آموزش هاي كورل

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Run_Time_Error

New Member
مارال جون ممنون
راستش من چند تا مثال کاربردی برای درس آز گرافیک دانشگاه می خواستم چند تاش به دردم خورد.ممنون
تونستی بازم بزار

hyazdi

Active Member
دوست عزیز
کافیه نوشته ها و مباحث همین بخش رو دنبال کنی و بحث های دوستان رو بخونی . کمی راهنمایی می شی .
اگه دوباره مشکلی بود در خدمتیم.

Unknow-Man

Member
سلام خیلی ممنون بابت آموزش ها...
اگه اونایی که تو راپید شیر بود تو پرشین گیگ میزاشتین عالی میشد.
مرسی

maral55

Well-Known Member
با سلام من میخوام اموزش کورل رو از صفر شروع کنم ممکنه راهنمائی بفرمائید؟

دوست عزيز شما در عين حال كه مي تونيد از آموزش هاي داخل اين انجمن استفاده كنين مي تونين از منابع ديگه مثل كتاب فكر مي كنم كتاب شباهنگ هستش كه خوبه و سي دي هاي آموزش استفاده كنين.
موفق باشي

HamidSHS

Active Member
ممنونم
فكر كنم كه يكي از بهترن تاپيك ها رو شما دادي
ادامه بده
موفق باشي

sedayeaab

New Member
ميخوام گرافيك رو بصورت حرفه اي دنبال كنم.با photoshop وcorel آشنا هستم.در مورد پرسپكتيو - كنتراست- شناخت فرم و رنگ و ...ميخوام بدونم.كمك
--------------------------------------------------------------------------
من ندانم كه مرا آنكه سرشت از اهل بهشت كرد يا دوزخ زشت
جامي و بتي و بر بطي بر لب كشت اين هر سه مرا نقد و تورا نسيه بهشت

خيام

آخرین ویرایش:

S.T

Member
خیلی عالی بود دستت درد نکنه
انشاالله ادامه داشته باشه

Tec

New Member
دوستان و اساتيد عزيز، لينكايي كه گذاشتيد 90% اونها رو پيغام ميده كه فايل حذف شده..
بعدشم اينكه خيلي خيلي ممنونتونم چون دارم گام به گام با شما پيش ميرم، راضي هستم ولي كاش و اي كاش لينكا رو اصلاح ميكرديد.

عيدتون مبارك
و روزاي خوبي داشته باشيد:)

Tec

New Member
مارال خانم، آقا هادي ، آقا نيما.. خواهش ميكنم لينكارو يه جاي دگه آپلود كنيد.. اصلا دانلود نميشن:(

aftab55

New Member
ضمن تشكر از تنها مشكلي كه هست اينكه فايلها دانلود نميشن يا شايد من نميتونم اينكارو بكنم
خواهش ميكنم كمي توضيح بديد چون واقعا حيف ميخورم نميتونم از بيشتر انها استفاده بكنم .

Tec

New Member
آفتاب جان فكركنم هيچكس اينورا رد هم نميشه.. نميدونم چرا؟!؟!؟!؟!

shaki-123

New Member
سالم رفیق
در کورل ممکن است شما یک سری متن تایپ کردیید بعد می خواهید آنها را از هم جدا کنید و روی آنها تغییراتی
به وجود اورید و ...
برای این کار بعد از اتمام کار خود به وسیله ابزار pick tool روی آن کلیک کرده وکلیک راست مکنید.
گزینه cunvet to curves را انتخاب میکنید بعد از ان گزینه break curve apart را انتخاب می کنید
در این شرایط کل متن خود را از یک پارچگی در میآورید و رو ی هر کدوم که کلیک کنید به حالت انتخاب در میآید.
یا از کلید های میانبر استاده میکنید به این صورت که بعد از اتمام تایپ روی ان با ابزار pick کلیک کرده و به وسیله
کلیدهای ctrl qدر ابتداوctrl k عمل بالا را انجام بدهید و با ctrl lحروفهای که داخل آن پر است به حالت خالی در میآید.
موفق باشید.

vahid20m_64

New Member
كمك

سلام
از همتون ممنونم بابت اين همه اطلاعات،
يه سوال دارم ، چه جوري تو كورل نستعليق تايپ كنم؟آيا نرم افزار خاصي داره يا.....؟
:neutral:

nima_dsnr

کاربر VIP
توی کرل نمیشه...
آره نرم افزارهای خاصی داره از جمله چلیپا.
البته از توی چلیپا میشه بیاری توی کرل !

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا