آموزش php به صورت مرحله به مرحله

نظر شما درباره اين آموزش

• مجموع رای دهندگان
    18

restles20

Active Member
اگر بخوام برای ایمیلی که ارسال می کنم دارای یه قالب html باشه باید چی کار کنم ؟؟؟

shnoit

Well-Known Member
در پستهای قبلی دوستان این سوال رو مطرح کرده بودن ) چون مقاله کاملی نیس و اینکه مشکل آدم رو حل کنه بنده نیز میخواستم این آموزش رو در صورت امکان پیوست یکی از قسمت یا فصل ها نمائید.

آموزشی در خصوص قالب نویسی ساده تره ( همانند اینکه مثلا بشه سیستم رو جورسی قالب بندی و قالب برای طراحی کرد مث وبلاگها ) که مثلا با جاگذاری یه کد تایلی نمایش داده بشه ( <title>، با یه کد موضوع <subject> ، با یه کد متن خبر <newstitle>، با یه کد عنوان مطلب و ....

با تشکر از زحماتتون. در حال دانلود فصل ها هستم.

آخرین ویرایش:

MMSHFE

Active Member
در پستهای قبلی دوستان این سوال رو مطرح کرده بودن ) چون مقاله کاملی نیس و اینکه مشکل آدم رو حل کنه بنده نیز میخواستم این آموزش رو در صورت امکان پیوست یکی از قسمت یا فصل ها نمائید.
آموزشی در خصوص قالب نویسی ساده تره ( همانند اینکه مثلا بشه سیستم رو جورسی قالب بندی و قالب برای طراحی کرد مث وبلاگها ) که مثلا با جاگذاری یه کد تایلی نمایش داده بشه ( <title>، با یه کد موضوع <subject> ، با یه کد متن خبر <newstitle>، با یه کد عنوان مطلب و ....
با تشکر از زحماتتون. در حال دانلود فصل ها هستم.
شما باید از موتورهای قالب مثل Smarty استفاده کنید.

restles20

Active Member
سلام دو تا سوال دارم
اول اینکه قسمت بعدی آموزش رو کی قرار میدین و سوال دومم اینه که آیا در رابطه با Ajax در php هم آموزش می زارین ؟؟؟

جدیدترین ارسال ها

بالا