //
    //   Thank`s a lot                                                                   //
    //   Bye                                                                             //
    ///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

    //keep the session in safe and correct way//
    require("inc.php");
    //you can put your other php code here //
    ?>
     
    دیگه از این توضیح کامل تر نمیتونم بدم
     
    نوشته شده توسط mosi20 در ‏25 سپتامبر 2005
  10. sama_sally

    sama_sally Member

    ارسال‌ها:
    226
    تشکر شده:
    2
    امتیاز دستاورد:
    16
    دستت درد نکنه !
    این بود جواب ما؟؟؟


    در ضمن فک کنم توضیحات موسی20 کامله
     
    نوشته شده توسط sama_sally در ‏25 سپتامبر 2005
  11. NojanServer

    NojanServer Member

    ارسال‌ها:
    95
    تشکر شده:
    16
    امتیاز دستاورد:
    6
    آقا دستت درد نكنه،‌ خيلي كامل بود .
     
    نوشته شده توسط NojanServer در ‏26 سپتامبر 2005
  12. NojanServer

    NojanServer Member

    ارسال‌ها:
    95
    تشکر شده:
    16
    امتیاز دستاورد:
    6
    فقط يك سوال ، من الان توي هر صفحه كه بخوام username رو بزنم، بايد چي بزنم .
    خوش آمديد : ؟
    مرسي
     
    نوشته شده توسط NojanServer در ‏26 سپتامبر 2005
  13. mosi20

    mosi20 Active Member

    ارسال‌ها:
    1,296
    تشکر شده:
    220
    امتیاز دستاورد:
    36
    باید از سشن یوزرنیم پرینت بگیری

    PHP:

    print $_SESSION['username']
     
     
    نوشته شده توسط mosi20 در ‏26 سپتامبر 2005

به اشتراک بگذارید