آموزش linux

dbboy

Member
سلام
ميخواستم لينوكسو ياد بگيرم!
اول بايد از كجا شروع كنم:?:

به نظر من آقا بهزاد این سوالی نیست که کسی بتونه بهتون یک راه خاص بگه تنها راهی که من میتونم بهتون پیشنهاد کنم که به خیلی ها گفتم و جواب گرفتن اینه که شما windows رو کلا از روی کامپیوتر حذف می کنی و یکی از لینوکس های user freindly مثل ubuntu 7.04 را نصب می کنی و تمام تلاشتو می کنی که همه کارهاتو با اون انجام بدی چون مجبوری .بعد از 2 هفته میبینی که چقدر لینوکس یاد گرفتی .
اگر هر مشکلی هم داشتی می تونی ازم سوال کنی خیلی خوشحال می شم بتونم کمک کنم .
موفق باشی .

miladhoo

New Member
سلام
امیدوارم که حالتون خوب باشه
از کار قشنگتون که وقت میزارید و به سوالات جواب میدید ممنون البته من اولین بارمه که میام اینجا
راستش من مجبورم که اسکریپتینگ را با لینوکس یاد بکیرم چون بعدش باید perl یاد بگیرم - راستش هیچ چی نمیدونم از لینوکس
البته یه کتاب اینگلیسی از اینترنت دانلود کردم که اسمش advance linux scripting هست ولی وقتی میخونمش یه چیزایی رو نمی فهمم و اعصابم خورد میشه - دوست دارو همه چی رو از بنیادش یاد بگیرم
حالا با این اوصاف سوالم از شما اینه که : یه مرجع خوب واسه کار با کاممند های لینوکس سراغ دارید ؟ یا اینکه اصلا کسی رو میشناسید که بشه ازش سوال پرسید حالا اگه پولی هم در میا باشه مشکلی نیست (البته جسارتا)
مثلا من مفهوم این جمله رو نمی فهمم : Note that the ";" sometimes needs to be escaped
این جمله تویه همون کتابه و موضوعش هم special characters هست
حالا کمک کنید
ممنون اگه به من میل بزنید وگر نه که همین جا مزاهمتون میشم [email protected]

miladhoo

New Member
کمک در رابطه با لینوکس

سلام
از کار قشنگتون که وقت میزارید و به سوالات جواب میدید ممنون البته من اولین بارمه که میام اینجا
راستش من مجبورم که اسکریپتینگ را با لینوکس یاد بکیرم چون بعدش باید perl یاد بگیرم - راستش هیچ چی نمیدونم از لینوکس
البته یه کتاب اینگلیسی از اینترنت دانلود کردم که اسمش advance linux scripting هست ولی وقتی میخونمش یه چیزایی رو نمی فهمم و اعصابم خورد میشه - دوست دارو همه چی رو از بنیادش یاد بگیرم
حالا با این اوصاف سوالم از شما اینه که : یه مرجع خوب واسه کار با کاممند های لینوکس سراغ دارید ؟ یا اینکه اصلا کسی رو میشناسید که بشه ازش سوال پرسید حالا اگه پولی هم در میا باشه مشکلی نیست (البته جسارتا)
مثلا من مفهوم این جمله رو نمی فهمم : Note that the ";" sometimes needs to be escaped
حالا کمک کنید

راستی من یه فتوشاپ کار حرفه ای هستم شاید بتونم کمکی کنم کلاً

AMiR

Active Member
يكي توضيح بده اين تاپيك در چه مورده !
144fs807820.gif

dbboy

Member
سلام
حالا کمک کنید

سلام دوست عزیز .
آول اینکه بگو می خوای با کدوم distribution شروع کنی .
دوم به من بگو چه نوع اسکریپت هایی می خوای بنویسی ؟ می خوای shell Scripting کار کنی یا چیز دیگه .
در رابطه با پیغامی هم که پرسیده بودی در لینوکس سیمی کولن به عنوان یک جدا کننده بین دستورات می باشد .مثلا :
[LTR]echo dbboy;echo linux
output is :
dbboy
linux
[/LTR]
حالا جاهایی هست که شما می تونید بجای سیمی کولن از escaped characters استفاده کنی و با استفاده از اونا دیگه لازم نیست که از سیمی کولن استفاده کنی .مثلا خروجی بالا با استفاده از escaped characters :
[LTR]echo dbboy $'\n'linux
output is :
dbboy
linux
[/LTR]
در هر حال راز یادگیری اینه که از چیزهایی که نمی فهمی در لحضه بگزری و بپردازی به چیزهایی که یاد می گیری که باعث نشن روند یادگیری رو نگه دارن و بعد با جستجو و دانسته های جدید به یادگیری اونها بپردازی .
اگه سوالی داشتی بگو حتما .
امیدوارم موفق باشی

جدیدترین ارسال ها

بالا