آموزش مايا 6.5 توسط سام ----> ( Modeling - Dynamic - Rendering )

pixolator

Member
یه امتحانی بکن اگر وقت داری...سر گلوله ها رو طلایی مات بده دوباره رندر کن پوکه شو هم بین نقره ای و طلایی ولی Reflect هات مات باشه :cool:

آخرین ویرایش:

sam_sam

Banned
این فشنگ را از رو مدل ساختم. تو خود مدلش همش سیلور بود .برا این طول کشید چون با vue رندر گرفتم . دارم این برنامه را تست میکنم . مرسی از نظرت

S.H.R.M.K

Well-Known Member
سلام
من امروز از اول این تاپیک تا آخرشو مو به مو خوندم فکر کنم یه 2-3 ساعتی طول کشید.تا حالا طرف 3d زیاد نرفتم ولی تصمیم دارم وارد این دنیای جالب و وسیع بشم چون همیشه برام جذاب بوده البته یه چند باری با مایا و تری دی مکس و سینما فور دی کار کردم استعدادم هم بد نیست تو این کار البته به نظر خودم.
امیدوارم بتونم از تجربه شما استفاده کنم .
شاید جاش اینجا نباشه ولی اولین سوال من از شما اینه که به نظرتون بهترین برنامه 3d چیه از بین 4 تا برنامه ز براش ، مایا ، تریدی مکس ، سینما فوردی؟
لطفا جوابتون رو با دلیل بگید و به دور از تعصب نصبت به یه برنامه.اگرم تونستید با نظر خودتون به ترتیب بگید کدوم بهتره چون میخوام با اون برنامه ای که از همش بهتر باشه شروع کنم.

دستتون درد نکنه و ممنون

sam_sam

Banned
ببین دوست من این خیلی سخت است که من در مورد نرم افزار ها بی طرف بگم . چون خودم زندگیم را رو مایا گذاشتم به چند دلیل :
یک قوی ترین نرم افزار 3بعدی ساز است .
هر چی فیلم از سال 98 به بعد ساخته شده در زمینه افکتهای ویژه 90 درصد از مایا استفاده شده است . میخوای اسم ببرم ؟ ارباب حلقه از اول تا اخر . هر پاتر . کارتون هر چی فکرش را کنی بعد از داستان اسباب بازی ها .

این ها همش دلیل میشه که این نرم افزار واقعا قوی است و حریف نداره . نرم افزار های دیگه هم هستند که قوی باشن اما به گرد مایا هم نمیرسن . تو اگر محیط این 4 برنامه را با هم مقایسه کنی فقط همین طوری گشت بزنی میبینی که بقیه در برابر مایا چقدر ناقص هستند .

ببین دوست من زمان را از دست نده سری تصمیم بگیر . هر روز بیشتر از دیروز از برنامه های دیگه میزنن میان مایا را یاد بگیرن و شروع کنن !

بازم میخوای مقایسه کنی برو یه بار دیگه داستان اسباب بازی ها را با نمو یا عجیب ترینها نگاه کن خودت متوجه تفاوت ها و مزیت ها میشی .

سئوال داشتی در خدمتیم

cs_mohsen

Member
سلام

آیا این گلوله ها جواب همون صفحه 26 یا در خواست من بود یا برای شخص دیگری است؟
گلوله ها بی نهایت زیبا بود من یکی فکرشو نمی کردم

sam_sam

Banned
cs_mohsen گفت:
آیا این گلوله ها جواب همون صفحه 26 یا در خواست من بود یا برای شخص دیگری است؟
گلوله ها بی نهایت زیبا بود من یکی فکرشو نمی کردم

رفیق مگه فشنگ نمیخواستی ؟ خوب برات درست کردم دیگه . دیگه لازم نداری ؟ خلاصه بهت ثابت کردم اگر بتونم کمکت میکنم .

بازم امری بود در خدمتیم .
اینجا به غیر تو کی فشنگ میخواست ؟

cs_mohsen

Member
متشکرم

یک دنیا ممنون ازت
ببخشید نهایت پروییه ولی
اگر می شه یا اگر خواستی یک فشنگ کامل را بدون متحرک سازی(فقط یک فشنگ)با فرمت مایا به من بده تا من بتونم کار هایی روش انجام بدم
یک چیز دیگه اینکه اگر وقت داری یا عشقت می کشه طریقه ساختن فشنگ رو به من بگو (به طور کامل)البته اگر امکان داره
یک سوال هم اینکه چطوری یک شیئ مثلاً یک دایره رو از یک فایل مایا روی یک فایل جدید دیگه کپی می شه کرد؟
تا حالا هیچ کس به اندازه تو اینجوری کمکم نکرده بود (در حد ساخت فشنگ با هزار جور ور رفتن و حوصله ! ) :eek:
خیلی متشکرم
اگر لازم شد ایمیل من [email protected]
Tanks

sam_sam

Banned
دوست من این از فایل درخواستی شما :
http://www.megaupload.com/?d=8ITUKGX6

روش ساخت خیلی اسون است با یک استوانه و مخروط . باید یه عکس از فشنگ داشته باشی و بعد از روی اون استوانه را برای بدنه تنظیم کنی و مخروط را برای مرمی . همین

امیدوارم که به دردت بخوره ایم فشنگ

sam_sam

Banned
04_tea_for_two01.jpg

این هم یه رندر دیگه برای تو عزیزم

arthuhzard

New Member
من الان 3 چهار ساعته که تو کف این تاپیکم.تو عمرم این چنین کارهایی ندیده بودم.(البت مال ایرانیا باشه)
من چند روز پیش رفتم مایا7 رو خریدم چون خیلی علاقه داشتم فقط هم به خاطر اینکه دوست داشتم بازی بسازم.
الان مایا رو نصب میکنم ولی خیلی پیچیده است نصبش.ببینم اگه نتونم نصب کنم حتما به شما میگم.
خیلی باحالید.موفق باشید.

sam_sam

Banned
S.H.R.M.K گفت:
sam_sam جان واقعا کارت عالی شده
اون تنگ های آب هم کاره خودته؟

رفیق من اون همه التماس کردم که نگی کار خودت است . اینها همه پیش فرض برنامه بود فقط فشنگ را من ساختم . این ها خیلی ابتدایی هستند به خصوص اون پارچ . میخوای یه پارچ بسازم ببینی من چطوری پارچ میسازم ؟

چی شد با لاخره کدوم برنامه را انتخاب کردی برا کار کردن ؟

در ضمن مرسی از نظر لطفت

sam_sam

Banned
arthuhzard گفت:
من الان 3 چهار ساعته که تو کف این تاپیکم.تو عمرم این چنین کارهایی ندیده بودم.(البت مال ایرانیا باشه)
من چند روز پیش رفتم مایا7 رو خریدم چون خیلی علاقه داشتم فقط هم به خاطر اینکه دوست داشتم بازی بسازم.
الان مایا رو نصب میکنم ولی خیلی پیچیده است نصبش.ببینم اگه نتونم نصب کنم حتما به شما میگم.
خیلی باحالید.موفق باشید.

نظر لطفت است رفیق . اینها کارهای قدیمی من هستند مال یکسال پیش .
من در خدمتم امری باشه

S.H.R.M.K

Well-Known Member
چی شد با لاخره کدوم برنامه را انتخاب کردی برا کار کردن ؟

نه بابا من جسارت نکردم.
نیست مبتدیم اینا واسم خیلی کاره ولی به هر حال فشنگه خیلی ناز شده .

اخرش همین مایا رو شروع میکنم به امید خدا.
باید برم بگیرمش ، الان ورژن آخرش چیه؟

مجبورم کردی نصف شب بشینم پارچ بزنم برات

خدا قوت ...
بزار ببینیمش

ممنون

sam_sam

Banned
الان ورژن 7 بیرون است . تا چند وقت دیگه ورژن جدید ترش هم میاد بیرون . خوشحالم که تو هم مایا کار شدی . به دنیای قشنگ و رویایی ما مایا کارها خوش اومدی . امیدوارم از این دنیای قشنگ نهایت لذت را ببری .
الان من واقعا مثل سگ است اخلاقم چون این پروژه های لعنتی نمیزارن من مایا کار کنم . اما خوب نهایتا 1 ماه دیگه تموم میشن و به دنیای خودم برمیگردم .
منتظر پارچ باش

sam_sam

Banned
این هم پارچ اگر من بخوام بسازم یه چیزی میسازم تو این مایه ها

01_940.jpg

cs_mohsen

Member
ببخشید

اگر در مورد رنگ اون فشنگ توضیح بدی ممنون می شم (رنگ فشنگا تو عکس)
منظورم اینه که چطوری اون رنگ ها رو با اون نور و سایه ها خلق کردی؟
Tanks

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا