آموزش Dream Scape بخش 2و1 PDF(تا پایان دریا)

من رو حلال کردین؟

• نه...

رای: 5 17.9%
  • آره...

رای: 19 67.9%
  • باید فکر کنم؟؟؟

رای: 4 14.3%

• مجموع رای دهندگان
    28

roohollah

Banned
هی...:-? یک نفر گفته نه!!!!:sad:
چقدر بدجنسی، بدجنسی، بدجنسی، بدجنسی، بدجنسی، بدجنسی، بدجنسی، بدجنسی، بدجنسی، بدجنسی، بدجنسی، بدجنسی، بدجنسی، بدجنسی، بدجنسی، بدجنسی، بدجنسی، بدجنسی، بدجنسی، بدجنسی، بدجنسی، بدجنسی، بدجنسی، بدجنسی......................:mad:
فردای روزگار که مردم، به خاطر 220 KB برم جهنم!؟!؟:neutral:، بدجنسی، بدجنسی، بدجنسی، بدجنسی، بدجنسی، بدجنسی، بدجنسی، بدجنسی، بدجنسی، بدجنسی، بدجنسی، بدجنسی.....................

:Mohsen:

کاربر باتجربه
rzt جان ممنون
clap.gif

اگه زحمت ساخت آموزش كوهستان برفي و ... با dream scape رو هم بكشي ديگه تكميله
وقتي تك و تنها رفتي تو كار dream scape بايد تا آخرش بري !!!
2mynf2r.gif

--------------------------------
هی...:-? یک نفر گفته نه!!!!:sad:
چقدر بدجنسی، بدجنسی، بدجنسی، بدجنسی، بدجنسی، بدجنسی، بدجنسی، بدجنسی، بدجنسی، بدجنسی، بدجنسی، بدجنسی، بدجنسی، بدجنسی، بدجنسی، بدجنسی، بدجنسی، بدجنسی، بدجنسی، بدجنسی، بدجنسی، بدجنسی، بدجنسی، بدجنسی......................:mad:
فردای روزگار که مردم، به خاطر 220 KB برم جهنم!؟!؟:neutral:، بدجنسی، بدجنسی، بدجنسی، بدجنسی، بدجنسی، بدجنسی، بدجنسی، بدجنسی، بدجنسی، بدجنسی، بدجنسی، بدجنسی.....................

ولي ما كه نفهميديم اينجا چي گفتي

roohollah

Banned
ممنونم:D، یعنی خواهش میکنم:neutral:، نمیدونم بابا اخر من حرف زدن یاد نگرفتم...:lol:

اگه زحمت ساخت آموزش كوهستان برفي و ... با dream scape رو هم بكشي ديگه تكميله
چشم ، سعی میکنم تا فردا بزارم...

)
ولي ما كه نفهميديم اينجا چي گفتي
نظر سنجی بالا رو گفتم،:lol:
یک نفر به سوال"من رو حلال کردین؟"جواب نه داده...:-?
البته امیدوارم شوخی باشه...
وقتي تك و تنها رفتي تو كار dream scape بايد تا آخرش بري !!!
2mynf2r.gif
چشم، راستی تو پست بعدی که بخش آخر رو گزاشنتم، بگین از پلاگینهای زیر چی رو بعدش بگم؟؟؟
Partical Flow
برای ساخت پارتیکال با کارایی وحشدناک!!!(اوایل پلاگین بود، حالا عضو مکس شده...):)
Ornatrix
برای مو و چمن(بسیار سبک و خیلی خوش دست، فقط Dinamic درست کار نمیکنه که البته کسی هم استفاده نمیکنه!!!):)
After Burn
برای آتش و دود و بخار و ...(بر اساس سیستم زره ای):)
natural shaders
متریال های: آب، خاک و شن، ماگما و یخ را با کیفیت خارق العاده ای می سازد!!!:)
PolyBoost
برای مدلینگ، این پلاگین ساخت اشیاء با تکنیک Poly را با ابزار خیلی زیاد بسیار ساده تر، سریعتر و قویتر می کند(مدل کار ها نبینند :)نصف عمرشان بر فنا!!!)
Fumex
آتش بر پایه سیمولیت(تکامل یافته پلاگین AURA است)...:)
FinalDOF
ایجاد امق میدان( فوکوس کردن دوربین رو چیزی!!!!) با امکانات و کیفیتی بسیار بسیار بهتر از خود مکس:)Depth Of Field
Ghostpainter
برای باز کردن PHOTOSHOP در 3Ds MAX در یکی از ویو ها!!!(با قلم فتوشاپ بر روی جسم سه بعدی خود در مکس تکستچیر کار :)کنید!!!)
Facial Studio
ساخت صورت با کیفیت قابل قبول ولی با تنظیمات خیلی زیاد(برای ساخت یک صورت بیس خوب است)...:)
یا نرم افزارهای::neutral:
Photoshop(For Texturing)
تکست چیرینگ حرفه ای، متداخل با مکس:)
Endorphin
ساخت برخی از حرکات انسان به صورت طبیعی و نسبتا ساده( یک نرم افزار با حال برای رفقای کاراکتر کار)...:)
Movimento
موشن کپچر بر اساس انالیز تصویر(اگر 4 تا دوربین داشتین که هیچی و الا بیخیال شین!!!:)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
من یک سری تحقیق رو اینا کردم، میتونم آموزششو براتون بزارم...:D

کاربر باتجربه
چشم، راستی تو پست بعدی که بخش آخر رو گزاشنتم، بگین از پلاگینهای زیر چی رو بعدش بگم؟؟؟
rzt جان بابا بيخيال با اين ترتيب كه شما داري پيش ميري بايد كل وقتمونو بزاريم سر پيدا كردن پلاگينها و نصبشون !
خود مكس اين همه قابليت داره ، همه اين چيزهايي كه گفتي كم و بيش تو خود مكس هست ، به نظرم بهتره كه آموزشهاتو با خود مكس درست كني و زياد سراغ پلاگين نري
238.gif

آخرین ویرایش:

roohollah

Banned
خود مكس اين همه قابليت داره ، همه اين چيزهايي كه گفتي كم و بيش تو خود مكس هست
آره ولی قدرت اینها بیشتره:D
بعضیاشهم نیست ها:neutral:
مثلا
FinalDOF
Endorphin
البته خود مکس هم هست:
Partical Flow
Edit Poly
Advanced Lighting
Photoshop(For Texturing)

ali3dtech

Member
Rzt جان واقعا ممنون.
راستی اگه تونستی در مورد Ghostpainter یه خورده توضیح بیشتری بده یا یه آموزشی چیزی ازش بزاری ممنون میشم. لینک دانلودشم اگه داشتی بزار.
قربونت

ali3dtech

Member
rzt جان بابا بيخيال با اين ترتيب كه شما داري پيش ميري بايد كل وقتمونو بزاريم سر پيدا كردن پلاگينها و نصبشون !
خود مكس اين همه قابليت داره ، همه اين چيزهايي كه گفتي كم و بيش تو خود مكس هست ، به نظرم بهتره كه آموزشهاتو با خود مكس درست كني و زياد سراغ پلاگين نري
238.gif

قدرت این پلاگینها اصلا با کارایی که خود مکس میکنه قابل مقایسه نیستن. برای کارهای حرفه ای هم همه از این پلاگینها استفاده میکنن. ولی خب بهرحال شاید همه این پلاگینها مورد استفاده هرکسی قرار نگیره اما مسلما هر کدومش بدرد یه سری از افراد میخوره. نمیدونم تاحالا یکیشونو امتحان کردین ببینید کارشون چطوره؟ چون کسی که با این پلاگینها کار میکنه اینقدر حال میکنه که دیگه با خود مکس از این کارا نمیکنه. البته بستگی به کار و زمان هم داره. چون بعضی وقتها زمان برای ارائه کار خیلی مهمه و نمیشه از این پلاگینها زیاد استفاده کرد. یا وقتی نمیخواییم کار خیلی حرفه ای باشه...
در هر حال محسن جون منظوری نداشتم فقط میخواستم بگم که تفاوت کارایی این پلاگینها با کار خود مکس خیلی فرق داره. همین
مرسی

roohollah

Banned
Rzt جان واقعا ممنون.
راستی اگه تونستی در مورد Ghostpainter یه خورده توضیح بیشتری بده یا یه آموزشی چیزی ازش بزاری ممنون میشم. لینک دانلودشم اگه داشتی بزار.
قربونت
چشم...:D
البته لینک دانلودش فقط برای مکس 8 هست، چون بالاترش تولید نشد...

سییتمم قاطی کرده میرم توی ویندوز دیگم
اونجا میزارمش...

==========================شیوه کار به صورت سریع...
کاری نداره:
----------------1.

رو یکی از ویوها(مثلا Left)کلیک کنید، از منوی views(اولی)،Extended، فوتوشاپ رو انتخاب کنین...
در utiliti (عکس چکش داره!) هم Ghostpainter رو انتخاب کنین، دکمه اولی(نوشته none) رو بزنین، یک عکس رو انتخاب کنین، هر جایی که میخواین قرارش بدین (مثلا Bump یک متریال)، حالا قلمتون رو تو فتوشاپ تعیین کنین، دکمه Paint(پایین سمت چپ)رو بزنین و روی جسمتون که متریال مورد نظر رو بهش دادین بکشید(ترجیحا عکس مورد نظر رو در حالت ویو قرار داده باشین)
---------------2.
تو فوتوشاپ یک منو جدیدبا نام Ghostpainter اضافه شده...
بازش کنین، اینم مثل همون پنجرست...
فقط سه تا دکمه ازافه داره که:
محدوده Face در انتخاب شیئ(selected Faces)
محدوده edge در انتخاب شیئ(selected Edges)
Unwarp کلی جسم رو روی تصویر Select میکنه...
=============================
آموزششو انشاءالله میزارم...

آخرین ویرایش:

کاربر باتجربه
قدرت این پلاگینها اصلا با کارایی که خود مکس میکنه قابل مقایسه نیستن. برای کارهای حرفه ای هم همه از این پلاگینها استفاده میکنن. ولی خب بهرحال شاید همه این پلاگینها مورد استفاده هرکسی قرار نگیره اما مسلما هر کدومش بدرد یه سری از افراد میخوره. نمیدونم تاحالا یکیشونو امتحان کردین ببینید کارشون چطوره؟ چون کسی که با این پلاگینها کار میکنه اینقدر حال میکنه که دیگه با خود مکس از این کارا نمیکنه. البته بستگی به کار و زمان هم داره. چون بعضی وقتها زمان برای ارائه کار خیلی مهمه و نمیشه از این پلاگینها زیاد استفاده کرد. یا وقتی نمیخواییم کار خیلی حرفه ای باشه...
در هر حال محسن جون منظوری نداشتم فقط میخواستم بگم که تفاوت کارایی این پلاگینها با کار خود مکس خیلی فرق داره. همین
مرسی ________

علي جان ممنون از راهنماييت
منم نگفتم پلاگينها ضعيف هستن و ميدونم كه خيلي كاراييهاي بيشتري از خود مكس دارن و با بعضي هاشون هم كار كردم ، ولي با خود مكس هم ميشه كارهاي قوي انجام داد . تازه من بشتر از اين نظر گفتم كه گير آوردن بعضي پلاگنا برا مكس مخصوصا ورژن هاي جديدش يكم مشكله
حالا هم هر جوري راحت هستيد آموزشي بزاريد اختبار با شماست ، ما كه چيزي نگفتيم
birgits_snill.gif

roohollah

Banned
قدرت این پلاگینها اصلا با کارایی که خود مکس میکنه قابل مقایسه نیستن.
علي جان ممنون از راهنماييت
برای شروع دکمه X را بزنید..
:cool:Round One
:razz:FIGHT

----------------------------اخبار روز:
یکی یک چیزی گفت...:)
دومی تکذیب کرد...:mad:
اولی حرف دومی را تکذیب کرد...:mad:
دومی تکذیب اولی را تکذیب کرد...:mad:
آخرین خبر(20 دقیقه قبل): اولی و دومی در نشستی خبری...:cool:
اولی در بیان نتایج نشست، حرف قبلی خود را تکذیب کرد...:wink:
دومی حرف قبلی خود را تکذیب و حرف اولی را تایید کرد...:shock:
نویسنده حرف خود را تکذیب کرد...:neutral:
گوینده همه چیز را تکذیب، و حرف نویسنده را تایید کرد...:eek:
خواننده همه چیز را تکذیب، و در این حال تایید کرد...:D

----------------------------------------------------------------------------جدا از شوخی
بی خیال:wink:
من فقط در مورد پلاگینهایی توضیح میدم که به هیچ حالتی در خود مکس نباشند/ کار را بیش از 75% ساده کنند:D
خوبههههههههههههههههههههههههههههههه:wink:
چاکرییییییییییییییییییییییییییم(هم آقا محسندان:D و هم علی آقای گل:D)
:mrgreen:

ali3dtech

Member
mohsendan; گفت:
تازه من بشتر از اين نظر گفتم كه گير آوردن بعضي پلاگنا برا مكس مخصوصا ورژن هاي جديدش يكم مشكله

پلاگینها تقریبا سخت گیر میان درسته اما اگه با مکس 2008 کار میکنید یه سری به اینجا بزنید:
Plug-Ins For 3DSMax 2008

mohsendan; گفت:
حالا هم هر جوري راحت هستيد آموزشي بزاريد اختبار با شماست ، ما كه چيزي نگفتيم

محسن جون این حرفا چیه... ما همه اومدیم تا به هم کمک کنیم. :wink: ما هم کوچیک همتونیم...

Divine Love

Well-Known Member
سلام من فایل زیر رو دانلود کردم(پلاگ این). اما مشکل register داره. نه kegen داره نه سریال چه کار منم.
Sitni.Sati.DreamScape.v2.5c.for.3DS.Max.9.x32-BB3D.NETzor.ORG

Divine Love

Well-Known Member
نه آقا مشکل ادامه داره.
سریال کار نکرد. فایل هم دانلود کردم اجرا نشد.

پلاگین ازم یه Serial Number و یک Authorization Code می خواد یک Request Code هم داره.

hellboy3d

Member
سلام
میدونم تاپیک قدیمیه اما گفتم یه تشکر کنم از اسمش نمیدونم
ار زد تی (اسم شرکتت)
ممنون زحمت کشیدی منتظر بدیاشیم

جدیدترین ارسال ها

بالا