آموزش : لباس سربازي!!!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
منبع اصلي : www.biorust.com
ترجمه توسط خودم

در اين آموزش نحوه ساختن Pattern هايي نظير پارچه هاي لباس هاي ارتشي ، لباسهاي تکاور ها و يا پارچه هايي که براي استتار اسلحه هاي سنگين استفاده مي شود ، ياد مي گيريد .

١ - يک تصوير جديد ايجاد کنيد و در آن يک لايه جديد ايجاد کنيد . رنگ روکار را رنگ شماره D0C577 و رنگ پس زمينه را رنگ شماره BAAD4A انتخاب کنيد . لايه جديد را با رنگ پس زمينه پر کنيد .

٢ - فيلتر Filter>Artistic>Sponge را انتخاب کنيد و مقدار Brush را 8 پيکسل ، مقدار Definition را 25 و مقدار Smoothness را 15 پيکسل تعيين کنيد . کليد OK را بفشاريد . دوباره فيلتر Sponge را با همين تنظيمات اجرا کنيد .

٣ - فيلتر Filter>Noise>Median را انتخاب کنيد و مقدار Value را برابر 3 تنظيم کنيد . کليد OK را بفشاريد .

٤ - براي تنظيم روشنايي تصوير آنطوري که ضروري مي دانيد از منوي Image>Adjustment>Brightness/Contrast را انتخاب کنيد و روشنايي تصوير را تنظيم کنيد . سپس با استفاده از فيلتر Filter>Texture>Texturizer بافت خاصي را که براي پارچه خود در نظر داريد انتخاب کنيد و کليد OK را بفشاريد . پارچه ما آماده است .

مي دانيد که پارچه هاي استتار ارتشي بسته به محيط و طبيعتي که در آن استفاده مي شود از رنگ و طرح هاي مختلف تبعيت مي کند . براي تغيير رنگ اين پارچه از منوي Image>Adjustment>Hue/Saturation استفاده کنيد و رنگ مورد نظر را اعمال کنيد .
خوب دیگه خسته نباشید ... :p :lol:

FashisT

Active Member
مرسي از ترجمه ولي فكر كنم اينو قلا يكي ترجمه كرده باشه.....
همبن.../
فعلا

ببينين وقتي كه انجمن رو ان شا الله تركونديم اونجا متوجه ميشين كه خودم ترجمه كردم . ببخشيد ها ..
ممنونم كه بالاخره نظرتون رو دادين
فعلا ...

FashisT

Active Member
چرا حالا ناراحت ميشي خب اگه خودا بودي كه ترجمه كرده بودي كه مسپله اي نيست....خب ممنون
همين....../
فعلا

Ghamnevis

Well-Known Member
سلام..

مرسي منتها امير (لاگيكال) كمتر از دو هفته پيش اين آموزش را گذاشته بود..

مرسي باز هم

سايان

من نميگم كه به روزه ولي گفتم بزارم تا اونايي كه نديدن يه فيضي ببرن .
خوب فعلا ....

از همه ممنونم كه نظر دادن و من فهميدم كه واقعا بهترين انجمن . انجمن سايت مجيد آنلاينه و از قبل هم ميدونستم كه ثبت نام كردم ديگه . در هر حال خيلي باحالين . از قمنويس هم نهايت تشكر رو دارم

پیوست ها

• 2_158.jpg
    2_158.jpg
    22 کیلوبایت · بازدیدها: 114

Mandana

Active Member
من خنگ پس چرا يادم نمياد پس؟!من نديده بيدم خيلي ممنون.والا از جيبم مي رفت

babakslt

Member
بابا بيخيال منم نديده بودم. مرسي جالب بود
ضمنا از غمنويس تشكر كن ولي از سايان نه
ok!

FashisT

Active Member
babakslt گفت:
بابا بيخيال منم نديده بودم. مرسي جالب بود
ضمنا از غمنويس تشكر كن ولي از سايان نه
ok!

اقا راست ميگي اين سايان يه ادم موزي و مرموزيه ولي در هر صورت ادم رديفيه
اميدوارم تمام بديهايي كه بهت كرده يه روزي جبرانش كني..... :wink:
همين..../
فعلا :arrow:

babakslt

Member
فاشيت انتخاب همه ي ما

خوش حالم كه يكيم ميخواد به من راي بده سايان مراقب باش كه دارم ميام جاتو بگيرم. hay hitler
من مخلص هرچي فاشيستم.
(راستش سايان به من بد نكرده ولي حالا كه نميشنوه بگم كه قبلا خيلي مهربون تر بود ولي از وقتي كه مدير انجمن شده يكم زورش به ما ميرسه) به كسي نگينا

Mandana

Active Member
بابا شماها چقدر بدجنسين باز:lol:
منكه بجز خوبي ازش چيزي نديدم هميشه هم كمك رده هميشه هم خوب بوده خوب تر هم شده(واقعا انجمن فتوشاپ بدون اون از رونق ميافته)

ديگه اينجا بدجنس بازي نبينم كه شديدا قاط ميزنم ها!
بابي جان سايان اگه گاهي مجبوره تاپيك يا پستي رو پاك يا ويرايش كنه مطمئن باش بخاطر غرضورزي نيست بلكه مجبوره بخاطر قوانين گاهي كارهايي بكنه كه شايد خودش هم دوست نداره.ولي بهر حال آخرشه.و ملما اگه هم گاهي مجبور شده اديت يا پاك كنه همه ما كه دوستاشيم و ميشناسيمش ازش ناراحت نميشيم.

FashisT

Active Member
abtin_khosravi گفت:
بابا شماها چقدر بدجنسين باز:lol:
منكه بجز خوبي ازش چيزي نديدم هميشه هم كمك رده هميشه هم خوب بوده خوب تر هم شده(واقعا انجمن فتوشاپ بدون اون از رونق ميافته)

ديگه اينجا بدجنس بازي نبينم كه شديدا قاط ميزنم ها!
بابي جان سايان اگه گاهي مجبوره تاپيك يا پستي رو پاك يا ويرايش كنه مطمئن باش بخاطر غرضورزي نيست بلكه مجبوره بخاطر قوانين گاهي كارهايي بكنه كه شايد خودش هم دوست نداره.ولي بهر حال آخرشه.و ملما اگه هم گاهي مجبور شده اديت يا پاك كنه همه ما كه دوستاشيم و ميشناسيمش ازش ناراحت نميشيم.
ابتين مطمپن ام كه با من نبودي چون منو ميشناسي و هم شوخي...
حالا اين دوستمونم يه خورده از دستش ناراحته كه بعدا حل ميشه...
تو هم زيادي قاطي نكن چون واسه سيستمت ظرر داره :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
همين...../
فعلا :arrow:

بابا ولكنين ديگه . اينجا اومديم كه يه مطلب خوب ياد بگيريم نه دعوا ...
فعلا ....

اين تاپيكو واسه داداشم كه تو تهرون سربازه گذاشتم + بروبچ مجيد آنلايني ...

babakslt

Member
بابا بيخيال.
من؟
من با سايان مشكل دارم؟
اصلاْ به من مي مياد
من؟

نه شوخي كردم شما چرا اينقدر جدي گرفتين منم سايان رو(و بچه هاي قديمي مجيد آن لاين رو) الان 2-3 سالي هست ميشناسم(از خود مجيد آن لاين) و ميدونم سايان خيلي باحاله. راستش من مدتي نبودم وقتي برگشتم ديدم سايان مدير شده كلي حال كردم ولي بعد ديدم يكم سر به سرش بذارم وگرنه من مخلص سايانم.
سايان جونم دوست داشتم تو جاي اين فاشيست(آدم كش :wink: ) و آبتين جواب ميدادي.
رو دلم مونده بود سايان به من يه جو.اب بده. حالا كه نداده دچار افسردگي شدم
شرمنده.
تازه من كلي با سايان و شماها كار دارم يه فكرايي به ذهنم رسيده كه به نظر خودم خيلي باحاله . حالا يه تاپيك ديگه درست ميكنم بهتون ميگم
ok?
فعلاْ
(بقول سايان)مخلصيم :oops:

Mandana

Active Member
بابا شوخي كردم.اين شهرام رو كه خودم بزرگش كردم:lol:
سايان هم آدمي نيست كه كسي ازش برنجه
فقط همونطور كه گفته بود يه چند مدت نمياد.همين
ببخشيد هكر جان تاپيكت رو بهم ريختيم مشكلي نبود كه داداش من.ماها عادت داريم گاهي توي تاپيكها چت راه ميندازيم.ايندفعه قرعه به اسم تاپيك تو خورد.بايد عادت كني ديگه:mrgreen:

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا