میکس اصولی با ادیوس و تدوین ریتمیک
من سلمان مرندی هستم تدوینگر صدا و سیمای خراسان رضوی . امیدوارم تو این مبحث به دوستانم کمک کنم تا یه میکسر فوق حرفه ای بشن . واسه شروع کار یه توضیح کوچک از میکس
جهان آفرینش زیبای اش را ممنون نظمی است که خدای مهربان آنرا بنا نموده .
برای زیبایی تمام طراحیها چه در فتوشاپ چه در افتر افکت و چه در ادیوس شما باید فردی فوق منظم باشید .
1 - همیشه برای پروژه تان اسم مورد نظر را انتخاب و جزئیات آنرا طبق فیلم مورد نظر تنظیم کنید
2 - فایلها را براساس نوع در سمت راست طبقه بندی یا همان فولدر بندی کنید .
3 - آهنگ مناسب را انتخاب و حداقل 3 بار گوش کنید .
4 - آهنگ را به خط زمان برده و طبق سر ضرب مارک کنید
5 - ویدیو ها را جایگزین کنید .
تا همینجا بسه
حالا بریم سر اصل مطلب
اصل مطلب که مهم ترین اصل تدوین ریتمیک هست سر ضرب شناسی یا همان ریتم شناسی است تا شما آهنگ مورد نظر تون رو مارک کنید .
واسه این کار آنگ رو درگ کنید داخل تایم لاین
چشماتون رو ببندید و آهنگ رو با کلید l به اجرا در بیاورید
اگه شوخیو در نظر نگیریم درست مثل همیشه که سرتو تکون می دی با آهنگ اینبار تو به جای سر تکون دادن کلید v رو بزن اگه خوب نگاه کنی می بینی که یه مثلث کوچیک بالای خط تایم لاین ظاهر میشه که مشخص می کنه این منطقه از فایل دارای یه مشخصاتی است
خوب آهنگ رو اجرا کنین و شروع به مارک زدن سر ضرب کنید من یه نمونه می زارم لطف کنید شما هم یه آهنگ رو بزنین و بعد از مارک کردن ویدیوهاتون رو بزارید بین مارک هایی که زدید . اونوقت یه خروجی بگیرین و بزارید تا من عیب هاتونو بگم . مرسی من منتظرم
http://axgig.com/images/23948484940958001362.jpg
1.mp4 - 1.5 Mb
من سلمان مرندی هستم تدوینگر صدا و سیمای خراسان رضوی . امیدوارم تو این مبحث به دوستانم کمک کنم تا یه میکسر فوق حرفه ای بشن . واسه شروع کار یه توضیح کوچک از میکس
جهان آفرینش زیبای اش را ممنون نظمی است که خدای مهربان آنرا بنا نموده .
برای زیبایی تمام طراحیها چه در فتوشاپ چه در افتر افکت و چه در ادیوس شما باید فردی فوق منظم باشید .
1 - همیشه برای پروژه تان اسم مورد نظر را انتخاب و جزئیات آنرا طبق فیلم مورد نظر تنظیم کنید
2 - فایلها را براساس نوع در سمت راست طبقه بندی یا همان فولدر بندی کنید .
3 - آهنگ مناسب را انتخاب و حداقل 3 بار گوش کنید .
4 - آهنگ را به خط زمان برده و طبق سر ضرب مارک کنید
5 - ویدیو ها را جایگزین کنید .
تا همینجا بسه
حالا بریم سر اصل مطلب
اصل مطلب که مهم ترین اصل تدوین ریتمیک هست سر ضرب شناسی یا همان ریتم شناسی است تا شما آهنگ مورد نظر تون رو مارک کنید .
واسه این کار آنگ رو درگ کنید داخل تایم لاین
چشماتون رو ببندید و آهنگ رو با کلید l به اجرا در بیاورید
اگه شوخیو در نظر نگیریم درست مثل همیشه که سرتو تکون می دی با آهنگ اینبار تو به جای سر تکون دادن کلید v رو بزن اگه خوب نگاه کنی می بینی که یه مثلث کوچیک بالای خط تایم لاین ظاهر میشه که مشخص می کنه این منطقه از فایل دارای یه مشخصاتی است
خوب آهنگ رو اجرا کنین و شروع به مارک زدن سر ضرب کنید من یه نمونه می زارم لطف کنید شما هم یه آهنگ رو بزنین و بعد از مارک کردن ویدیوهاتون رو بزارید بین مارک هایی که زدید . اونوقت یه خروجی بگیرین و بزارید تا من عیب هاتونو بگم . مرسی من منتظرم
http://axgig.com/images/23948484940958001362.jpg
1.mp4 - 1.5 Mb