آموزش مايا 6.5 توسط سام ----> ( Modeling - Dynamic - Rendering )

samoel_love

Banned
اه به اين فيلتر ها

ToFaN گفت:

مرسي اما اين . . . ها :razz: اين سايت را فيلتر كردن و نميتونم برم توش . عجب ! كي 1 سپتمبر مياد برم گمشم براي هميشه ! آخه اين چيه كه اين هم فيلتر شده ! چرا ايراني ها نبايد همه چيز را درست داشته باشند ! بعد ميگن چرا ايرانيها مغزشون سمت خلاف كار ميكنه ! آخه بگو تو راه را نبند برا ايراني تا ايراني دنبال پيدا كردن راه 2 نباشه ! نميدونم كجا خوندم كه مايا 7 قيمت اصليش 2000 دلار است . اما اشتباه است من مايا 6.5 ارژينال را از دبي گرفتم حدود 31000 درهم يعني تقريبا 7000 دلار ! پول يه پرايد بايد بدي براي يه نرم افزار آخه بعدش باز هم ميان ميگن كدوم خداست ! بــــــــــــــــــــــــابــــــــــــــــــــــــا
مكس خدا است بريد حـــــــــــــــــــــــــال كنيـــــــــــــــــــــــــــد .دهـــــــــــــــن مــــــــــا را سرويــــــــــــــس كرديـــــــــــــــــــــد . آخــــــــــــــــــــه بــــــــــــــــــــــــا ايـــــــــــــــــن حرُُُُُُفـــــــــــــــا
مكـــــــــــــــــس خدا ميــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــشه ؟ :twisted:
ديگه حـــــــــــــالم بهـــــــــــــم ميخوره از ايـــــــــــــــــــــن تاپيــــــــــــــــــــك ها ميبنم !
توفان جون بابا يه نظارتي بكن به تاپيك ها !

ToFaN

Well-Known Member
samoel_love گفت:
مرسي اما اين . . . ها :razz: اين سايت را فيلتر كردن و نميتونم برم توش . عجب ! كي 1 سپتمبر مياد برم گمشم براي هميشه ! آخه اين چيه كه اين هم فيلتر شده ! چرا ايراني ها نبايد همه چيز را درست داشته باشند ! بعد ميگن چرا ايرانيها مغزشون سمت خلاف كار ميكنه ! آخه بگو تو راه را نبند برا ايراني تا ايراني دنبال پيدا كردن راه 2 نباشه ! نميدونم كجا خوندم كه مايا 7 قيمت اصليش 2000 دلار است . اما اشتباه است من مايا 6.5 ارژينال را از دبي گرفتم حدود 31000 درهم يعني تقريبا 7000 دلار ! پول يه پرايد بايد بدي براي يه نرم افزار آخه بعدش باز هم ميان ميگن كدوم خداست ! بــــــــــــــــــــــــابــــــــــــــــــــــــا
مكس خدا است بريد حـــــــــــــــــــــــــال كنيـــــــــــــــــــــــــــد .دهـــــــــــــــن مــــــــــا را سرويــــــــــــــس كرديـــــــــــــــــــــد . آخــــــــــــــــــــه بــــــــــــــــــــــــا ايـــــــــــــــــن حرُُُُُُفـــــــــــــــا
مكـــــــــــــــــس خدا ميــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــشه ؟ :twisted:
ديگه حـــــــــــــالم بهـــــــــــــم ميخوره از ايـــــــــــــــــــــن تاپيــــــــــــــــــــك ها ميبنم !
ولشون كن خوش باشن با خيالاتشون

mamali132002

Active Member
samoel_love گفت:

از برنامه jap استفاده كن يا اگر يك روز وقت داشتي بهم PM بده تا برات proxy پيدا كنم.

samoel_love

Banned
mamali132002 گفت:
از برنامه jap استفاده كن يا اگر يك روز وقت داشتي بهم PM بده تا برات proxy پيدا كنم.

دوست من از من ناراحت نشو لطفا آخه تو اومدي اينجا چرت و پرت بخوني يا يه چيزي ياد بگيري و ياد بدي ؟
چرا هر وقت مياييم اينجا يه تاپيك مزخرف زدن با اين موضوع : مكس يا مايا ؟ و از اين اراجيف ؟
بابا اينجا اين انجمن مثل خانه ميمونه برا من و امثال من كسي بياد تو خونت از تو و لوازم زندگيت ايراد بگيره ناراحت نميشي ؟مرگ من ؟ بيا ببين چنذ تا از اين تاپيك ها اينجا است ؟من تو كدوم تاپيك مكس رفتم از مايا حرف زدم كه بايد اينجا همش از مكس بشنوم ؟من دروغ ميگم يا غير منطقي حرف ميزنم بگو ؟
من براي تو ارزش زيادي قايل ميشم و نمي خوام تو ناراحت بشي ولي اين هم درست نيست كه هر كسي بياد اينجا حرفش را بزنه !
هر كسي در مورد مكس حرف داره ميتونه بره تو انجمن مكس بزنه ! اگر من اشتباه ميكنم بگو اشتباه ميكني . . .
مرسي از راهنماييت من تا چند روز ديگه از ايران ميرم و بعد اين كرك را دانلود ميكنم خيلي ممنون از لطفت دوست من فعلا با اجازه

.:. soroosh .:.

Active Member
سلام .
خسته نباشید .
من خیلی دوست دارم مایا رو به صورت حرفه ای یاد بگیرم . ولی نمیدونم چطوری و از کجا باید شروع کنم .
میشه کمکم کنید .
اگه سی دی آموزش مایا دارید ( حتی PDF ( که من میتونم با اون حرفه ای بشم لطفا بگید . قول میدم جبران کنم .
در مورد خرید سیستم هم کمک کنید لطفا . باز هم قول میدم جبران کنم . من تهران هستم .
این هم آدرس ایمیل من .
[email protected]
خیلی با مایا ور رفتم . ولی . . .
فقط تونستم خود برنامش رو خراب کنم .
که مجبور به نسب چند باره مایا میشدم .
خیلی دوست دارم مایا رو یاد بگیرم . خیلی .
خیلی ممنون از دوستان و اساتید گرامی .
شاد باشید .

samoel_love

Banned
.:. soroosh .:. گفت:
سلام .
خسته نباشید .
من خیلی دوست دارم مایا رو به صورت حرفه ای یاد بگیرم . ولی نمیدونم چطوری و از کجا باید شروع کنم .
میشه کمکم کنید .
اگه سی دی آموزش مایا دارید ( حتی PDF ( که من میتونم با اون حرفه ای بشم لطفا بگید . قول میدم جبران کنم .
در مورد خرید سیستم هم کمک کنید لطفا . باز هم قول میدم جبران کنم . من تهران هستم .
این هم آدرس ایمیل من .
[email protected]
خیلی با مایا ور رفتم . ولی . . .
فقط تونستم خود برنامش رو خراب کنم .
که مجبور به نسب چند باره مایا میشدم .
خیلی دوست دارم مایا رو یاد بگیرم . خیلی .
خیلی ممنون از دوستان و اساتید گرامی .
شاد باشید .

يه ميل به من بزن من فعلا ايران هستم تا وقتي كه بخوام برم اگر خواستي ميتونم كمكت كنم .كجاي تهران هستي ؟ تو ميل بهم بگو اگر دوست داشتي .
فعلا

samoel_love

Banned
كسي ميدونه چرا اسم مايا از ورژن 5 به بعد Unlimited را يدك ميكشه ؟

Unlimited يعني نامحدود اين پيشنهاد يه پروفسور آمريكايي به آلياس بود رييس شركت آلياس براي تعيين اسم براي مايا 5 . اين پروفسور پيشنهاد كرد كه يه اعلاميه در امريكا پخش كنيد كه هر كسي خوابش را براي ما بنويسه و بفرسته ما 10 دلار ميخريم . 10000 نفر خوابشون را نوشتن و براي شركت آلياس فرستادن و شركت همه را خريد . بعد پرفسور از ميان 10000 خواب 20 يا 30 تا از خوابهاي عجيب غريب را انتخاب كرد و به آلياس گفت حالا اين خوابها را بده به متخصصانت بسازن .ميدوني چرا خواب ؟ چون تو خواب عجيب ترين اتفاقات روي ميدهد و بسياري از تخيلات از همين خوابها الهام گرفته ميشود .
مثلا يه خواب اين بود : من ساعت 2 صبح از خواب بيدار شدم رفتم در يخچال را باز كردم كه آب بخورم از تو يخدون يخچال رفتم بالاي ابرها اونجا با كوتوله ها فوتبال بازي كردم بعد . . .
بعد متخصصان آلياس همه را ساختن .پروفسور گفت بهترين اسمي كه براي محصولت ميتوني بزاري Unlimited است چون هر چيزي كه تو فكرت باشه را ميتوني بسازي بدون محدوديت از اون به بعد اين اسم همراه مايا يدك كشيده ميشود .
نظر شما چيست در اين خصوص ؟

mamali132002

Active Member
بنظرم خیلی جالب اومد مرسی از توضیحات ... میشه بگی این آقا در چه زمینه ای پرفسور بودن؟

.:. soroosh .:.

Active Member
samoel_love گفت:
Unlimited يعني نامحدود اين پيشنهاد يه پروفسور آمريكايي به آلياس بود رييس شركت آلياس براي تعيين اسم براي مايا 5 . اين پروفسور پيشنهاد كرد كه يه اعلاميه در امريكا پخش كنيد كه هر كسي خوابش را براي ما بنويسه و بفرسته ما 10 دلار ميخريم . 10000 نفر خوابشون را نوشتن و براي شركت آلياس فرستادن و شركت همه را خريد . بعد پرفسور از ميان 10000 خواب 20 يا 30 تا از خوابهاي عجيب غريب را انتخاب كرد و به آلياس گفت حالا اين خوابها را بده به متخصصانت بسازن .ميدوني چرا خواب ؟ چون تو خواب عجيب ترين اتفاقات روي ميدهد و بسياري از تخيلات از همين خوابها الهام گرفته ميشود .
مثلا يه خواب اين بود : من ساعت 2 صبح از خواب بيدار شدم رفتم در يخچال را باز كردم كه آب بخورم از تو يخدون يخچال رفتم بالاي ابرها اونجا با كوتوله ها فوتبال بازي كردم بعد . . .
بعد متخصصان آلياس همه را ساختن .پروفسور گفت بهترين اسمي كه براي محصولت ميتوني بزاري Unlimited است چون هر چيزي كه تو فكرت باشه را ميتوني بسازي بدون محدوديت از اون به بعد اين اسم همراه مايا يدك كشيده ميشود .
نظر شما چيست در اين خصوص ؟

خیلی جالبه . :D
این هم یک روش برای انتخاب اسم هست .
فقط خرجش زیاد می‌شه . :neutral:

samoel_love

Banned
mamali132002 گفت:
بنظرم خیلی جالب اومد مرسی از توضیحات ... میشه بگی این آقا در چه زمینه ای پرفسور بودن؟

دوست عزيز اسم و تخصصش را برات مينويسم چون 1 سال پيش استاد مايام برام تعريف كرد و من يادم رفت اسم و تخصصش را ولي خيلي معروف است برات پيدا ميكنم .
با تشكيل تيم كه موافق هستي ؟

samoel_love

Banned
.:. soroosh .:. گفت:
خیلی جالبه . :D
این هم یک روش برای انتخاب اسم هست .
فقط خرجش زیاد می‌شه . :neutral:

عزيز جون مرسي از ميلت
در اولين فرصت برات توضيح ميدم مراحل كار را
منتظر باش عزيزم

samoel_love

Banned
mamali132002 گفت:
آره من موافقم با تشکیل تیم.

رفيق پس چرا اقدام نميكني ؟ بيا اولين تيم را خودمون تشكيل بديم ؟ تو مكس كار كن من مايا خوبه ؟آخه همه فقط حرف ميزنن و به عمل نميرسه !

modjtaba

Member
man ham hastam va avvalin karam ro ke be monasebate veladate Hazrate Amir share kardam
mitoonid az too anjomane MASAELR OMOOMI topic-e TABRIK Download konid...!Thanx

samoel_love

Banned
modjtaba گفت:
man ham hastam va avvalin karam ro ke be monasebate veladate Hazrate Amir share kardam
mitoonid az too anjomane MASAELR OMOOMI topic-e TABRIK Download konid...!Thanx

رفيق من نتونستم دانلود كنم اگر ميشه برام فايل ماياش را ميل كن . مرسي تا شروع كنيم .

samoel_love

Banned
mamali132002 گفت:
Ok من آماده هستم ولی از کجا باید شروع کنیم ؟

يه فايل از كارهات هر كدوم را دوست داري براي من ميل كن تا شروع كنيم .فقط قبل شروع كار كارت را اينجا بذار تا بعد كه روش كار كرديم ببيني چه فرقي ميكنه .
منتظرم

جدیدترین ارسال ها

بالا