آموزش نصب مد تبلیغات فارسی

شروع موضوع توسط siavashmusic ‏3 مارس 2006 در انجمن مود ها و قالب های phpBB

  1. siavashmusic

    siavashmusic Active Member

    ارسال‌ها:
    1,509
    تشکر شده:
    609
    امتیاز دستاورد:
    36
    با عرض سلام خدمت دوستان عزيز
    هميشه مبحث تبليغات يه بخش مهم براي سايت ها و مخصوصا انجمن ها هست كه صاحبان سايت ها در صدد هستند تا از روش ها و مسيرهايي مستقيم و كارا براي اين مقوله استفاده كنند اما هميشه استفاده از يك روش آسان اما كارا خيلي جذاب تر و بهتره از يك روش حرفه اي اما سخت از اين رو نميخوام بگم كدوم مد خوبه و كدوم بد (هرچند چيز بد توي Phpbb نداريم همش عشقه)
    اين مد رو كه الان ميخوام واستون بگم ميشه گفت پركارترين و آسون ترين مد تبليغاتي هست كه الان توي اكثر انجمن ها دارند از اون استفاده ميكنند (البته من خودم شخصا از مد اتصال پي اچ پي ادز براي تبليغات انجمن استفاده ميكنم اما اين مد توي سطح خودش از اون هيچ چيزي كم نداره) يادمه 2-3 سال پيش اين مد رو دوست عزيز آقاي صادق جداري فارسي سازي كرد اما از اونجايي كه توي نسخ بالاتر كه بعد از اون دوره اومد خيلي از اسكريپت ها و فرمان ها توي phpbb دستخوش تغيير شده بصورتي كه براي نمايش لغات توي تيتر بنر مشكل داشت به هرصورت با يه مقدار دست كاري توي اين مد تونستم مشكلش رو برطرف كنم هر چند مشكل خاصي نبود به هر صورت هدفم از اين مقدمه اين بود كه فارسي سازي اين مد كار آقا صادق هست(يوزر در مجيد آنلاين=sadeghkhafan) و جا داره از ايشون بابت اين لطف تشكر كنم

    مشخصات :
    نام : سيستم تبليغات
    زبان : فارسي ( ويرايش شده براي فارسي ساز مجيد و مهدي كرامتي )
    نكات : نمايش تصادفي تصاوير ( تبليغات ) در انجمن
    نصب : آسان ( درجه جهاني )
    زمان نصب : 5 دقيقه
    دموي آن : روي اين انجمن نصب كردم
    -----------------------------------------------------------------------------
    ابتدا پك مد رو از اينجا دريافت كنيد
    پس از خارج كردن از حالت فشرده دو پوشه مي بينيد به نام هاي Tabligh و Language_Farsi كه اولي مربوط به سيستم و دومي مربوط به زبان .
    خب داخل Tabligh شويد .
    فايل db_update_admin_banners و را در پوشه phpbb ( روت سرور سايت منظور پوشه اي كه انچمن توي اون نصب هست )
    و فايل admin_banners.php را در پوشه phpbb) admin) آپلود كنيد
    و دو پوشه admin_banners_edit_body.tpl و admin_banners_list_body.tpl را به آدرس زير آپلود كنيد
    کد (Text):
       templates/yourTemp/admin/    
    كه yourTempهمان نام قالب است . بعد پوشه adminbanners را بطور كامل به phpbb ) images ) آپلود كنيد . اين پوشه در واقع پوشه عكس هاي بنر هاي تبليغات است كه بطور پيش فرض چند عكس داخل آن است كه وقتي شما مي خواهيد عكس هايتان را وارد كنيد بايد اينجا عكس هايتان را بريزيد يا در داخل سيستم لينك آن را بگذاريد
    حال براي اينكه سيستم را به SQL بشناسيد بايد اين آدرس را وارد كنيد . مسير db_update_admin_banners.php را درنوار ابزار تايپ كرده و دكمه اينتر را بزنيد .
    مثلا اگر آدرس انجمن شما : http://www.yourDomain.com/forum/ است بايد اين بشود .
    http://www.yourDomain.com/forum/db_update_admin_banners.php. بعد از اين كار صفحه اي پديدار مي شود كه يك متن نوشته شده كه پايين متن . يك متن لينك شده است كه شما بازدن آن سيستم نصب مي شود . توجه كنيد كه حتما بعد از اجرا كردن و نصب فايل db_update_admin_banners.php را پاك كنيد.
    مرحله بعدي حالا نوبت به ويرايش چند فايل انجمن است .
    1 - فايل includes/constants.php را در كامپيوتر دانلود كرده و اين ويرايش را در آن انجام دهيد .
    اين را پيدا كنيد
    كد:
    کد (Text):

    ?>
     
    اين در پايين صفحه است . قبل از آن اين كد را وارد كنيد .
    کد (Text):

    define('ADMINBANNERS_TABLE', $table_prefix.'adminbanners');
     
    2 - فايل includes/page_tail.php را در كامپيوتر دانلود كرده و اين ويرايش را انجام دهيد .
    اين را پيدا كرده
    کد (Text):

    'TRANSLATION_INFO' => ( isset($lang['TRANSLATION_INFO']) ) ? $lang['TRANSLATION_INFO'] : '',
     
    و بعد از آن اين كد را وارد كنيد .
    کد (Text):

    'ADMINBANNERS' => ( isset($lang['AdminBanner']) ) ? $lang['AdminBanner'] : '',
    دوباره اين را پيدا كرده .
    کد (Text):

    $template->pparse('overall_footer');
     
    و قبل از آن اين كد را وارد كنيد .
    کد (Text):

    // ADMINBANNERS START
        $sql = "SELECT word, replacement FROM " . ADMINBANNERS_TABLE . " ORDER BY RAND() LIMIT 1";
        if ( !($result = $db->sql_query($sql)) )
        {
                message_die(GENERAL_ERROR, 'Could not obtain ADMINBANNERS information', '', __LINE__, __FILE__, $sql);
        }
        while ($row = $db->sql_fetchrow($result))
        {
        $word = $row['word'];
        $replacement = $row['replacement'];
                $template->assign_block_vars("adminbanners", array(
                'word' => $word,
                'adminbannersImg' => $replacement
                ));
        }
    // ADMINBANNERS END
     
    3 - فايل templates/name temp/overall_footer.tpl را در كامپيوتر ذخيره كرده و اين ويرايش را انجام بديد.
    اين را پيدا كرده :
    کد (Text):

    <div align="center"><span class="copyright"><br />{ADMIN_LINK}<br />
     
    و اين كد را قبل از آن وارد كنيد .

    کد (Text):

    <!-- ##### ADMINBANNERS START ##### -->
    <br><center><table border="0" cellpadding="1" cellspacing="1" style="border-collapse: collapse" class="forumline">
      <tr>
            <td class="catHead" height="25"><span class="cattitle"><center><b>{ADMINBANNERS}:</b></center></span></td>
      </tr>
      <tr>
            <td colspan="{amazonbox_limit}" height="1" class="row3"><img src="images/spacer.gif" width="1" height="1" alt="."></td>
      </tr>
      <tr>
      <!-- BEGIN adminbanners -->
          <td class="row1" align="center"><a href="{adminbanners.adminbannersImg}" target="_blank" class="gensmall"><img src="{adminbanners.word}" border="0"></a></td>
      <!-- END adminbanners -->
      </tr>
    </table></center><br>
    <!-- ##### ADMINBANNERS END ##### -->

     
    حالا نوبت فارسي سازي مد ميرسه به پوشه Language_Farsi برويد در اين پوشه دو پوشه ديگر موجود ميباشد كه با توجه به فارسي ساز انجمن شما ميبايست فارسي ساز مربوطه را انتخاب كنيد درون هر يك از پوشه زبان ها دو فايل زبان وجود دارد كه بايد اين دوفايل را روي فايل زبان انجمنتان اور رايت كنيد در مسير زير
    کد (Text):

     language/lang_farsi
     
    به كنترول پنل سايت برويد و در قسمت ؛ مديريت عمومي ؛ بخش مديريت تبليغات اضافه شده است كه كار با آن بسيار راحت ميباشد
    اميدوارم از اين آموزش استفاده لازم رو برده باشيد
     
    نوشته شده توسط siavashmusic در ‏3 مارس 2006
    mzba909، eilie، amir_red و 3 نفر دیگر از این ارسال تشکر کرده اند.
  2. Hyper

    Hyper Active Member

    ارسال‌ها:
    1,478
    تشکر شده:
    287
    امتیاز دستاورد:
    36
    موضوع مهم !

    رضا
     
    نوشته شده توسط Hyper در ‏4 مارس 2006
  3. siavashmusic

    siavashmusic Active Member

    ارسال‌ها:
    1,509
    تشکر شده:
    609
    امتیاز دستاورد:
    36
    Special Thanks To Mr Hyper
     
    نوشته شده توسط siavashmusic در ‏4 مارس 2006
  4. red_sun

    red_sun Member

    ارسال‌ها:
    111
    تشکر شده:
    3
    امتیاز دستاورد:
    16
    ابتدا پك مد رو از اينجا دريافت كنيد
    فایل شما مشکل داره و دانلود نمیشه؟؟
     
    نوشته شده توسط red_sun در ‏4 مارس 2006
  5. Hyper

    Hyper Active Member

    ارسال‌ها:
    1,478
    تشکر شده:
    287
    امتیاز دستاورد:
    36
    هیچ مشکلی نداره !

    من فایل ها رو دریافت و نصب کردم

    دوباره سعی کنید ...

    رضا
     
    نوشته شده توسط Hyper در ‏4 مارس 2006
    majidnew از این پست تشکر کرده است.
  6. saeid.z

    saeid.z Member

    ارسال‌ها:
    50
    تشکر شده:
    0
    امتیاز دستاورد:
    6
    سياوش جان با اين مد ميشه از سيتمهاي متني ( مثل گوگل و bidvertiser و .. ) هم استفاده كرد .
    شرمنده هنوز نصب نكرده ميپرسم
     
    نوشته شده توسط saeid.z در ‏4 مارس 2006
  7. siavashmusic

    siavashmusic Active Member

    ارسال‌ها:
    1,509
    تشکر شده:
    609
    امتیاز دستاورد:
    36
    نه خیر دوست عزیز این یک مد تبلیغات گردشی ساده هست اگه توی قسمت مشخصات که بالا ذکر کردم دقت کنید این موضوع روشه از طرفی میتونید قبل از نصب از قسمت دمویی که براتون گذاشتم ماهییت مد رو ببینید

    یاحق
     
    نوشته شده توسط siavashmusic در ‏4 مارس 2006
  8. S4DEGH

    S4DEGH Well-Known Member

    ارسال‌ها:
    6,904
    تشکر شده:
    2,527
    امتیاز دستاورد:
    113
    خواهش ميكنم سياوش جان من كه كاري نكردم ! اصلش اين هست كه شما اين رو اصلاح كردي گذاشتي تا همه استفاده كنن !

    تشكر مي كنم !
     
    نوشته شده توسط S4DEGH در ‏6 مارس 2006
  9. siavashmusic

    siavashmusic Active Member

    ارسال‌ها:
    1,509
    تشکر شده:
    609
    امتیاز دستاورد:
    36
    صادق جان مشتاق دیدار
    با حضورت توی این پست تاپیک ما رو نورانی کردی

    یاحق
     
    نوشته شده توسط siavashmusic در ‏6 مارس 2006
    xclipx از این پست تشکر کرده است.
  10. internet

    internet Member

    ارسال‌ها:
    297
    تشکر شده:
    15
    امتیاز دستاورد:
    16
    با سلام
    روي اپتيمايز 3 نصب کردم اين ارور رو داد هر کاري هم کردم درست نشد

    [​IMG]


    روي لوکال مشکلي نداشت
    فايل مربوطه رو هم بدون تغيير براتون ارسال مي کنم
    ببنيد مشکل چيه البته من همه مراحل را درست انجام دادم
    روي يه انجمن ديگه هم روي سرور نصب کردم ولي مشکلي نداشت ولي روي optimyze3 اين ارور رو مي داد
    الان پايين سايت آيکنش هست ولي ارور رو برداشتم ببنيد:
    http://shirazit.net/forum/index.php
    تصوير ارور هم که در بالا گذاشتم يعني من وقتي اين فايل يعني
    page_tail.php
    رو ويرايش مي کنم اين اتفاق و افته و تصوير ارور بالا پديدار مي شه من هم فعلا اين فايل رو تغيير ندادم براي شما ارسال کردم ببينيد بايد چيکارش کنم تا تغييرات درست اعمال بشه
    اينجا نصب کردم هيچ مشکلي نداره ببينيد:
    http://shirazit.net/forum2/ok/index.php
    منتظر راهنمايي اساتيد هستم همين فايلي که روي اين انجمن هم هست آپلود کردم نشد که نشد
    با تشکر
    ادمين شيراز آي تي
     

    پیوست ها:

    • page_tail.zip
      اندازه فایل:
      کیلوبایت 1.1
      نمایش ها:
      24
    آخرین ویرایش: ‏8 مارس 2006
    نوشته شده توسط internet در ‏8 مارس 2006
    xclipx از این پست تشکر کرده است.
  11. internet

    internet Member

    ارسال‌ها:
    297
    تشکر شده:
    15
    امتیاز دستاورد:
    16
    با سلام
    يه سيستم جالب تر نصب کردم روي سايت ببيند بالاي سايت دقت کنيد رندم هم هست به نظر خودم بهتر و طبييعي تر از اين هست که شما گذاشتين:
    http://ShiraziT.Net
     
    نوشته شده توسط internet در ‏8 مارس 2006
  12. siavashmusic

    siavashmusic Active Member

    ارسال‌ها:
    1,509
    تشکر شده:
    609
    امتیاز دستاورد:
    36
    از اونجایی که دوستمون خودش جواب رو فهمید جواب پست حدف و ویرایش شد راستی شما آزاد هستی هر جور دوست داری فکر کنی ////
     
    آخرین ویرایش: ‏10 مارس 2006
    نوشته شده توسط siavashmusic در ‏9 مارس 2006
  13. Hyper

    Hyper Active Member

    ارسال‌ها:
    1,478
    تشکر شده:
    287
    امتیاز دستاورد:
    36
    siavashmusic عزیز

    لطفا ... !

    رضا
     
    نوشته شده توسط Hyper در ‏9 مارس 2006
  14. flashops

    flashops New Member

    ارسال‌ها:
    22
    تشکر شده:
    1
    امتیاز دستاورد:
    1
    آقا من تا قسمت " سيستم را به SQL بشناسيد " پيش رفتم ... بعد وقتي كه آدرس رو تايپ كردم اين ارور رو داده :
    phpBB : Critical Error

    Could not connect to the database

    حتما جواب بديد مرسي
     
    نوشته شده توسط flashops در ‏14 آگوست 2006
  15. flashops

    flashops New Member

    ارسال‌ها:
    22
    تشکر شده:
    1
    امتیاز دستاورد:
    1
    متاسفانه هر جا كه پستي ارسال ميكنم خيلي كمتر به پستهاي ارسالي من توجه ميشه باز هم خواهش ميكنم كه به از پست رسيدگي كنيد ( شما مديران محترم )
     
    نوشته شده توسط flashops در ‏15 آگوست 2006
  16. blackprince

    blackprince Member

    ارسال‌ها:
    74
    تشکر شده:
    3
    امتیاز دستاورد:
    6
    من وقتی db_update_admin_banners.php را اجرا می کنم این ارور را میده

    Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Access denied for user 'irangam_forum'@'localhost' (using password: NO) in /home/irangam/public_html/forum/db/mysql4.php on line 48

    Warning: mysql_error(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in /home/irangam/public_html/forum/db/mysql4.php on line 330

    Warning: mysql_errno(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in /home/irangam/public_html/forum/db/mysql4.php on line 331

    Warning: include(./language/lang_english/lang_main.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/irangam/public_html/forum/includes/functions.php on line 1041

    Warning: include() [function.include]: Failed opening './language/lang_english/lang_main.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/irangam/public_html/forum/includes/functions.php on line 1041
    phpBB :

    Could not connect to the database
     
    نوشته شده توسط blackprince در ‏28 آگوست 2006
  17. iman1

    iman1 New Member

    ارسال‌ها:
    9
    تشکر شده:
    0
    امتیاز دستاورد:
    1
    تغییر مکان تبلیغات

    سلام
    روز خوش
    siavashmusic جان اگه بخواهیم جای تبلیغات رو در بالای سایت هم داشته باشیم باید چه کار کرد یعنی مثل همین سایت و در ضمن چطوری میشه فلش به جای اینها گذاشت
    یه سوالل دیگه اینکه چطوری میشه بالای صفحه یه کادر باز کرد
    ممنون
     
    نوشته شده توسط iman1 در ‏23 دسامبر 2006
  18. iman1

    iman1 New Member

    ارسال‌ها:
    9
    تشکر شده:
    0
    امتیاز دستاورد:
    1
    کسی نبود جواب بده
     
    نوشته شده توسط iman1 در ‏25 دسامبر 2006
  19. siavashmusic

    siavashmusic Active Member

    ارسال‌ها:
    1,509
    تشکر شده:
    609
    امتیاز دستاورد:
    36
    دوست عزيز شما ميبايست اول وارد انجمن بشيد بعد دتابيس رو اجرا كنيد ضمنا من خيلي كم وارد سايت ميشم وگرنه هر وقت بيام سوال دوستان رو ميدم اين قسمت از انجمن خيلي كم كار شده اي كاش مديران بيان كمك دوستان


    دوست عزيز اقاي blackprince من پيشنهاد ميكنم دوباره عمليات رو از اول انجام بدي چرا كه ارورهاي شما مشكوك ميزنه توي مراحل اشتباه رفتي گويا . . .اگه دوباره مشكلي بود بگو تا كمكت كنم
    ضمنا اين مد رو من روي نسخه 16 تا 17 تست كردم نميدونم الان روي نسخه 21 هم كار ميكنه يا نه (الانم كه نسخه 22 هم ريليز شد !)

    iman1 عزيز شما براي قرار دادن تبليغ در Header سايت ميبايست كدهايي رو كه در فوتر جايگذين كردي در Header بزاري

    البته پيشنها نميشه چرا كه اينترفيس سايت رو بكل عوض ميكنه و جورايي خراب . . .مگر اينكه از قالبي خاص استفاده كني

    سياوش ميوزيك
     
    نوشته شده توسط siavashmusic در ‏26 دسامبر 2006
  20. sina_xzibit

    sina_xzibit Member

    ارسال‌ها:
    32
    تشکر شده:
    0
    امتیاز دستاورد:
    6
    میشه بگید قالب فرومتون که همون قالب vb هست رو از کجا تهیه کردید ممنون میشم
     
    نوشته شده توسط sina_xzibit در ‏26 دسامبر 2006

به اشتراک بگذارید