آموزش SWiSH از ابتدا تا بینهایت

شروع موضوع توسط massoudn ‏16 فوریه 2011 در انجمن برنامه هاي وابسته

کلمات کلیدی:
?

در مورد مطالب این بخش چه نظری دارید؟

  1. مطالب ارائه شده قابل تفهیم است (خوب یاد میگیرم)

    72.1%
  2. مطالب ارائه شده قابل تفهیم نیست (خوب یاد نمیگیرم)

    20.9%
  3. هیچکدام (نظر دیگری دارم)

    7.0%
  1. constantine470

    constantine470 New Member

    ارسال‌ها:
    11
    تشکر شده:
    4
    امتیاز دستاورد:
    3
    با سلام
    ورژن سوییش شما چنده که من با آخرین ورژن هم نمی تونم بازش کنم
     
    نوشته شده توسط constantine470 در ‏20 اکتبر 2014
  2. hoomanzx

    hoomanzx New Member

    ارسال‌ها:
    7
    تشکر شده:
    0
    امتیاز دستاورد:
    1
    ورژن 4
     
    نوشته شده توسط hoomanzx در ‏21 اکتبر 2014
  3. حسام72

    حسام72 New Member

    ارسال‌ها:
    5
    تشکر شده:
    4
    امتیاز دستاورد:
    1
    سلام.
    من با نرم افزار swish روی تابلو روان کار می کنم.میخواهم برای متن حاشیه بزنم اما نمی دونم چیکار کنم:?::cry:. درست مثل outline در word. اگر راهنمایی کنید ممنون میشم
     
    نوشته شده توسط حسام72 در ‏3 نوامبر 2014
    constantine470 از این پست تشکر کرده است.
  4. constantine470

    constantine470 New Member

    ارسال‌ها:
    11
    تشکر شده:
    4
    امتیاز دستاورد:
    3
    با سلام
    در جواب شما یک را به نظرم رسید
    1 - یه فایل جدید در swish ایجاد می کنیم
    2- اندازه آن را به اندازه پیکسل تابلو قرار می دهیم
    3- رنگ پس زمینه را به دلخواه ( مثلا مشکی ) قرار می دهیم
    3- دور تا دور صفحه را از شکلهای دلخواه مثلا مربع قرار می دهیم ( ارتفاع و عرض آن همان پیکسل در تابلو است یعنی 2 در 2 یعنی 2 پیکسل در 2 پیکسل روشن می شود)
    4- همه آنها را گروه کرده و سپس یک افکت ( مثلا Transform ) به آن می دهیم

    http://dl.majidonline.com/files/get/mOlMxkpPM6/hashie.swi

    در ضمن من با swishmax 1 درستش کردم
     
    نوشته شده توسط constantine470 در ‏4 نوامبر 2014
  5. حسام72

    حسام72 New Member

    ارسال‌ها:
    5
    تشکر شده:
    4
    امتیاز دستاورد:
    1
    سلام.ممنون از لطفتون که جواب دادین. در واقع در swishmax وقتی متنی می نویسم و روی آن بک گراند متحرک می گذارم متن با بک گراند یکی می شود و تداخل می کند.برای اینکه متن به طور کامل متمایز شود چه کار کنم؟؟؟؟؟؟
     
    نوشته شده توسط حسام72 در ‏4 نوامبر 2014
    constantine470 از این پست تشکر کرده است.
  6. constantine470

    constantine470 New Member

    ارسال‌ها:
    11
    تشکر شده:
    4
    امتیاز دستاورد:
    3
    خواهش می کنم
    روش های مختلفی وجود داره

    روش من اینه:
    - متن رو می نویسیم
    - روش افکت دلخواه می ذاریم
    - متن رو انتخاب می کنیم
    - از منوی Edit گزینه Copy رو می زنیم
    - از منوی Edit گزینه Paste in place رو می زنیم
    - از منوی Modify > break > Break into shapes را می زنیم
    - وارد گروه ساخته شده شده و همه اشکال آن را انتخاب می کنیم ( Ctrl + A )
    - در سمت راست از گزینه Shape از جعبه Fill و از منوی کشویی زیر آن گزینه Solid را انتخاب می کنیم و رنگ سیاه را برای آن انتخاب می کنیم
    - از منوی کشویی Line گزینه خط ممتد ( ____________ ) را انتخاب می کنیم
    - اندازه روبروی آن را برابر با 5 قرار می دهیم ( هر چه اندازه بزرگتر سایه بیشتر ) ( در مورد های غیر نوشته مثلا لوگو باید بزرگتر مثلا 50 باشه )
    - رنگ آن را مشکی انتخاب می کنیم ( می تونیم به دلخواه رنگ دیگه ای هم بزنیم )

    لازم به ذکره که لایه نوشته باید بالاترین لایه بعد از حاشیه ، بعدش سایه و بعدش بک گراند باشه

    http://dl.majidonline.com/files/get/hz2GTsYu4G/swish.swi

    _________________________________________________________
    با تشکر
     
    نوشته شده توسط constantine470 در ‏4 نوامبر 2014
    hadi_rezaei70 از این پست تشکر کرده است.
  7. حسام72

    حسام72 New Member

    ارسال‌ها:
    5
    تشکر شده:
    4
    امتیاز دستاورد:
    1
    آقا دمت گرم...خیلی حال دادی.....:rose::oops::)
     
    نوشته شده توسط حسام72 در ‏4 نوامبر 2014
    constantine470 از این پست تشکر کرده است.
  8. حسام72

    حسام72 New Member

    ارسال‌ها:
    5
    تشکر شده:
    4
    امتیاز دستاورد:
    1
    سلام.
    دوباره مزاحم شدم.
    چطور می تونم متن رو به حالت سه بعدی در بیارم؟؟؟؟؟؟
     
    نوشته شده توسط حسام72 در ‏4 نوامبر 2014
    constantine470 از این پست تشکر کرده است.
  9. constantine470

    constantine470 New Member

    ارسال‌ها:
    11
    تشکر شده:
    4
    امتیاز دستاورد:
    3
    فکر نکنم توی swish بشه حالا بیشتر تحقیق کن
     
    نوشته شده توسط constantine470 در ‏4 نوامبر 2014
  10. حسام72

    حسام72 New Member

    ارسال‌ها:
    5
    تشکر شده:
    4
    امتیاز دستاورد:
    1
    میشه.جایی دیدم.
    به هر حال بابت کمکتون ممنون.مرسی
     
    نوشته شده توسط حسام72 در ‏4 نوامبر 2014
  11. massoudn

    massoudn کاربر فعال

    ارسال‌ها:
    702
    تشکر شده:
    1,234
    امتیاز دستاورد:
    93
    ٌFilters Layout

    با سلام،
    دوست عزیز،
    طبق تصویر از گزینه Window (شماره1) پنل Filters (شماره 2) را نمایان و از قسمت بالا سمت چپ پنل (شماره 3) آن را Drag و در محل معین شده (شماره 4) قرار دهید،
    موفق و مؤید باشید.
     

    پیوست ها:

    نوشته شده توسط massoudn در ‏5 نوامبر 2014
    mohsensistani از این پست تشکر کرده است.
  12. fcom5

    fcom5 New Member

    ارسال‌ها:
    5
    تشکر شده:
    0
    امتیاز دستاورد:
    1
    بادرود به تمامی استادن که این آموزشهای ارزشمند را در اینجا ارائه کرده اند بنده یه درخواست داشتم اگر ممکنه درمورد ساخت این نوع متن برای تابلوهای روان هم توضیح یا آموزش ساختن با سویش مکس را توضیح دهید
    http://www.aparat.com/v/COBdW
     
    نوشته شده توسط fcom5 در ‏19 نوامبر 2014
  13. hiwa_heja

    hiwa_heja New Member

    ارسال‌ها:
    4
    تشکر شده:
    0
    امتیاز دستاورد:
    1
    سلام به همه دوستان یک نیاز فوری و خیای مهم دارم لطفا دریغ نفرمایید کارم خیلی لنگه
    راهنمایی کنید که چگونه در سویش مکس نموذار توابع ریاضی را رسم کنم (یک مثال ساده برام بزارید کد اکشن اسکریپتش می خوام)
     
    نوشته شده توسط hiwa_heja در ‏3 دسامبر 2014
  14. massoudn

    massoudn کاربر فعال

    ارسال‌ها:
    702
    تشکر شده:
    1,234
    امتیاز دستاورد:
    93
    نوشته شده توسط massoudn در ‏6 دسامبر 2014
  15. hiwa_heja

    hiwa_heja New Member

    ارسال‌ها:
    4
    تشکر شده:
    0
    امتیاز دستاورد:
    1
    با تشکر فراوان یه سوال دیگه دارم .آیا میشه فقط با کد نویسی یک فیلد متن ایجاد کرد؟ اگر پاسخ مثبته لطفا راهنماتیی کنید
     
    نوشته شده توسط hiwa_heja در ‏5 ژانویه 2015
  16. saiedre

    saiedre New Member

    ارسال‌ها:
    1
    تشکر شده:
    0
    امتیاز دستاورد:
    1
    باسلام
    ضمن تشکر فراوان از زحمات دوستان (مخصوصا آقا مسعود) ممنون میشم اگه راهنمایی کنید و بگید که :
    چرا تمامی دستوراتی که در مورد browser به swish میدم (مثلا getURL()) توی مرورگر و البته خود فلش پلیر اجرا نمیشه؟؟!!
    ضمنا چطور میتونم از داخل سیستم یک فایل اجرایی رو با یک لینک در Swish باز کنم؟

    پیشاپیش از پاسخ شما ممنونم
     
    نوشته شده توسط saiedre در ‏17 فوریه 2015
  17. massoudn

    massoudn کاربر فعال

    ارسال‌ها:
    702
    تشکر شده:
    1,234
    امتیاز دستاورد:
    93
    با سلام،
    دوست عزیز نمونه مورد نظر خود را ضمیمه نمائید،
    معمولا در فلش پلیر 6 بعداز کلیک بر روی url مورد نظر یک صفحه وب باز میگردد،
    در فلش پلیر های بعد (تا کنون) این امکان در بعضی موارد تنها با یک پیغام در خوده فلش پلیر (برای یک بار در هر اجرا) نمایش داده خواهد شد،
    شما برای تست می بایست از درون نرم افزار play نمائید یا بر روی هاست و سرور قرار دهید تا بطور واقعی دستورات را برای شما اجرا نماید.



    مثال:
    شما یک فایل اجرایی با نام a.exe دارید،
    می بایست این فایل در فولدری با نام fscommand قرار گیرد تا با کد ذیل که بر روی دکمه قرار خواهید داد،
    فایل اجرایی را باز نماید،

    موفق و مؤید باشید./.
     
    نوشته شده توسط massoudn در ‏18 فوریه 2015
  18. رسول21

    رسول21 Member

    ارسال‌ها:
    43
    تشکر شده:
    10
    امتیاز دستاورد:
    8
    اقا این تولبار افکت وتنظیمات اونو چجوری بیارم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
     
    نوشته شده توسط رسول21 در ‏3 مارس 2015
  19. massoudn

    massoudn کاربر فعال

    ارسال‌ها:
    702
    تشکر شده:
    1,234
    امتیاز دستاورد:
    93
    با سلام،
    دوست عزیز،
    در مورد کدام "
    ولبار افکت وتنظیمات" صحبت میکنید،
    نمونه، سورس، آدرس، مشخصات و ... اعلام فرمائید،
    موفق و مؤید باشید./.
     
    نوشته شده توسط massoudn در ‏4 مارس 2015
  20. amb2009

    amb2009 New Member

    ارسال‌ها:
    3
    تشکر شده:
    0
    امتیاز دستاورد:
    1
    خسته نباشید یک پروژه سویش ساختم میخاستم یک فایل صوتی توی بگراند فایل بذارم البته گذاشتم ولی تا آهنگ تموم نشه وارد صفحه دوم نمیشه ممنونم میشم راهنمایی بفرمایید .
    علی بلوچی
     
    نوشته شده توسط amb2009 در ‏16 می 2015

به اشتراک بگذارید