آهنگ اجرا نمیشه

apple00

Member
سلام دوستان توی اتوارنی که در سیستم خودم دارم و آهنگ گ ذاشتم هم بالا اومدش اجرا بشه در سیستم خودم درسته و میخونه اما در سیستم های دیگه نه
باید چیکار کنم؟چی کدی داره؟کدشو کجا بذارم و...
منتظرتونم
ممنون

nevercom

کاربر متخصص انجمن مولتی مدیا بیلدر
خب نباید هم اجرا بشه چون مسیر آهنگ شما مطلق هست، مثلاً D:\Music\music.mp3
اما در سیستم مقصد این آدرس وجود نداره، پس شما باید آدرس رو به محل اجرای برنامه تغییر بدید، یعنی هربار که برنامه اجرا بشه، آدرس بسته به محلی که برنامه از اونجا اجرا میشه، تغییر کنه. اصطلاحاً مسیردهی نسبی، مسیر نسبت به یک پارامتر (مثلاً محل اجرای اتوران) تغییر میکنه.

فرض می کنیم در درایو CD فایل اتوران قرار داره، و کنار اون یک فولدر بنام Music و در این فولدر فایلی بنام Sound.mp3
آدرسی که باید استفاده کنید به این شکل هست:
کد:
<SrcDir>\Music\Sound.mp3
می بینید که مشخصاً اسم درایوی رو استفاده نکردیم. <SrcDir> هم مشخص کننده ی آدرس محل اجرای اتوران هست (ممکنه در هر سیستم متفاوت باشه)

apple00

Member
خب نباید هم اجرا بشه چون مسیر آهنگ شما مطلق هست، مثلاً D:\Music\music.mp3
اما در سیستم مقصد این آدرس وجود نداره، پس شما باید آدرس رو به محل اجرای برنامه تغییر بدید، یعنی هربار که برنامه اجرا بشه، آدرس بسته به محلی که برنامه از اونجا اجرا میشه، تغییر کنه. اصطلاحاً مسیردهی نسبی، مسیر نسبت به یک پارامتر (مثلاً محل اجرای اتوران) تغییر میکنه.

فرض می کنیم در درایو CD فایل اتوران قرار داره، و کنار اون یک فولدر بنام Music و در این فولدر فایلی بنام Sound.mp3
آدرسی که باید استفاده کنید به این شکل هست:
کد:
<SrcDir>\Music\Sound.mp3
می بینید که مشخصاً اسم درایوی رو استفاده نکردیم. <SrcDir> هم مشخص کننده ی آدرس محل اجرای اتوران هست (ممکنه در هر سیستم متفاوت باشه)

خب کجا این آدرس رو واردش کنم؟

MahmoodM30

مدیر <A href="http://forum.majidonline.com/forums/
خب اگه قراره اول صفحه اجرا بشه وی پیج استارت همون صفحه کدش رو بنویس تا برات اجرا کنه

MahmoodM30

مدیر <A href="http://forum.majidonline.com/forums/
خب استاد جان میشه شما کدشو بنویسی و بدی
راستش من هیچی بارم نیست

من استاد نیستم بهتره کتاب جامع بیلدر رو مطالعه کنید بعد چون شما اصلا چیزی بلد نیستین اقدام به ساخت مالتیمدیا میکنید اما یبار اون رو بخونید خیلی از مشکلات ابتدایی شما حل میشه

و هی مجبور نیستی تاپیک بزنی و منتظر جواب من و بقیه باشی

apple00

Member
من استاد نیستم بهتره کتاب جامع بیلدر رو مطالعه کنید بعد چون شما اصلا چیزی بلد نیستین اقدام به ساخت مالتیمدیا میکنید اما یبار اون رو بخونید خیلی از مشکلات ابتدایی شما حل میشه

و هی مجبور نیستی تاپیک بزنی و منتظر جواب من و بقیه باشی

خب حالا دوست گرامی خودت زجمتشو بکیش و بده دیگه؟

جدیدترین ارسال ها

بالا