آموزش كامل استال ژله اي (مكنتاش استايل)

ARTA_ADOBE CO

Active Member
اقا محمد عزيز اين استايل كه شما گذاشتيد وقتي اجرا ميشه اون انعكاس بالايي كره را نداره
البته اينم بگم من خيلي سعي كردم با لاير استايل اونو درارم ولي چون inner glow فاقد درجه است منظورم درجه چرخش مجبوريم اونو با دست و ابزار سلكت شن درست كنيم در هر صورت ممنون اين استايل را من در يك دايره انداختم و انعكاس ان را با سلكت شن درست كردم و فايل psd ان را هم براي دانلود گذاشتم

راستي اين يه ضعف لاير استايله كه inner glow درجه چرخشي مانند inner shadow نداره اميد وارم در نسخه بعدي اين حل بشه و قدرت لاير استايل از اينيكه هست بيشتر بشه :oops:

حرف شما متين است.
من هم همين مشكل رو داشتم در غير اين صورت حتما انعكاس بالا رو هم توي استايل مي‌ذاشتم

roozbeh007

Member
ARTA_ADOBE CO گفت:
باشه پس بريد با فتوايمپكت مسخره بسازيدش ! 8O
8O ببخشيد ها ادم فتوشاپ را ول كنه بره با يه نرم افزار مسخره خورده پا بسازه !؟!؟!؟ 8O
در ضمن اسم اينها همون ژله اي است و تاريخچه كوچولويي داره كه دليلي بر اين ادعاست!

البته نظر شما محترمه ولی فوتوایمپکت واقعاً یک اعجوبست. برای کسانی که در کشورهای خارجی زندگی میکنند، امکان خرید یه نرم‌افزا به قیمت ۶۹۹ دلار بیشتر موقعها وجود نداره، در حالی که فوتوایمپکت قادره ۸۰ درصد کارهای فوتوشاپ رو انجام بده با تنها قیمت ۸۹ دلار که این واقعاً شاهکاره. از لحاظ تکنولوژی لازمه بدونید که سیستم رنگ CMYK در سال ۱۹۹۴ با قراردادی به مدت ۱۰ سال از طرف شرکت Ulead که سازنده فوتوایمپکت هستش به شرکت Adobe اجاره داده شد (با یک مبلغ خیلی بالا). همونطور که میدونید قدرت کالر سپریشن فوتوشاپ بسیار بالاست و این کار رو با کیفیت بالایی انجام میده. که این رو فوتوشاپ کارا میتونند مدیون شرکت Ulead باشند. با پایان امسال این قرارداد به پایان میرسه. البته بستگی داره که دوباره Ulead حاضر بشه که با Adobe قرارداد ببنده یا نه. اگر احتمالاً این اتفاق نیفته در ورژن بعدی فوتوایمپکت شما شاهد رنگ بندی CMYK ای خواهید بود که در فوتوشاپ یافت میشه و Adobe با CMYK ستینگی که توسط برنامه نویسهای خودش ساخته شده باید ورژن بعدی فوتوشاپ رو بیرن بده.
ولی آیا کسی واقعاً راجب به شرکت Adobe چیزی میدونه؟ اصلاً کسی میدونه فوتوشاپ از کجا و چطور شروع شد؟
اول اینکه لازمه بدونید، شرکت Ulead اولین سازنده برنامه‌های True Color Image Editing بود. برنامه هایی که سردستشون فوتوشاپ هستش و امروزه بنامه برنامه‌های رستر ادیتینگ شناخته میشه. در سال ۱۹۹۱ شرکت Ulead برنامه PhotoStyler رو برای کامپیوترهای آی بی ام با سیستم عامل Windows 3.0 عرضه کرد. که در نوع خودش اولین برنامه‌ای در دنیا بود که قادر بود عکسها رو با قابلیت حفظ True Color ادیت کنه. در همون سال بعد از سر و صدای زیادی که این برنامه به راه انداخت، Aldus Corporation حق تکثیر و توضیع برنامه PhotoStyler در سرتاسر جهان رو از شرکت Ulead با مبلغ هنگفتی خریداری کرد. در سال ۱۹۹۴ Aldus Corporation توسط شرکت Adobe خریداری شد، PhotoStyler متعلق به Adobe شد. بعد از این جریان شرکت Ulead به سرعت دستبکار شد اولین ورژن از برنامه فوتوایمپکت رو برای سیستم عامل MS Windows 95 عرضه کرد. در اواسط سال ۱۹۹۶ شرکت Ulead به فوتوایمپکت ۳ قابلیتهای تغییر کیفیت و آماده کننده تصاویر برای وب رو اضافه کرد، که در نوع خودش بی‌نظیر بود و باعث بالا رفتن اعتبار شرکت شد. در همون ورژن همچنین اکستنشن GIF Animation tool به فوتوایمپکت اضافه شده بود که به محبوب ترین برنامه ساخت تصاویر متحرک برای وب در دنیا تبدیل شد. همچنین آپشن Save for Web که ما در حال حاضر در تقریباً تمام برنامه‌های گرافیکی میبینیم، اولین بار توسط Ulead در برنامه فوتوایمپکت و اگر اشتباه نکنم ورژن ۵ بود که به دنیا معرفی شد. فوتوایمپکت اولین برنامه‌ای بود که قابلیت استفاده ازوکتور ۲ بعدی و ۳ بعدی در اون بوجود اومد و اولین برنامه‌ای بود که ابزارهات مخصوص طراحی وب سایت رو به همراه داشت. فوتوایمپکت اولین برنامه‌ای بود که فیلترهای true film , diffuse glow و spot filter رو به دنیا معرفی کرد. همچنین اولین برنامه‌ای بود که dynamic range engine رو به همراه داشت که باعث باز سازی شدن tonal range های که ما بوسیله چشمهایمان دریافت میکنیم، شد.

موفق باشید :wink:

ايول آقا گل گفتي :wink:

من هميشه شركت ULEAD رو تحسين كردم به خصوص در مورد PHOTO IMPACT

من خودم مدتها با فتو ايمپكت كار مي كردم . واقعا نرم افزار قدرتمنديه
به خصوص اون ابزار Z-Order

البته همه كساني كه با فتو ايمپك مدتي كار كردن همه به قدرت اين برنامه ايمان دارن كه در خيلي از موارد ار فتوشاپ هم قوي تره

ARTA_ADOBE CO

Active Member
اقا در مورد يوليد بگم كه مفتش گرونه
اين داستاني هم كه گفتي بدون منبع اينه يوليد ميمونه
در ضمن اين استايلي كه شما به نمايش گذاشتيد دقيقا مك استايل است با كمي تغيير رنگ !

آقاي ARTA_ADOBE CO درست نيست شما اينقدر با نخوت صحبت كنيد.
===========================================
پانوشت : بخشيد اينقدر تند حرف مي زنم.

roozbeh007

Member
digital-dream گفت:
آقاي ARTA_ADOBE CO درست نيست شما اينقدر با نخوت صحبت كنيد.
===========================================
پانوشت : بخشيد اينقدر تند حرف مي زنم.
دوست عزیز شما خودتون رو ناراحت نکنید.
شخصیت این دوستمون بهتر از این بهش اجازه برخورد نمیده. :wink:

ARTA_ADOBE CO

Active Member
شما اينطوري فكر كن روزبه جون
اومدي تو تاپيكي كه به اين چيزا ربطي نداره تومار نوشتي بر زد ادوبي يا خراب كردنش بعد هم طرفداري يوليد مسخره بعد انتظار داري قربون صدقت هم برن
اين حرف ها كه زدي تنها ادوبي را پايين مياره و من حتي يك كلمش هم بدون ذكر منبع قبول ندارم

roozbeh007

Member
ARTA_ADOBE CO گفت:
شما اينطوري فكر كن روزبه جون
اومدي تو تاپيكي كه به اين چيزا ربطي نداره تومار نوشتي بر زد ادوبي يا خراب كردنش بعد هم طرفداري يوليد مسخره بعد انتظار داري قربون صدقت هم برن
اين حرف ها كه زدي تنها ادوبي را پايين مياره و من حتي يك كلمش هم بدون ذكر منبع قبول ندارم
دوست عزیز از طرز برخوردتون مشخصه که کودکی بیش نیستی.
اگر سایر دوستان از من درخواست کنند که منبع نشون بدهم، این کار رو میکنم. ولی شما هنوز قدرت تجزیه و تحلیل اینجور مطالب رو ندارید.
خواهش میکنم به بحص اصلی تاپیکتون بپردازید و با اینجور پستها جو تالار رو بهم نزنید.
با تشکر

ARTA_ADOBE CO

Active Member
اره راست ميگي ادم وقتي رو يه چيزي تعصب پيدا ميكنه رفتارش كودكانه ميشه
واقعيت اينه كه من ادوبي را دوست دارم و نميتونم قبول كنم شركت خرده پايي چون يوليد قدرت نمايي كنه و ادوبي را خرد كنه شايد شما به اين رفتار كودكانه به تمسخر نگاه كنيد ولي يادتون باشه كه اگه فنز ادوبي باشي ميفهمي من چي ميگم اين تعصب از عشق زياد بوججود مياد و چون شما نسبت به ادوبي احساس خاصي نداري اين رفتار را بچه گانه تلقي ميكني در ضمن در مورد منبع بهت بگم كه به احتمال 80 درصد شما مطلبتون فاقد منبع است

اقا از اينكه شما رو ناراحت كردم و رنجوندم واقعا متاسفم و اميدوارم من را ببخشيد در هر صورت يوليد را قبول ندارم شرمنده از شما چون بيشتر نگيم اكثر نرم افزار هاي اون اماتورند و در حد استفاده هاي حرفه اي نيستند
اينم بگم كه من قبل از اشنايي با نرم افزار هاي ادوبي
با يوليد كار ميكردم مثل نرم افزار هاي زير :

فتوايمپكت گيف انيميشن و ويدو استاديو و مديا استاديو

ولي وقتي با فتوشاپ و ايلستريتور و پريمير و ايمج ردي اشنا شدم تازه تونستم دنياي حرفه اي را لمس كنم
پس تعصبم زياد هم تجملي و بيخود نيست !

من تا حدودي با نظر شما موافقم ولي دنيا داره رو به جايي ميرهه كه كار حرفه رو با ساده ترين روش هاي موجود انجام بده
مثلا همين شركت بورلند كه برنامه نويسي دلفي و همچنين .Net مايكروسافت رو ساخته بزودي محصولي رو به بازار ميده كه براي برنامه نويسيه حرفه اي ولي چه جوري به ساده ترين روش ممكن
اين امر به طوريه كه حتي كساني كه با برنامه نويسي آشنايي ندارن بتونن برنامه حرفه اي بنويسن
يوليد هم سعي بر اين داره كه همچين برنامه هايي بسازه
كه البته در فتو ايمپكت همين روال رو در پيش گرفته

البته بايد عرض كنم چيزهاي زيادي هست كه ممكنه شما حتي اسم اون رو هم نشنيده باشين مثل SVG كه يوليد در فتوايمپكت امكان ساخت اون رو به نام Creative به ما داده

حالا بگيد ببينم كدوم يكي از شما ها تا حالا يه طرح با كيفيت SVG ساخته ايد

ARTA_ADOBE CO

Active Member
digital-dream گفت:
من تا حدودي با نظر شما موافقم ولي دنيا داره رو به جايي ميرهه كه كار حرفه رو با ساده ترين روش هاي موجود انجام بده
مثلا همين شركت بورلند كه برنامه نويسي دلفي و همچنين .Net مايكروسافت رو ساخته بزودي محصولي رو به بازار ميده كه براي برنامه نويسيه حرفه اي ولي چه جوري به ساده ترين روش ممكن
اين امر به طوريه كه حتي كساني كه با برنامه نويسي آشنايي ندارن بتونن برنامه حرفه اي بنويسن
يوليد هم سعي بر اين داره كه همچين برنامه هايي بسازه
كه البته در فتو ايمپكت همين روال رو در پيش گرفته

البته بايد عرض كنم چيزهاي زيادي هست كه ممكنه شما حتي اسم اون رو هم نشنيده باشين مثل SVG كه يوليد در فتوايمپكت امكان ساخت اون رو به نام Creative به ما داده

حالا بگيد ببينم كدوم يكي از شما ها تا حالا يه طرح با كيفيت SVG ساخته ايد

اقا شما كافيه يه بار در ايلستريتور بري و يه كاري بسازي و موقع اكسپورت يه نگاه به فرمت هاي خروجي بندازي اونوقت svg را اونقدر ها هم گم نام نميداني در ضمن اين فرمت ريدري داره
كه بعد از اينستال ايلستريتور در كامپيوتر شما نصب ميشود !:wink:

جدیدترین ارسال ها

بالا