آموزش مدل سازی/ساخت بشکه

alizap

Member
017.jpg

سلام
امروز میخوام یه آموزش ساده بزارم
ساخت یه بشکه با کمترین ابزار!
خوب, آماده اید؟
بریم سراغ آموزش:

002.jpg

اول از همه یه Sphere ساده با Radius=50 ایجاد کنید.

003.jpg

حالا از لیست Modifier ها دستور Taper رو اجرا کنید و Amount رو به 0.45- تغییر بدید!

004.jpg

یک بار دیگه Taper رو به جسم اعمال کنید اما اینبار Amount رو روی 0.90 قرار بدید.

005.jpg

اینبار از Modifier ها Edit Poly رو انتخاب کنید و حالت Edge رو فعال کنید

006.jpg

حالا همون خط هایی رو که من انتخاب کردم رو شما هم انتخاب کنید و همونطور که توی عکس نشون دادم روی گزینه ی Circular Selection Region کلیک کنید تا دستور اجرا بشه...

007.jpg

پس از این ها خط هایی رو که گفتم انتخاب کنید رو پاک کنید و البته منظورم Delete کردن نیست منظورم حذف هست که شما میتونید با کلید Backspace که روی صفحه کلید هست این کار رو انجام بدید.

008.jpg

دوباره برمیگردیم به دستور Edit Poly و حالت Polygon رو انتخاب میکنیم و خیلی راحت بالا و پایین جسم رو انتخاب میکنیم. همین کاری که من توی تصویر انجام دادم!

009.jpg

حالا از زیر منو های همین Modifier روی مربع کوچیکی که کنار Bevel Tools گزاشته شده کلیک میکنیم تا یک پنجره کوچیک باز بشه حالا مثل تصویر Height رو به 3- و Outline Amount رو به 0.65 تغییر بدید.

010.jpg

دوباره به حالت Edge برمیگردیم و یک ردیف از لبه ها رو مثل تصویر انتخاب میکنیم.

011.jpg

اگر شما گزینه Loop رو بزنید میبینید همین کار شما تکرار میشه و خیلی کار رو آسون میکنه.

012.jpg

در همین حال که این خط ها یا لبه ها رو انتخاب کردید برای حذفشون Backspace رو میزنیم.

013.jpg

دوباره به حالت Polygon برگردید و تمام Poly هایی رو که من تو تصویر انتخاب کردم رو شما هم انتخاب کنید...

014.jpg

حالا روی مربه کوچیک کنار Extrude کلیک کنید تا پنجره تنظیمات Extrude باز بشه.
حالا در همین پنجره گزینه Extrude Type رو روی زیر مجموعه By Polygon قرار بدید و Height رو روی 4.5 تنظیم کنید.

015.jpg

حالا شما یک بشکه زیبا دارید که با یک پوسته (Texture) خوب طبیعی تر بنظر میرسه

016.jpg

میتونید برای زیبایی بیشتر چند تا Cylinder دور بشکه قرار بدید...

001.jpg

منبع:3dsmaxtutorials.net
برگردان به فارسی:علیرضا خیرآبادی
از سایت:www.takinfo.com

آخرین ویرایش:

alizap

Member
وظیفه است قربان:)
راستش من دیدم همه جوره به مجید آنلاین بدهکارم و هر چیز که تا الان یاد گرفتم از همینجا بوده...
گفتم دیگه اگه جبران نشه کم لطفی حساب میشه

جدیدترین ارسال ها

بالا