آموزش قطرات شبنم و باران بروی برگ

ayaran

Member
ابتدا عکسی رو انتخاب و در فتو شاپ باز میکنیم و یک لایه جدید به عکس اضافه میکنیم
new_c.gif
و ناحیه خاصی که مد نظر داریم انتخاب میکنیم : Elliptical Marquee Tool

000.jpg

خوب حالا رنگ بکگراند و فورگراند رو به سفید و مشکی تبدیل میکنیم

در اینجا از ابزار گرادینت استفاده میکنیم و حالت زیر رو به گرادینت اعمال میکنیم

002.gif

نقطه آغاز و پایان کار رو بترتیب زیر و با استفاده از ابزار گرادینت اعمال کنید

001a.jpg

خوب در این مرحله از کار ترانس پرنتی لایه ایجاد شده رو به اورلای Overlay تنظیم میکنیم

002.jpg

مرحله بعدی کار تنظیمات لیر استایل میباشد
addfx_c.gif
Layer Style

مرحله اول : Drop Shadow

003a.gif

مرحله دوم : Inner Shadow

003b.gif

نتیجه کار ما باید اینچنین باشه

003c.jpg

در اینجا از ابزار براش جهت ایجاد رفلکس نور استفاده میکنیم و تنظیم 6 پیکسل برای براش به نظر جالب می آد

004.jpg

با استفاده از ابزار موو Move میتونیم قطره مورد نظر رو بجای دیگری در عکس منتقل و یا برای ایجاد جلوه بیشتر از قطره ایجاد شده کپی های دیگری تهیه کنیم :)

005.jpg

منبع آموزش : http://www.lunacore.com/photoshop/tutorials/tut006.htm

آخرین ویرایش:

Erfan

Active Member
میگم انگار خیلی آشنا هست ... نمیدونم جایی دیدم یا کسی قبلاً گذاشته بودش ؟ شایدم توی مقاله های خود سایت دیدم !

؟

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
خوب این اموزش معروفی هست و تو چند تا از سایتهای معروف اموزشی هم من دیدمش منتها دلیل نمیشه زحمت این دوستمون رو نادیده بگیریم.

ممنون بابت ترجمه و موفق باشی
سارا

ayaran

Member
یه بار نشد شما ها از یکی ایراد نگیرید؟ ای بابا
305.gif

:) امیر جان : خوب تا ایراد نباشه که کار درست نمیشه استاد ... اما من در سایت گشتم حداقل من چیزی پیدا نکردم اگر هم آموزش کوچکی بود اساتید به بزرگی خودشون ببخشن :) همه اینجا استاد نیستن از جمله خود من :cool: گشتن و پیدا کردن بعضی از موارد آموزشی در اینترنت با سرعت کم خطوط و فیلترینگ بیشتر سایتهای گرافیکی برای همه مقدور نیست ... گاهی بد نیست کمی صبور باشیم :oops:

macroflash

Active Member
من فکر میکنم از این خیلی بهتر هم میشه با فوتوشاپ درست کرد . ببخشید که من اینو میگم اما یه مقدار کار مصنوعی در اومده و هنوز خیلی جای کار داره.

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
من فکر میکنم از این خیلی بهتر هم میشه با فوتوشاپ درست کرد . ببخشید که من اینو میگم اما یه مقدار کار مصنوعی در اومده و هنوز خیلی جای کار داره.

تا حدودی با صحبت ایشون موافقم با یکمی کم کردن میزان opacity مربوط به قطره های شبنم میشه طبیعی تر جلوه دادشون. الان مرز بین قطره ها و برگ یکمی تابلوئه ولی میشه درستشون کرد.

ممنون بابت تذکرت.
سارا

mostafa_cs

Well-Known Member
خوب پیدا کردن بعضی از موارد آموزشی در اینترنت با سرعت کم خطوط و فیلترینگ بیشتر سایتهای گرافیکی برای همه مقدور نیست ... :oops:

واقعا توی ایران سایتهای گرافیکی رو فیلتر میکنن!!!؟:eek: یعنی اینقدر سرعت اینترنت پایینه!؟ من فکر میکردم الان باید خیلی خوب باشه:neutral:
آخه چرا؟

nima_dsnr

کاربر VIP
زیر گنبد کبود خارج از ایرانه ؟
میشه یکم در این مورد توضیح بدی ؟!! :eek:

ayaran

Member

من هم با نظر شما و سارا خانوم موافقم :) اما خوب این یه مقاله آموزشی در سطح مبتدی بود و من نخواستم دخل و تصرفی در متن داشته باشم .

واقعا توی ایران سایتهای گرافیکی رو فیلتر میکنن!!!؟ یعنی اینقدر سرعت اینترنت پایینه!؟ من فکر میکردم الان باید خیلی خوب باشه
آخه چرا؟

دوست عزیز بیشتر سایتهای آموزشی از سوی یک سری ریسپانسر تبلیغاتی حمایت میشن ( که تصاویر تبلیغاتی اونها مغایرت داره با نظام و شئونات حکومتی ما ) و یا اینکه از عکسهای خاصی برای آموزش استفاده کردن ! پس فیلتر میشن ... سایت سابق من بنام عیاران به همین سرنوشت دچار شد ( اینجا جالبه بدونید که ISP ها هم بعضا برای خودشون و سر خود بعضی از سایتها رو فیلتر میکنن و دستوری از طرف مقام قضایی ندارن )

در مورد خطوط اینترنت ایران هم بچه ها خوب میدونن که ADSL هنوز قیمت بالایی داره و در مورد مودم هم بهتره حرفی نشه :)

از این ها گذشته یه سری آدم که نمی دونم چندتا کلاس درس خوندن و فکر نمی کنم تا اول راهنمایی (که زبان انگلیسی تدریس میشه) درس خونده باشن نشستن و سایتها رو فیلتر می کنن. من به شخصه قبلا از یه ISP استفاده می کردم که کلمه Button رو که اصطلاحا به دکمه هایی که تو وب بکار میره می گن فیلتر کرده بودن. حالا بگیر برو تا آخرش...
بگذریم اینجا جای بحث این حرفا نیست.

دوست عزیز بابت آموزش خوبت ممنونم.
منتظر آموزشای دیگه شما هستیم.
شاد باشید.

جدیدترین ارسال ها

بالا