آموزش كامل استال ژله اي (مكنتاش استايل)

[EHSAN]

Well-Known Member
EMX گفت:
ساختنش خيلي سادس توي این سایت آموزش داده. :lol:
همونطور هم كه گفتم توي این سایت (کلیک کنید) آموزش داده...
ولي من خودم با استفاده از عكسهاي سايت دوباره آموزش ميدم

:1: ابتدا يك صفحه در اندازه دلخواه باز كنيد.

:2: رنگهاي صفحه را مانند شكل قرار دهيد.

0-start.gif

97CBF4#

:3: يك لايه جديد ايجاد كنيد و با استفاده از ابزار Elliptical Marquee Tool يك دايره بكشيد. براي اينكه دقيقا حالت دايره ايجاد شود هنگام رسم دايره كليد Shift را نگه داريد.

2-start.gif

:4: داخل دايره را با رنگ تيره (كه در اينجا رنگ سرمه اي ميباشد) پر كنيد.

3-start.gif

:5: در پالت لايه ها بر روي
4-start.gif
كليك كنيد و Inner Glow را انتخاب كنيد. اندازه ها را مانند شكل تنظيم كنيد.

5-start.gif

بايد دايره شما هم اكنون چيزي شبيه شكل زير شده باشد.

6-start.gif

:6: يك لايه جديد ايجاد كنيد و با دنبال كردن مسير Select>Modify>Contract
اندازه محل انتخاب شده را به ميزان 5 پيكسل كوچك كنيد.

7-start.gif

مانند شكل زير:

8-start.gif

:7: با فشار دادن كليد X جاي رنگ ها را عوض كنيد.
9-start.gif

ابزار Gradient Tool را انتخاب كرده و آنرا مانند شكل تنظيم كنيد.

10-start.gif
11-start.gif

و از پايين به بالا مانند شكل در محدوده انتخاب شده بكشيد.

12-start.gif

حالت لايه را به color dodge تغيير دهيد.

glow.jpg

:8: يك لايه جديد ايجاد كنيد و با ابزار انتخاب يك بيضي بكشيد.
ابزار Gradient Tool را در حالت linear gradient قرار دهيد.

glow2.jpg

و از سمت بالا به پايين بر روي شكل بكشيد. مانند شكل زير:

glow3.jpg

شفافيت لايه را هم 90 ٪ قرار دهيد.

و در پايان شما ميتوانيد با اضافه كردن افكت هاي ديگري به طرح خودتان جذابيت بيشتري بدهيد.

buto.jpg

orb-myversion.jpg

ARTA_ADOBE CO

Active Member
اقا من فقط يكم كار داشتم سرم شلوغ بود نه ناز كرده بودم نه قصد سره كار گذاشتنه كسي را داشتم
:oops: ..............................................................
از اقاي emx تشكر ميكنم كه اموزش دادن :!: ولي متصفانه بايد بگم كه روش من با ايشون بكلي فرق داره و همون طور كه ميبينيد كار من هيچ شباهتي به ايشون نداره در ضمن من فردا اموزشش را ميذارم
در ضمن هر كي هم نخواست بگه بيخود زحمت نكشم
:!: :!: ما كه با كسي دوا نداريم :arrow:

[marq=left:2234613eea]در ضمن اين كار كه من اموزش ميدم نتيجه كارش خيلي بهتره و خيلي كمتر و ساده تر ![/marq:2234613eea]

راستي يادم رفت بگم اين ژله ايها يه روش دستي داره كه ديد و متوجه زيادي شديد و يه روش ساده و غير دستي كه تا 12 ساعت ديگه ميبينيد !!!

lvlj

Member
آقا من يه دونه ساختم ولي به دلم نميشينه..مي خواستم بدونم شما دليلشو نميدونين..در ضمن در درست كردن اون نور زيرشم مشكل دارم..

[EHSAN]

Well-Known Member
lvlj گفت:
آقا من يه دونه ساختم ولي به دلم نميشينه..مي خواستم بدونم شما دليلشو نميدونين..در ضمن در درست كردن اون نور زيرشم مشكل دارم..
آقا يكم بيشتر دقت كن... اولا اينكه انعكاس نور بالايي رو از لبه شروع كردي كه بايد كمي فاصله داشته باشه... و حالتش جوري باشه كه از پر رنگ به كمرنگ بياد اگه محو بشه كه خيلي بهتره... در ضمن حالت شيب رنگ بايد خطي (linear gradient) باشه كه شما در اينجا به اين موضوع دقت نكردي...

دوم اينكه نور سفيدي كه پايين شكل ايجاد كردي خيلي از لبه شروع شده كه بهتره يك مقدار بالاتر باشه

در مورد اون نور زيرشم بايد از تركيب رنگ نوري كه براي داخل شكل استفاده كردي (كه شما از سفيد استفاده كردي) و رنگ خود شكل(كه مال شما قرمز هست) با استفاده از ابزار Gradient Tool اونم در حالت Redial براش نور بكشي و جوري باشه كه لبه هاش محو بشن...

در كل شما در اين قسمت مشكل داري... يه نگاهي به شكل بنداز:

glow2.jpg
ddd.jpg

و يه نگاهي هم به مال خودت

--موفق باشي

ARTA_ADOBE CO

Active Member
اينم اموزشي كه قول داده بودم و كلي به خاطر اون خين و خين ريزي شد ( شوخي) :)
از اقا emx هم ممنونم كه تو تاپيك مردم كلي جولان دادن ايشالا براشون جبران كنيم ! :wink:
اينم اموزش:

[marq=left:a2d73246fa]استايل ژله اي( مكنتاش استايل)[/marq:a2d73246fa]

Ghamnevis

Well-Known Member
سلام آرتا جان!
بابا چرا ناراحت شدي؟ مگه من حرف بدي زذم آخه . گفتم تو فوتو ايمپاكت ساختن اين ها خيلي راحت تر از فوتوشاپه؟
اصلا آرتا جان شما چند وقته فوتوشاپ كار ميكني ؟ ميشه بگي
قربانت سايان

ARTA_ADOBE CO

Active Member
اقا سايان ببخشيد ها به من بر نخورد گفتم فتوشاپ بهتره اخه من تو كاره پيكسل ارت فقط فتوشاپ را قبول دارم و فكر ميكنم كساني كه عقيده من را دارن غير قابل شمردن هستن :oops:
---------------------------------------------------------------------------------------------------
من 3 ساله فتوشاپ كار ميكنم و فكر ميكنم واسه يه نرم افزار پيسل ارت مثل ادوبي فتوشاپ
زياد هم باشه ! :wink:
در ضمن اقا فايل share شد ! :oops:

آقا من يك لحضه رفتم توي كف عكست مي شه بگي اون سيب را درست كردي اگر خودت كردي آموزش ميدي با ابزار انتخاب نمي شه شكلش را درآورد يا آماده اسفاده كردي بعد اون سيب كه فرو رفته توي كيس را آموزش ميدي يك زحمت ديگه داشتم اون عكس كيس هم ميشه بزاري اينجا فقط كيس اين عكس هاي به اين توپي را از كجا گير مياريد مي شه ساينش رو بدي البته اگر از سايت باشه
قربانت
mac111.jpg

lvlj

Member
آقا من قسمت دوم كار متوجه نشدم..ميشه 1 توضيح نوشتاري هم بدي؟

جدیدترین ارسال ها

بالا