آموزش SwishMax توپ - بدو بدو آتیش زدم به مالم

آموزش Multimedia Builde توپ - بدو بدو آتیش زدم به مالم

بخاطر بی جنبه بودن دوستان لینک را برداشتم

آخرین ویرایش:

Saman

مدیر انجمن مولتی مدیا بیلدر
تبليغ در پست ضد قوانين مجيد آنلاين هستش. از حامد جان مي ‌خوام اين تاپيكو پاك كنه.

تا بعد...!

siavashmusic

Active Member
دوست عزيز ممنون بابت فايل
جناب سامان خان درسته تبليغ برخلاف قوانين هست ولي روش برخورد شما بدتره اين انجمن مدير داره بهتره شما اجازه بدين مديريت تصميم بگيرن نه اينکه ....

.::SaMaN::. گفت:
تبليغ در پست ضد قوانين مجيد آنلاين هستش. از حامد جان مي ‌خوام اين تاپيكو پاك كنه.

تا بعد...!

دوست عزیز از تذکر شما ممنونم ولی هدف من تبلیغ نبوده و فقط کمک بوده ! اگه کسی از دوستانتون این سی دی را خریده باشه متوجه میشوید که حرف من درسته
درست کردن صدها فیلم آموزشی فارسی به این شکل کاری بسیار دشواره ! خودتون اگه تست کنید متوجه میشید

ولی با همه این تفاسیر اگه به نظر مدیران سایت این کار مورد داره من هم خوشحال میشم پستم پاک بشه !

Saman

مدیر انجمن مولتی مدیا بیلدر
دوست عزيز اگه اين مجموعه رو رايگان ميزاشتيد ميشد كمك ولي حالا كه مبلغي بايد بابت اون پرداخت بشه ديگه كمك نيستش ؟!
جاهاي زيادي براي تبليغ هست ، اينجا براي رفع ابهامات و پاسخ يه سؤالات اطلاع رساني در مورد اين برنامه ست ، حالا اگه اينو به عنوان يك مجموعه معرفي مي‌كرديد ( مثله معرفي كتاب ) بازهم يه چيزي ولي خودتون به تيتر تاپيك دقت كنيد! بدو بدو آتیش زدم به مالم
خوب ؟ اين ميشه تبليغات تجاري نه فرهنگي و اين بر خلاف مقررات وضع شده هستش!

پيشاپيش اگه جسارتي كردم معذرت مي‌خوام.

تا بعد...!

دوست عزیز لینک را برداشتم و دیگه هم سعی نمیکنم آموزش تو سایت بذارم چون لیاقت بعضی ها بیشتر از این نیست !

silvercover

کاربر متخصص
دوستان:

علاقه شما به همکاری و کمک به همدیگه ستودنی است. پیش آمدن چنین سوء تفاهم هایی به دلیل عدم آشنایی صحیح با قوانین هست که توصیه میشه این نقیصه بر طرف شه. به هر حال از دوستان خواهش دارم که محیط دوستانه اینجا رو بهتر مورد استفاده قرار بدن و از ادامه دادن بحث منصرف بشن.

جدیدترین ارسال ها

بالا