آموزش edius از پايه

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Javad_Ed

Member
بقیش که پایه هست
اگه میخوای اونا رو هم پاک کنم
ولی این نمیشه سامان عزیز
ملت معطل بمونند
این طرح صد ساله میشه

Peace Dove

Well-Known Member
بقیش که پایه هست
اگه میخوای اونا رو هم پاک کنم
ولی این نمیشه سامان عزیز
ملت معطل بمونند
این طرح صد ساله میشه

اشكال نداره بذار باشه
عزيزم من چيكار كنم برف اومد ملت تعطيل شد امتحاناتم عقب افتاد حالا باشه ما كي باشيم ملت معطل كنيم
نه فكر نكنم صد ساله بشه اگه شد پسرمو ميگم بياد راه منو ادامه بده!
موفق باشيد

Javad_Ed

Member
اشكال نداره بذار باشه
عزيزم من چيكار كنم برف اومد ملت تعطيل شد امتحاناتم عقب افتاد حالا باشه ما كي باشيم ملت معطل كنيم
نه فكر نكنم صد ساله بشه اگه شد پسرمو ميگم بياد راه منو ادامه بده!
موفق باشيد
خوب ببینیم بعد از امتحانات چکار میکنی
مدیران لطفا پست هایی که ویرایش کردم رو حذف کنند
ممنون

Peace Dove

Well-Known Member
خوب ببینیم بعد از امتحانات چکار میکنی
مدیران لطفا پست هایی که ویرایش کردم رو حذف کنند
ممنون
عجبا چرا اينكارو كردي حالا من عصباني بودم يه چيزي گفتم نبايد جدي بگيري اينجا كه مال من نيست مال همست ميخواستم نظم داشته باشه اگه بد ميگم بگو.
بعد از امتحانات هم همه كاري ميكنيم .كارنامه ميگيريم .تنبيه ميشيمو...!!!

Peace Dove

Well-Known Member
خوب سلام بعد از يه مدت حالا دوباره در اين قسمت شروع به كار ميكنم وعكسها هم دراولين فرصت آپلود ميشه.

فيلتر mirror
اين فيلتر تصوير را در دو قسمت عمودي وافقي قرينه سازي ميكند

فيلتر mosaic
اين فيلتر تصوير را شطرنجي ميكند وفكر كنم فيلتر پر كاربردي باشد كه با زياد كردنblock size تصوير نا مفهوم ميشود.ليست block patern :شما ميتوانيد از اين ليست حالت هاي مختلف كه زيبايي خاصي دارند براي موزاييك را انتخاب كنيد

Motion blur
اين فيلتر تصوير را به حالت كشيده نشان ميدهد كه هنوز من درست از اين فيلتر نفهميدم اگه شما فهميديد به من هم بگيد

Peace Dove

Well-Known Member
فيلتر old movie film
به نظر من يكي از زيباترين وجالب ترين فيلتر همين فيلتر قديمي كردن فيلم ميباشد كه ميتوان به وسيله اين فيلتر فيلم را قديمي وسياه وسفيد كرد.
در قسمت dust&hiar ميتونان نويز هايي را وارد تصوير كرد كه مي توان اندازه هاي آن مانند شدت نويز وزمان ماندن بر روي تصوير وتعداد آنها را تغيير داد.
در قسمت scratch noise ميتوان نويزهاي خطي وارد نمود ومقداروشفافيت وزمان ماندن در تصوير را تغيير داد.
Film grain :اين قسمت باعث برفكي شدن تصوير ما ميشود واز 1 تا 255 قابل تغيير است.
Frame jitter :اي قسمت باعث پرش در تصوير ميشود
Border darkening :خاصيتي است كه باعث ميشود دور تا دور تصوير تاريك ومه آلود شود
Flicker :خاصيت كم وزياد كردن تصوير را دارد .

فيلتر pencil sketch
تصوير را به حالتي در مياورد كه انگار با مداد كشيده شده است واسكيچ در بين گرافيست ها معروف است.
با زياد يا كم كردن insensity رنگ مشكي كم يا زياد ميشود واگر تيك قسمت ريورس را بزنيد تصوير معكوس ميشود.

Peace Dove

Well-Known Member
فيلتر raster wipe
اين فيلتر تصوير ما را موجدار ميكند واز 3 قسمت تشكيل شده است كه هر يك از تنظيمات براي خود يك
Keyframe دارد

فيلتر sharpnees
اين فيلتر باعث شفاف شدن تصوير ميشود وتصوير را با جزييات بيشتري نشان ميدهد

فيلتر smoth blur
مانند فيلتر قبلي عمل فيلتر را انجام ميدهد اما با تفاوت به اينكه لبه هاي تصوير ملايم ميشود.

فيلتر soft focus
اين فيلتر ميتواند تصوير را شفاف يا بر عكس يك حالت مه مانندي بدهد و وضوح تصوير ونور تصوير را ميتوان تنظيم كرد .واين فيلتر نيز از ديگر فيلتر هاي زيبا است كه ميتوان در تصوير حالت رويايي ايجاد نمود

Peace Dove

Well-Known Member
فيلتر strobe/freeze
اين فيلتر باعث لحظه به لحظه شدن فيلم ميشود وبا تغيير دو قسمت آن ميتوان فريم فريم شدن تصوير را كم يا زياد كرد.
اگر color frame فعال باشد در تصوير حالت فلاش ميزند

فيلتر tunnel vision
اين فيلتر تصوير را به صورت تونل در مي آورد كه ميتوان در بك كار هايتان اين فيلتر را اجرا كنيد

فيلتر video noise
اين فيلتر برفك هاي رنگي يا سياه سفيدي ايجاد ميكند.

آخرین ویرایش:

Peace Dove

Well-Known Member
فيلتر region
اين فيلتر كه ناگفته ماند واز همه فيلتر ها مهمتر است وآخرين فيلتر تصويري است.
با استفاده از اين فيلتر ميتوان قسمتي از تصوير را انتخاب كرد (كه من در آموزش شطزنجي كردن قسمتي تصوير ازاين فيلتر استفاده كردم ).
اين فيلتر از چند قسمت تشكيل شده است كه در قسمت اول ميتوانيد تصوير را مشاهده كنيد ومحدوده را مشخص.و در پايين سه برگه مشاهده ميكنيد كه در برگه اول بيرون از قسمت انتخاب شده را ميتوان فيلتري دادودر قسمت setup تنظيمات مربوط به فيلتر را انجام داد .در برگه دوم ميتوان داخل قسمت انتخاب شده را فيلتري دادكه اين نيز مانند قسمت قبل است .
اگر ميخواهيد مرز انتخاب شده به صورت محو در آيد گزينه soft edge را در بالا سمت راست فعال كنيد ومقدار آن را افزايش دهيد.
با فعال كردن گزينه ellipse ميتونان محدوده را به صورت بيضي را دايره در آورد .
خوب مكن است در تصوير قسمتي كه ميخواهيم شطرنجي شود متحرك باشد وهر لحظه تغيير كند خوب حالا بايد چيكار كنيم؟!خيلي سادست در قسمت moving path را بايد فعال كرد وبعد در پنجره تايم لاين قسمت به اول قسمتي كه ميخواهيم شطرنجي شود ميآوريم بعد در تنظيمات moving path روي add كليك كنيد وروي تصوير قسمت مورد نظر را انتخاب كنيد خوب دوباره در پنجره ي تايم لاين قسمت ديگري انتخاي ودر تنظيمات add را بزنيد وبه همين ترتيب ميتوانيد محل شطرنجي كردن تصوير را در زمان تغيير دهيد حال اگر قسمتي را اشتباها اد كرديد رو آن كليك كنيد وبعد remove.

اين فيلتر قابليت هاي فراواني دارد كه با تمرين هاي مكرر متوجه آن ميشود .
اميدوارم از اين قسمت از آموزش ها كمال استفاده رو برده باشيد.

حالا خوب شد؟

آخرین ویرایش:

Javad_Ed

Member
عجبا چرا اينكارو كردي حالا من عصباني بودم يه چيزي گفتم نبايد جدي بگيري اينجا كه مال من نيست مال همست ميخواستم نظم داشته باشه اگه بد ميگم بگو.
بعد از امتحانات هم همه كاري ميكنيم .كارنامه ميگيريم .تنبيه ميشيمو...!!!

سلام ممنون از آموزش ها
مگه من چکار کردم ؟؟؟؟

شما گفتی بعصی ها پایه نیست منم اونا رو ویرایش کردم
3d pict... ,luminan.time remap
و بقیه رو گذاشتم و شما گفتی باشه ‍
حالا میگی چرا اینکار رو کردی؟؟؟؟؟؟؟:eek:
راستی یه اکانت پرشین گیگ یا پارس...
بگیر عکس ها رو توی اون آپ کن که هی پاک نشن

آخرین ویرایش:

Peace Dove

Well-Known Member
سلام به همه
بعد از مدتي دوباره شروع به كار ميكنم
در اين قسمت ما با فيلتر هاي صوتي آشنا ميشويم كه ميتوان به كمك اين حالت هاي مختلف را به صدا داد.
در اين قسمت من مطالب كلي رو ميگم چون تنظيم كلي براي يك صدا نداريم.مثلا من نميتونم يك اعداد استاندارد بنويسيم.چون براي هر موزيكي تنظيم خاص خود را دارد.

Audio filter
Delay:اين فيلتر بيشتر براي موزيك به كار ميرود وحالت اكو را به موزيك ميدهد كه بايد تنظيمات آن را تغيير داد.كه فواصل تكرار را كاهش و افزايش ميدهد.

Graphic equalizer:
اين فيلتر ميتوانيد حالت باس صدا را تقويت كنيد.كه با تغيير درجه هاي آن ميتوانيد به صداي مورد نظر وخوبي برسيد.

فيلترهاي low & high pass filter
اين دو فيلتر صداي موزيك را كم وزياد ميكند

Panpot&balance
كار اين فيلتر تعادل بين پخش صدا را دارد .كه از دوقسمت تشكيل شده يكي براي كنترل صداي سمت چپ وديگري براي صداي سمت راست.كه ميتوانيد با عدد ودستي تنظيم كنيد

Parametric equalizer
اين يكي از فيلتر هاي حرفه اي تنظيم صدا است كه از سه قسمت تشكيل شده است وميتوان صداي خوبي را درست كرد.

Tone controller
اين فيلتر نيز براي كنترل بلندي صدا ميباشد

شما براي اين كه تنظيمات خوبي روي صدا انجام دهيد ميتوانيد اول صدا را اجرا كنيد (play)وبعد روي قسمت تنظيمات رفته اينجوري هر تغييري كه دهيد همون لحظه ميفهميد.

آخرین ویرایش:

Peace Dove

Well-Known Member
عکسی نداره فقط اولی داره.آخه لازم نبود بذارم چیزی نیست که برای آمورش های بعدی که وارد ترانزیشن میشم عکس میذارم.
موفق باشید
سامان

Javad_Ed

Member
سلام دوستان
سامان جان
بهتره ورژن 4.5 ادیوس رو بگیری
نگاه کن
(دوستان دارم audio filter ی که داداش سامان گفت تکمیل میکنم)
01.jpg

میبینید که یک فیلتر به اسمه pitch shifter اضافه شده که کارش زیر و بم کردن صداست
اینم پالت اینفور
02.jpg

اون vst هم پلاگینی هست که تنظیمات زیادی داره توی ورژن های قدیمی ادیوس هم بود
من خودم زیاد باهاش ور نرفتم :
03.jpg

موفق باشید
راستی برای افکت های بیشتر برید اینجا
http://www.soundsnap.com/

Peace Dove

Well-Known Member
اغکتهای 3d جدید می خواهم بار یادیوس
nدوست عزيز ما افكت فروش نيستيم اينجا آموزش اديوسه ميتوني جاي ديگه مطرح كني يا ميتوني يه سر بري تو امضام اونجا همه چي پيدا ميكني. موفق باشي

ترانزيشن چيست؟
ترانزيشن ابراي است كه به وسيله آن ميتوان تصويري را به تصويري ديگر تبديل كرد.
در برنامه اديوس اين ترانزيشن ها در حالت هاي دو بعدي سه بعدي و آلفا ميباشد.
من در اول چگونگي استفاده از ترانزيشن و بعد چگونگي تنظيماتش رو ميگم.
3g8dh91i3nxji3aw6yax.jpg

همونطور كه در پنجره افكت ميبينيد سومين گزينه ، گزينه ترانزيشن ميباشد.كه با كليك روي ترانزيشن دو بعدي ليست wipe هاي آن معلوم ميشود.

ميدونيد كه در پريمير يك لايه مخصوص ترانزيشن وجود دارد.اما در اديوس اين وجود ندارد.واين يك ويژگي اين برنامه حساب ميشود زيرا ديگر هيچ محدوديتي براي ما وجود نميارد.بنابر اين ما ميتونيم در هر لايه اي كه دوست داريم از ترانزيشن استفاده كنيم.

ترانزيشن در دو مكان قرا ميگيرد يكي در لايه زير تصوير كه فقط در اول يا آخر تصوير قرار ميگيرد.
ودگيري بين دوتصوير كه همان تبديل تصويري به تصويري ديگر است.
u2c6f5asw27502xfgogb.jpg

وقتي روي قسمت ترانزيشن هستيد.با بردن موس روي هر يك از وايپ ها نوع آن وايپ را به شما نشان ميدهد.براي استفاده در پنجره تايم لاين بايد وايپ مورد نظر را با موس روي مكان مورد نظر بكشيد.

تمرين:همين حالا يك تصوير وارد تايم لاين كنيد ويك وايپ به اول لايه زيرين قرار دهيد . بعد نوار لغزنده را به اول تصوير بياريد .وplay كنيد.(دكمه space كيبورد را بزنيد.)

خوب تا اينجا چگونگي استفاده از ترانزيشن را ياد گرفتيد.حال براي آشنايي با تنظيمات ،يك تصوير وارد تايم لاين كنيد وبه قسمت information بريد وروي وايپ دوبار كليك كنيد.

7xs9bloj8w19t5yuvd9t.jpg
ميبينيد كه از چند سر برگ تشكيل شده است.
اولين سربرگ peresets ميباشد.كه در اين پنجره ترانزيشن هاي مربوط به اين ترانزيشن را نمايش ميدهد.
همه ترانزيشن هاي دو بعدي از سر برگ هاي peresets ، options ،keyframes ،general ، info تشكيل شده است.
ميبينيد كه يك مستطيل group ديده ميشود كه با زدن تيك كاستم ميتونانيد يك ترانزيشن بسازيد وذخيره كنيد. در بخش options هر ترانزيشني تنظيم مخصوص به خود را دارد.و ميتونيد حالت هاي مختلفي را اجرا كنيد.
90b8cawnnrsc7wyb26o6.jpg

در بخش keframes حات هاي حركتي را داريم كه خود نيز ميتوانيد حركتي تنظيم كنيد يا از حركت هاي آماده استفاده كنيد.ميبنيد كه در قسمت كي فريم گزينه add keyframes وdelet ديده ميشود شما ميتونايد به وسيله اينها وتغيير جاي frame ها نوع حركن وايپ را تغيير دهيد.حتي ميتونيد اين حركت را ذخيره كنيد.

تمرين:يك ترانزيشن را طوري تنظيم كنيد كه در وقتي ظروع شد چند لحظه بايستد ودوباره ادامه دهد.

در بخش general دو گزينه مشاهده ميكنيد كه گزينه اول براي بر عكس كردن تنظيم ترانزيشن است
وگزينه بعدي براي حذف يا نمايش بوردر دور تصوير است.

ودر آخر info است كه اطلاعات مربوط به اون ترانزيشن را ميدهد.

در آموزش هاي بعدي به آموزش تك تك ترانزيشن هاي دو بعدي ميپردازيم.
موفق باشيد
[FONT=&quot]سامان[/FONT]

Peace Dove

Well-Known Member
ترانزيشن نقش مهمي در ميكس ومونتاژ دارد. وهميشه بايد سعي كنيد كه بهترين ترانزيشن رو براي كليپ خودتون انتخاب كنيد كه هم به تصوير بياد هم به صدا.وهماهنگي داشته باشه.
خوب حالا ميخوايم با ترانزيشن ها به طور مختصر آشنا بشيم .

Blind push
اين ترانزيشن اتصال هست.
خوب وارد تنظيمات اين ترانزيشن شويد.در قسمت peresets موارد آماده در مورد همين ترانزيشن قرار دارد.
در قسمت options در مستطيل استايل انواع اتصال را داريم.
در مستطيل tiles ميتوانيم در جهت x ,y بافت هاي اتصال را افزايش دهيم.
در قسمت stripes ميتوان سايز بافت را كم وزياد كنيم.

Block
اين يكي از وايپ هاي زيباست كه با افكت هاي صوتي ميتواند هماهنگي ايجاد كند.
در قسمت تنظيمات اين وايپ options قسمت هايي دارد كه ميتوانيد متوجه آن بشويد.در قسمت progress mode سه حالت حركت داريم.اولي حالت ساده دومي حالت مارپيچ وشطرنجي وآخري به حالت شطرنجي دوطرفه.در قسمت direction شما تعيين ميكنيد كه وايپ از كدام قسمت آغاز شود .و گزينه style نوع حركت را مشخص ميكند.
در صورت تمرين زياد با اين ها ميتوانديد تسلط پيدا كنيد وبفهميد كه در كجا ميتوان استفاده كرد .حتما با قسمت تنظيمات ور بريد .

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا