آموزش 3d max از مبتدی تا حرفه ای

ABOLFAZL-PS

کاربر فعال انجمن فتوشاپ
سلام به همه.
من برای تابستونی که پیش رو داریم می خوام آموزشی رو تهیه کنم که 3d max رو به امید خدا به طور مصمم شروع کنم و یاد بگیرم.
می خواستم از عزیزان بپرسم که کدوم آموزش رو ( فقط زبان فارسی - انگلیسی ام ضعیفه:lol:) پیشنهاد میکنن؟ می خوام جامع و به درد بخور باشه.
آموزش به صورت دی وی دی نه کتاب.
ممنون میشم کمکم کنید.

unknown_i3oy

Well-Known Member
من از CG academy شروع کردم بعد رفتم Digital Tutors بعد از اون هم که Gnomon ... البته واقعاً هنوز برای Gnomon خیلی کوچیکم
پیشنهادم به شما هم اینه که از CGacademy یا Digital tutors شروع کنی
سمت آموزش فارسی هم نرو که هیچـــی یاد نمیگیری

madmaster_3d

Well-Known Member
آموزش جامع و مدلینگ برای یک مبتدی digital tutors 2009 هستش که کلی حرفه ای میشی. تو خودش آموزش جامع هم داره. انگلیسی هم نیاز نداری. باز آموزش جامع lynda 3d max 2010 essentinal training را هم دانلود کنی خوبه ولی نو digital tutors مدلینگ مشاین خونه موتور هم یادت میده

ABOLFAZL-PS

کاربر فعال انجمن فتوشاپ
دمت گرم علی جان. من فعلاً با dial up وصل میشم. چند روزی طول میکشه تا adsl بگیرم. باید برم از کافی نت دانلودشون کنم. کیفیتشون خوبه؟ سنگینن یا نه؟ چقدر طول میکشه همشونو دانلود کنم؟ کامل همه رو توضیح میده؟
ببخشید زیاد سوال میپرسم چون میخوام به طور جدی یاد بگیرم دوست دارم آموزش های جامع و خوبی باشن.

ALI_TAKHTI

Active Member
آموزش ها فارسیه. حجم کلش نزدیک به 5 گیگ میشه. مدام هم در حاله اضافه شدن هست.
آموزشها کار آقای بندری هستند.
کیفیتشون خوبه فقط موقع دانلود رو قسمت دانلود که کلیک میکنی بزار با خود اینترنت اکسپلور دانلود شه و از نرم افزار های دانلود منجر استفاده نکن تا با کیفیت دانود شه.
کامل تر از این مجموعه ندااااااااااریم.

ABOLFAZL-PS

کاربر فعال انجمن فتوشاپ
کیفیتشون خوبه فقط موقع دانلود رو قسمت دانلود که کلیک میکنی بزار با خود اینترنت اکسپلور دانلود شه و از نرم افزار های دانلود منجر استفاده نکن تا با کیفیت دانود شه.
مگه فرق میکنه با چی دانلود کنی؟ یعنی کیفیتشون میاد پایین؟ آخه با internet download manager خیلی راحت تره.:-?

Shahryar Mirbozorgi

Well-Known Member
با همون internet download manager دانلود کن مشکلی نیست،فقط ویدیوی آنلاینشو که لینک بهت میده دانلود نکن رو دکمه ی دانلود فایل پایین صفحه کلیک کن

ABOLFAZL-PS

کاربر فعال انجمن فتوشاپ
ممنون شهریار جان.
راستی تو فروشگاه مجید، یه آموزش برای 3d max 2011 هست. http://shop.majidonline.com/product.php?productID=142
این چطوره؟ کسی داره اینو؟ (البته بی احترامی نشه به راهنمایی های شما، اولویت من دانلود همون آموزش هاییه که لینکشو دادین.:rose:)

چشمه

Member
ممنون ای کاش زود تر از این این سایت رو می دیدم
اما خوب ماهی رو هر وقت از آب بگیری تازه ست .
بازم ممنون

جدیدترین ارسال ها

بالا