آموزش : لباس سربازي!!!

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Ghamnevis

Well-Known Member
سلام..

يك ! در جواب آبتين بايد بگم اين وصله ها به من نميچسبه !من نه تنها خوب نيستم بلكه خيلي هم نفرت انگيز و دقل و دورو و ... كوفت و زهرمارم ! يه بار ديگه فحش بدي خودت ميدوني ! بيخودي تهمت هم نزن ! بود و نبود من اينجا هيچ فرقي نداره..

دو ! من اشتباه كردم اين آموزش قبلا توسط لوگيكال گذاشته نشده بود ! توسط محمد بود (آموزش آنلاين)

سه ! بابك جان شرمنده.. به خدا من انقدر گيجم كه نميدونم چه كردم.. ميدونم شهرام حرف الكي نميزنه و حتما چيزي هست.. دوست دارم بدونم كجا باعث ناراحتيت شدم... من هرچي به اين مخ ناقص الخلقه ام فشار ميارم چيزي يادم نمياد..

چهار ! هكر جان شرمنده.. اگر ناراحت نميشي (باز هم ممنون بابت آموزش) ولي مرگه من چند تا پست پشت سر هم نده.. من مجبورم ويرايش كنم.. وگرنه خودم را ويرايش ميكنند..

پنج ! فكر نكنيد چون جوابتون را دادم از سر گناهتون ميگذرم ! اگه فقط يكبار ديگه (اين تيكه را بامشادي بخونيد) چت راه بندازيد ....

شش ! من فقط تا ده بلتم بشمارم !

(دروه مخلصي گذشته بابك جان)
شاد باشيد
سايان

قمنويس جون اگه پست 2 رو خونده باشي ميبيني كه معذرت خواهي كردم . ثانيا من كاري به ترجمه ديگران ندارم . شايد 100000 نفر ديگه اينو هم ترجمه كرده باشن ولي ....
فعلا ...

babakslt

Member
آخ جوووووووووووووووووووون
جووووونمي جون سايان به من جواب داد
من چقدر معروف شدم
آخ جون 8)

نه سايان جونم گفتم كه مي خواستم يكم باهات شوخي كنم همين وگرنه ما مخلص غم نويسمون هم هستيم(هم غم نويس و هم سايان)

تازه اين چند روز كه نبودي قدر ت رو بيشتر ميدونم چون تاپيك ها پر شده از چت هاي ما لطفا يه صفايي بهشون بده مخصوصا تو تاپيك مسابقه ها

بچه ها يه مسابقه ي ديگه هم من مي خوام پيشنهاد كنم:
:tavajo: اونم مسابقه ي خط مدرن هستش(Modern Text)
يه تاپسك ميزنم الان بهتون اونجا مي گم.
سايان اگه موافق بودي تاپيك رو بذار بالا
ok!!!

فعلاْ

Ghamnevis

Well-Known Member
بابك جان اگر اجازه بدي بعد از اين مسابقه ها...

فعلا بچه ها درگير اين سه تا مسابقه هستند.. نميخوام قاطي بشه..

هكر جان شرمنده.. درسته ولي ترجمه به يك زبان اونقدرها تفاوت نميكنه.. در ضمن من كه براي آموزش نگفتم.. براي پست هاي پشت سر هم گفتم..

يكم دقت كنيد ميبينيد ...

سايان

babakslt

Member
ok
اينم حرفيه من بي صبرانه منتظر مي مونم كه اين مسابقه ها تموم شه پس سايان تا اون موقع تاپيكش رو هم قفل كن:D

FashisT

Active Member
بابك جان اگه صبر كني بهتره چون اين شور و انرژي كه من تو گذاشتن كارهاي ديگران ديدم ميگم اگه آموزش بزاري يكهو ممكنه انجمن بتركه...
راستي هكر جان:
1. نيت آموزشت خوب بود و همين براي ما كافيه حالا چه تكراري چه نتكراري :دي
2. دفعه آخرت (بامشادي-- سايان فكر نكن فقط خودت بلدي ها) باشه كه اخرت پست هات از كلمه ؛ فعلا ؛ استفاده ميكني ... (هي بابك با تو هم هستم ها :twisted: )
همين...../
فعلا

babakslt

Member
بابا من ميگم فعلا نه سايان

IQ iq IQ iq IQ iq

فعلا;)(چيه شهرام فكر كردي فقط خودت مي توني ويرايش كني منم مي تونم :p ) چي فكر كردي.... :wink: :arrow:

babakslt

Member
نه آقا واسه چي ما بايد شرمنده باشيم كه اينجا رو با چت روم اشتباه گرفتيم... بي ظرفيتيم ديگه خودت ببخش...

راشتي فكر كنم گفته بودم بچه ها هر كي از اين آموزش استفاده كرده يه نومنه بذاره ببينيم چقدر موثر بوده(ضريب ثابت تاثير آموزش در اعضا را بدست بياورم;):D)
ok

فعلا

اينم كار من . اميدوارم كه مطلوب بوده باشه

لينك تصحيح شد . ما چاكريم برورچ ...

Mandana

Active Member
مهزيار جان شما چرا عذرخواهي ميكني تقصير ما بود.شرمنده
در ضمن كارت براي من نمياد!

mostafa_az

Well-Known Member
ارسال تاپيك آموزشي قديمي به صفحه اول انجمن فوتوشاپ ...

مخلصيم
مصطفي

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا