آقا من تا قسمت " سيستم را به SQL بشناسيد " پيش رفتم ... بعد وقتي كه آدرس رو تايپ كردم اين ارور رو داده :
phpBB : Critical Error
Could not connect to the database
حتما جواب بديد مرسي
میتونی کامل تر توضیح بدی ؟دوست عزيز شما ميبايست اول وارد انجمن بشيد بعد دتابيس رو اجرا كنيد ضمنا من خيلي كم وارد سايت ميشم وگرنه هر وقت بيام سوال دوستان رو ميدم اين قسمت از انجمن خيلي كم كار شده اي كاش مديران بيان كمك دوستان
سلام
چطوری میشه در محل تبلیغات به جای عکس فلش گذاشت
سلام
نمیشه این رو به صورت local تست کرد
کسی اسم این رو نمی دونهبه نام خدا
با سلام
خوب براي اينها هم مدي است
اسمش را يادم نيست ولي يك Random داشت
با تشكر
میتونی کامل تر توضیح بدی ؟
اول وارد انجمن بشم ؟
یعنی برم توی خود انجمن بعد برم فایل رو باز کنم ؟
باز هم ارور همین رو میده![]()
آقا من وارد سایت میشم اما باز sql رو نمیخونه و خطا رو باز میده میشه راهنمایی کنیددوست عزيز شما ميبايست اول وارد انجمن بشيد بعد دتابيس رو اجرا كنيد ضمنا من خيلي كم وارد سايت ميشم وگرنه هر وقت بيام سوال دوستان رو ميدم اين قسمت از انجمن خيلي كم كار شده اي كاش مديران بيان كمك دوستان
دوست عزيز اقاي blackprince من پيشنهاد ميكنم دوباره عمليات رو از اول انجام بدي چرا كه ارورهاي شما مشكوك ميزنه توي مراحل اشتباه رفتي گويا . . .اگه دوباره مشكلي بود بگو تا كمكت كنم
ضمنا اين مد رو من روي نسخه 16 تا 17 تست كردم نميدونم الان روي نسخه 21 هم كار ميكنه يا نه (الانم كه نسخه 22 هم ريليز شد !)
iman1 عزيز شما براي قرار دادن تبليغ در Header سايت ميبايست كدهايي رو كه در فوتر جايگذين كردي در Header بزاري
البته پيشنها نميشه چرا كه اينترفيس سايت رو بكل عوض ميكنه و جورايي خراب . . .مگر اينكه از قالبي خاص استفاده كني
سياوش ميوزيك
ببین دوست عزیز این آموزش خیلی قدیمه هست و من نتونستم مجددا چک کنم ببینم اثصلا روی نسخ جدید کار میکنه یا
اما در صورت باید بررسی بشه
اگه فکر میکنید خیلی نیاز دارید بگید تا مجددا بررسی کنم
بسم الله الرحمن الرحیمبا سلام خدمت شما دوست عزیز در مورد مود ارائه شده شما من بر روی هاست مشکل دارم و این پیغام رو میده
phpBB : Critical Error
Could not connect to the database
ولی در روی لو کال این مشکلو نداشتم وتونستم نصبش کنم میشه کمکم کنید که چه کار باید بکنم ا تشکر از مود جالبتون
من از phpBB 3.0 استفاده میکنم ولی پوشه ای به نام includes/page_tail.php نداره